Apple Pay myös Danske Bankin asiakkaille - Helppoa ja turvallista maksamista myymälässä ja verkossa

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 29 katselukertaa


 


 


Maksupalvelu Apple Payn tuki laajeni viime viikolla, kun palvelu lisättiin Danske Bankin maksuvalikoimaan Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Tätä ennen Apple Pay toimi Suomessa ainoastaan Nordean ja Aktian asiakkailla sekä muutamalla pankkiriippumattomalla maksukortilla.


 


Apple Pay on helppo ja turvallinen tapa maksaa ostokset suoraan iPhonella, iPadilla, Apple Watchilla tai Macilla. Ostokset onnistuvat niissä myymälöissä, verkkokaupoissa ja sovelluksissa, jotka hyväksyvät lähimaksuja Mastercardilla tai Apple Payn maksuvaihtoehtona.


 


Lue lisää Danske Bankin sivuilta


 


Mikä on Apple Pay


 


Apple Pay on Applen laitteissa toimiva maksupalvelu. Sen avulla maksat ostoksesi paitsi myymälöissä, myös verkossa ja sovelluksissa.


 


Apple Paylla maksaminen on yhtä nopeaa ja helppoa kuin normaalilla luotto- tai pankkikortilla. Lähimaksussa avaa vain mobiililaitteesi esimerkiksi sormenjäljellä (Touch-ID) tai kasvojentunnistuksella (Face-ID) ja kosketa sillä maksupäätettä.


 


Verkkokaupassa tai sovelluksella maksettaessa riittää, kun klikkaat Apple Pay -maksupainiketta. Et tarvitse erillistä tiliä, etkä joudu täyttämään pitkiä lomakkeita.


 


Apple Pay on turvallinen maksuvaihtoehto. Korttitiedot eivät tallennu puhelimeen, sovellukseen tai Applen palvelimille missään vaiheessa, eikä korttinumeroasi jaeta kauppiaille. Kortilla maksettaessa Apple Pay ei säilytä maksutietoja, jotka voitaisiin jollain tapaa yhdistää sinuun.


 


Käyttöönotto muutaman klikkauksen päässä


 


Apple Payn käyttöönotto on helppoa. Riittää, kun lisäät tuetun maksukorttisi tiedot laitteesi Wallet-sovellukseen, jonka jälkeen voit alkaa maksamaan ostoksia Apple Paylla. Danske Bankin asiakkaat voivat lisätä kortin myös mobiilipankissa kohdassa "Näytä kaikki tilit ja kortit".


 


Jos haluat käyttää Apple Payta useammalla laitteella, tulee korttitiedot syöttää jokaiseen erikseen. Tutustu tarkempiin käyttöönotto-ohjeisiin Applen sivuilla


 


Apple Pay toimii alla luetelluilla laitteilla, joissa on iOS:n, watchOS:n tai macOS:n uusin versio:



  • iPhone-mallit, joissa on Face ID

  • iPhone-mallit, joissa on Touch ID (paitsi iPhone 5s)

  • iPad Pro, iPad Air, iPad ja iPad mini -mallit, joissa on Touch ID tai Face ID

  • Apple Watch Series 1 ja 2 sekä uudemmat

  • Apple Watch (1. sukupolvi)

  • Mac-mallit Touch-ID -toiminnolla


 


Jos oma pankkisi ei vielä tarjoa Apple Pay -tukea, voit hankkia pankkiriippumattoman maksukortin, josta tuki jo löytyy. Näitä ovat esimerkiksi ST1 Mastercard, Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard ja Tuohi Mastercard.

Lue lisää:


- Apple Pay on saapunut Suomeen


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa