peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55045 Jäsentä
156204 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Apple Watch mobiiliyhteydellä lopultakin Suomeen!

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Apple Watch mobiiliyhteydellä lopultakin Suomeen!

Apple Cellular Telia.jpg

Viimeisimmät kuukaudet ovat olleet aikamoista tykitystä meille omppukäyttäjille. Ensin toimme eSIM-tuen tietyille iPhoneille sekä iPadeille ja seuraavana toimme VoLTE:n eli 4G-puheen iPhoneille. Nyt on luvassa lisää mannaa, tuomme myyntiin Apple Watch Cellular -kellot, joissa voit hyödyntää nyt myös kellon omaa mobiiliyhteyttä ja jättää puhelimesi kotiin vaikka lenkille lähtiessäsi!

 

 

Ennakkomyynti on nyt käynnissä

 

Series 3 GPS + Cellular sekä Series 4 GPS + Cellular -älykellojen ennakkomyynti starttasi verkkokaupassamme sekä myymälöissä ja varsinainen myynti sekä toimitukset käynnistyvät 14.6. alkaen. Kelloja tulee tukkuumme reilu mutta kuitenkin rajallinen erä. Riippuen missäpäin asut niin ennakkoon tilattu kello voi olla perillä sinulla jo 14.6.

 

Kellojen hinnat:

 

  • Series 3 GPS + Cellular -mallit alkaen 409€ tai 11,37€/kk
  • Series 4 GPS + Cellular -mallit alkaen 539€ tai 14,98€/kk

 

Päivitämme tähän juttuun tietoa kellojen saatavuuksista matkan varrella.

 

Tilaa oma Apple Watch GPS + Cellular -kello osoitteesta telia.fi/applewatch.

 

Cellular-mallin kanssa voit jättää iPhonen kotiin

 

Apple Watchin GPS + Cellular -malli pitää sisällään eSIM:n, jonka ansiosta kello toimii itsenäisenä laitteena. Eli voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja selata vaikka karttoja pelkkä kello ranteessasi, puhelimen ei tarvitse olla enää mukanasi.

Apple Watch Telia.jpgApple Watch GPS + Cellular, puhelin kellossasi

Kellosta tulee nyt siis myös puhelin ja kello tarvitsee tottakai sitten myös liittymän. Apple Watch GPS + Cellular -kellon kylkeen tuomme uuden Yhteys Multi -palvelun, jolloin sama puhelinnumero on käytössä puhelimessasi ("pääkortti") sekä kellossasi ("rinnakkaiskortti") ja näin olet aina tavoitettavissa yhdestä ja samasta tutusta numerostasi. Rinnakkaiskortissa on sama hinnoittelumalli kuin pääkortillakin, eli rinnakkaiskortti hyödyntää samoja paketteja tai samaa määrään perustuvaa hinnoittelua kuin pääkorttikin. Yhteys Multi -lisäpalvelun hinta on 7,90€/kk (Tarjous: 3kk 0€) ja tämän lisäksi maksat siis myös pääkortista sen liittymän mukaisen kuukausimaksun. Voit aktivoida yhden pääkortin rinnalle maksimissaan kaksi kelloa.

 

Yhteys Multi -lisäpalvelu tulee saataville samana päivänä kuin kellojen toimitukset käynnistyvät eli 14.6. ja voit hankkia sen minkä tahansa laskutusliittymämme (ei prepaid eikä Telia DOT) yhteyteen. Saat tilattua sen itsellesi siinä vaiheessa, kun otat uuden kellosi käyttöön. Et siis voi tilata Yhteys Multi -lisäpalvelua verkkokaupastamme tai etukäteen vaan se tilataan ainoastaan kellon käyttöönoton yhteydessä. Lisäpalvelu aktivoituu siihen liittymään, joka on siinä puhelimessa jolla kellon käyttöönotto tehdään.

 

Huomioithan myös nämä

 

  • Apple Watch GPS ja Apple Watch GPS + Cellular -kellot ovat saman kellon eri malleja. Ensin mainittu hyödyntää puhelimesi nettiyhteyttä ja viimeksi mainitussa on sisäänrakennettu mobiiliyhteys (eSIM). Ensin mainitusta kellosta ei saa viimeksi mainittua esimerkiksi ohjelmistopäivityksellä vaan sinun tulee hankkia uusi kello jossa on Cellular-ominaisuus
  • Apple Watch GPS + Cellular (Series 3 & 4) -malleja on ollut ulkomailla myynnissä jonkin aikaa. Niiden mobiiliyhteys toimii lähtökohtaisesti verkossamme, jos kellon myyjä ei ole asettanut kelloon esimerkiksi operaattori- tai verkkolukkoa tai kellossa ei ole muita esimerkiksi aluekohtaisia rajoituksia. Emme siis voi taata kaikkien ulkomailta hankittujen kellojen toimivuutta verkossamme. Jos haluat alkaa nyt käyttämään kellon mobiiliyhteyttä verkossamme niin varmista, että kellossasi sekä puhelimessasi on uusimmat ohjelmistot käytössä. Voit ottaa kellon mobiiliyhteyden käyttöön 14.6. alkaen, ei aikaisemmin
  • Apple Watch GPS + Cellular -kelloissa ei ole mobiiliyhteyksien osalta roaming-toimintoa, eli ne toimivat itsenäisenä laitteena ainoastaan kotimaassa. Eli meidän suomalaisten kellot toimivat itsenäisenä laitteena vain täällä Suomessa jne. Ulkomailla ollessasi voit kuitenkin jakaa kelloosi puhelimesi yhteyden (bluetooth/WiFi)

 

Miltä kuulostaa, meneekö uusi Apple Watch hankintaan? Allekirjoittanut ainakin on odottanut tätä kuin kuuta nousevaa ja on todella hienoa, että pitkä odotus on lopultakin ohi 🍏

 

Lue myös nämä:

36 Kommentit
Moderaattori

Tämä on hieno uutinen kaikille Apple Watchin ystäville. Paljon on tullut myös toiveita tähän liittyen, joten hienoa kun Suomessakin vihdoin eSIM tulee mahdolliseksi Apple Watchiin. Mielenkiintoista nähdä, miten vaikuttaa näiden kellojen myyntiin.

Uusi jäsen

Onko hinnoista vielä tietoa vai tuleeko yllätyksenä vasta ennakkomyynnin alkaessa? 🤔

 

Itseäni kiinnostaisi tuo kultainen versio milanolaisrannekkeella. Täytyy tosin miettiä kun en cellular toiminnolla itse mitään tee, mutta väriltään olis paljon hienompi kuin tuo alumiininen kulta mikä nyt löytyy kotoa...

Moderaattori

Kultainen versiohan olisi kieltämättä aika makea laite. 

Ennakkomyynti alkaa 7.6. eli silloin on hinnat julki, joten kannattaa seurailla tätä telia.fi Apple Watch sivua silloin.

 

Meinaatko @iluhi laittaa tilausta uuniin ensimmäisten joukossa? Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri

Editoin juttuun äsken kohtaa jossa kerron roamingista. Apple Watch GPS + Cellular -kelloissa ei tosiaan ole roamingtoimintoa ollenkaan jolloin kello toimii itsenäisenä laitteena ainoastaan kotimaassa. Ulkomailla voi toki sitten jakaa puhelimen yhteyden kelloon ja homma toimii sitä kautta.

 

---

 

Tosiaan itse olen odottanut tätä uutista todella pitkään! Mahtavaa, että kohta päästään myös me Apple-käyttäjät käyttämään Applen kelloa myös mobiiliyhteyksillä. Harmikseni olen lukenut, että Apple Watch ei tue Spotifya mobiiliyhteyksien kautta. Eli jos lähden vaikka pyöräilemään niin en voi streamata Spotifystä musaa pelkän kellon kanssa. Applen oma Apple Music toki toimii myös mobiiliyhteyden kautta.

Uusi keskustelija

Hei. Itselläni ollut jo puoli vuotta sitten hankittu Apple watch gps plus cellular kultaisena teräksisenä kultaisella milanolaisrannekkeella. On makea laite.

Peltiversiot(alumiini) ovat todella lelun oloisia tämän kellon rinnalla. Teräsmallissa mm hieno safiirilasi mitä ei ole peltiversioissa.

omani ostin UAE n hienosta upeasta valtavan kokoisesta Apple liikkeestä.(Dubai) Siellä oli myynnissä myös hienot hermes mallit mutta itse pidän kultaisesta ja kultaisesta milanolaisranneekkeesta.

Arvasin tämän julkaisuaikataulun mistä kirjoitin aikaisemmin täällä.

Eli ensin myydään pelkkää uutta series 4 mallia gps versiona reilu puoli vuotta

ja sitten tuodaan vasta cellularit jotta kaikkien halukkaiden on pakko ostaa uusi

kello. Siksi ostin jo heti teräksisen cellularin alussa kun arvasin tämän. 

Sinänsä tylyä toimintaa , mutta niin applemaista kuin olla ja voi.

 

Kysymys. Uusi multiyhteys liittymä tukee kahta kelloa. Eli minulla on myös galaxy watch esim aktivoituna eli saanko pääliittymän rinnalle sekä apple

watchin että galaxy watchin molempien esimit aktivoituna pääliitymään?

 

 

Moderaattori

@Jalle1 Laitoin selvitykseen kysymyksesi. Yhteys Multi -liittymä tukee ainakin kahta Apple Watchia. Kirjoittelen tänne lisää kunhan saan varmistuksen

Tutustumassa

Minulla on iPhone X jota en ajatellut vaihtaa ennen 5g luureja. Jos haluan tähän kaveriksi nyt eSIM iPad pro:n sekä eSIM Apple watchin niin paljonko tästä tulee lisämaksua päälle? Onko kolmessa eri laitteessa mahdollisuus käyttää samaa numeroa joista siis yksi on vanhanaikainen sim.

Rekisteröitynyt

Hei. Mua kiinnostaisi tietää, onko Nike+ mallia tulossa myös?

Kuvissa sitä ei näy, eikä sitä ole erikseen mainittu, mutta olisiko silti mahdollisesti tulossa. 

Moderaattori

@Jalle1@mjdrama ja @risariksa 

 

Uusi Yhteys Multi -lisäpalvelu toimii tällä hetkellä vain Apple Watchissa ja se tukee mm. VoLTE:a sekä VoWiFi:ä (eli 4G- ja Wifi- puheluita). Galaxy Watchissa käytettävä Multi-SIM ei tue tätä toimintoa ja sen vuoksi Multi-SIM ja Yhteys Multi eivät toimi ristiin ja siksi kahta puhelinta (tai tablettia) ja Apple Watch -kelloa ei ole mahdollista yhdistää käyttämään samaa matkapuhelinnumeroa.

 

Yhteen matkapuhelimeen on mahdollista yhdistää kaksi Apple Watch kelloa, jolloin kaikki kolme laitetta käyttävät samaa numeroa. Yhteys Multi -lisäpalvelun saatavuuta tullaan jatkossa laajentamaan, mutta aikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

 

Tarkempaa tietoa Apple Watch -kelloista (mallit ja hinnat) julkaisemme sitten, kun ennakkomyynti alkaa. Seurailkaa telia.fi/applewatch sekä tätä Yhteisön blogia, päivitämme tänne tietoa 7.6. Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija

Taas mennään mielestäni asiakashankalaan suuntaan eli pakotetaan asiakas ottamaan kaikille laitteille eri liittymiä.

Mitä järkeä on laajentaa multi liittymä kahdelle apple watch kellolle samaan numeroon pelkästään? 

Tarkoitusko olisi että hopeinen apple watch arkena ja kultainen viikonloppuna ranteessa?

Taas applen vaatimuksesta on blokattu galaxy watch ulos samasta liittymästä koska galaxy watchilla on ylsi lyömätön etu apple watchiin verrattuna. se pystyy roamaamaan missä päin maailmaa tahansa ja jahka samsung tuo samsung payn suomeen niin kello lyö apple watchin mennen tullen. Tällä hetkellä applella on suomessa apple pay etu mutta varmasti samsung pay on jo ovella.

Silloin galaxy watchilla voi maksaa ja se roamaa esim virossa ja kaikissa muissa maissa ja silloin apple watch maakohtaisine roaming rajoituksineen putoaa kelkasta.

Nyt Samsung kiireellä samsung pay suomeen!!

Yhteisömanageri

Päivitin blogiin kohtaa jossa puhutaan ulkomailla hankituista Apple Watch GPS + Cellular -kelloista. Emme voi taata kaikkien ulkomailta hankittujen kellojen toimivuutta verkossamme, kelloissa voi olla muun muassa aluekohtaisia eroja ja rajoituksia.

 

Lisäsin juttuun myös tiedon, että kelloja tulee reilu mutta silti rajallinen erä, ja että riippuen postitoimipaikastasi ennakkoon tilattu kello voi olla perillä sinulla jo 14.6.

Uusi keskustelija

Koska Terore kertoo varsin ympäripyöreästi ulkomailta hankittujen kellojen toimivuutta suomessa valaisen asiaa niinkuin se on.

Apple watch LTE mallia series 4 on olemassa kahta erilaista kelloa jotka on helposti nähtävissä applen sivuilta.

Eli karkeasti Kaikki muut paitsi Usasta ostetut kellot toimivat suomessa eli malli joka kattaa Aasian , euroopan myös pohjoismaat. amerikkalaiset kellot eivät toimi suomessa ja ovat usein operaattorilukittuja.

