Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63990
Kirjoituksia 174269
Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.

Tuotteet ja palvelut.jpg

 

 

Sonera Viihteen mobiilipalvelu on nyt päivitetty toimimaan yhdessä Apple TV:n kanssa. Eli, jos sinulla on Apple TV ja iPhone/iPad ja Sonera Viihteen mobiilipalvelu niin voit "heijastaa" iPhonessa/iPadissa näkyvän kuvan telkkariisi. Näin Viihteen netti- ja mobiilipalvelusta sekä sen tarjonnasta voi nauttia isompikin porukka kerrallaan.

 

20131016.jpg

 Nyt julkaistava AirPlay-tuki on beta-versio, se ei tue vielä kaikkien tv-sisältöjen tekstitystä. Palvelu päivittyy kuitenkin loppuvuoden aikana.

 

Olemme tehneet muitakin muutoksia, nyt Viihde on responsiivinen eli palvelu näyttää nyt samalta laitteesta riippumatta ja se mukautuu automaattisesti laitteen näytön kokoon sopivaksi. Myös laitevalikoima on laajentunut.

 

Lue lisää uudistuksista täältä --> linkki.

 

 

 

 

 

Joko olet päivittänyt Viihteen mobiiliappsin uuteen versioon ja olet testannut mobiiliviihdettä Airplayn kanssa? Keskustele muutoksista ja havainnoistasi täällä --> Uusi versio Sonera Viihteen mobiili- ja nettipalvelusta.

3 kommenttia 👇
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl
Ja sitten kun vielä saatte sen Chromecast-tuen rakennettua niin aletaan olemaan asioiden äärellä 🙂
Yhteisömanageri
Viestejä 4 022 kpl

Paistuu uunissa parhaillaan, beta on ulkona vielä loppuvuoden aikana 🙂

Vakiokalustoa
Viestejä 101 kpl

Vieläkö paistuu kun kohta vuosi on pulkassa. Chromecast - tukea täälläkin odottelen.