Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63173
Kirjoituksia 172446

omat sivut, muokkaukset ei toimiHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-09-2016
Kirjoituksia: 1
1/2

omat sivut, muokkaukset ei toimi

Omien sivujen sähköpostin muokkaustoiminnot eivät kohdallani toimi. Loin pankkitunnuksilla Soneratunnukset, joilla kirjauduin omille sivuille, valitsin laajakaistaliittymän tiedot. Siinä pitäisi pystyä tekemään mm. muuttoilmoitus tai muokata vikatiedoteasetuksia, mutta kumpikin linkkinappi antaa kieltomerkin eikä edes päästä tekemään valintoja. Jos valitsen sähköpostini tiedot, sivu ilmoittaa, että käytössäni on 2/5 sähköpostilaatikkoa. Taas muokkausvalinta ja uuden luontinäppäimet antavat estomerkin.

 

Jos kirjaudun omille sivuille pelkästään laajakaistaliittymän käyttäjätunnuksilla, vikatiedoteasetuksia tai sähköpostilaatikoita pääsee muokkaamaan, jos on riittävän nopea. Muutaman sekunnin kuluttua muokkausnäppäimet kuitenkin muuttuvat harmaiksi ja tilaisuus on menetetty. Tosin, ei siitä muokkauksesta mitään hyötyä ole, sillä vaikka pääsisinkin tekemään muutoksen, ei se kuitenkaan päivity. Lisäksi tässä tapauksessa uuden sähköpostilaatikon luomiseen tarkoitettua linkkinäppäintä ei edes ilmesty sähköpostilaatikoiden tietosivulle, vaikka niitä ei olekaan täydet 5 käytössä vaan 2/5.

 

Mitäs ihmettä tässä pitäisi tehdä, asiakaspalvelun maksulliseen jonotukseen en halua mennä roikkumaan.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 392
2/2

Vs: omat sivut, muokkaukset ei toimi

Hei @htniemi ja tervetuloa Klaaniin!

 

Voit jättää yhteydenottopyynnön https://www4.sonera.fi/palvelu/lomake/yhteydenotto?&path=1/2 Soneralle, jolloin he ovat sinuun yhteydessä eikä sinun tarvitse jonottaa maksulliseen numeroon.

0 tykkäystä