Sensijaan Kaikki aasiata ja euroopasta ostetut kellot ovat täysin yhteensopivia suomen telian verkkoon. Ei suomeen ole tulossa mitään telian spesiaalimallia vaan se on toinen olemassa olevista malleista joka on myös m.m aasiassa , pohjoismaissa, euroopassa kaikkialla missä LTE ominaisuus on saatavilla.

Toivottavasti Telia osaa hinnoitella mallit sopiviksi sillä hinnat ovat jo laskeneet euroopassa ja hyvinkin esim applen omissa liikkeissä euroopassa ja aasiassa saa tinkaamalla kilpailukykyisen hinnan. Esim ruotsissa LTE teräsmallit maksavat yli 200e enemmän kuin esim aasiassa ja saksassa. Tänä päivänä kun ihmiset matkustaa kannattaa tehdä hintavertailuja. Kello on täysin sama mitä Teliakin tulee myymään eli pelottelu kellon toimivuudesta kannattaa unohtaa jos kello on Usan ulkopuolelta.

Yhteisömanageri

@Jalle1 kyse ei ole pelottelusta vaan juurikin ennakkoon varoittamisesta. Parempi kertoa tällainenkin mahdollisuus etukäteen, ettei myöhemmin tule yllätyksiä. Tai jos kellon on jo hankkinut kun Cellular-malli on tosiaan ollut jo jonkin aikaa muualla päin maailmaa myynnissä.

 

Pari päivää enää 🍏

Uusi keskustelija

Totta terore puhut ainahan varmuuden vuoksi on asioita mainittava. Toki yhden asian kerron Apple Watch series 4 LTE kellostani joka on hankittu yhdityneistä arabiemiirikunnista.

Kyseisessä maassa ei ole hyväksytty vielä EKG toimintoa käyttöön joten vaikka suomessa toiminto lanseerattiin ja käytän kelloa suomessa niin minun kellossani toimintoa ei vielä ole. Eli se alkaa toimimaan vasta kun UAE hyväksyy toiminnon ja se tulee ohjelmistopäivityksellä. Apple on luetellut nämä toiminnot eri maissa tarkkaan maakohtaisesti sivuillaan. LTE toiminto kyllä tulee toimimaan 14.6 kello nyt jo ilmoittaa mobiilidata osioissa et TELIA ei vielä tue kytkemistä eli kello on kyllä siihen vallmiudessa ja on perustaudaltaan verkkoyhteensopiva ja unlocked versio. kaikilla Apple tuotteilla on International worldwide takuu 12kk eli vaikka ostaisin kelloni timbuktusta huolto toimii myös suomessa kansainvälisen standardin mukaisesti.

Eli verkkoon kellon kyllä saa mutta kuten kerroin EKG osalta maakohtaisia palvelurajoituksia voi olla

Kommentaattori

Minulla on puhelimessa käytössä e-SIM. Saanko e-SIMin myös kelloon samalle numerolle, vai pitääkö puhelimessa olla fyysinen SIM-kortti?

Yhteisömanageri

@zirkoni Puhelimessa voi tosiaan olla eSIM tai tavallinen sim-kortti, kumpikin toimii Yhteys Multi -palvelun kanssa ja sama numero toimii sitten myös siellä kellossa 😎

 

Huomenna käynnistyy ennakkotilaus 🕺

Rekisteröitynyt ☆

Minulla on jenkeistä 2017 ostettu Apple watch 3 cellular + gps, osaatteko sanoa toimiikohan myös suomessa? 

Uusi keskustelija

Kyllä oli taas aikamoinen pettymys Telian uudet Aople watch LTE kellot. 

Valikoimassa ei yhtään laadukasta teräsmallia!! Pelkkiä peltisiä perusmalleja. 

Kaikissa muissa maissa missä Apple watch LTE mallit on tarjolla on myös tarjolla valikoiman yläpään teräsmallit joissa on m.m aito safiirilasi.

Itselläni on k.o kello ja se on paljon näyttävämpi ja laadukkaampi kuin peltiversiot.

Aikamoinen pettymys!  suomalaisten asiakkaiden aliarviointia.

Uusi keskustelija

Sinulle Johakki kun kysyit Amerikasta ostetun watch cellularin toimivuutta suomessa vastaan näin: Olen käynyt Usassa viimeisen puolen vuoden aikana kolmesti LA:saa san franciscossa ja chicagossa.

Kaikilla reissulla poikkesin Applen hienoissa lippulaivamyymälöissä ja aina kun kysyin että toimiiko kello suomessa vastaus oli että ei toimi. Usa versio on erilainen m.m antenniratkaisuiltaan eli taajuudet on erilaiset eurooppa-aasia kelloihin nähden. Toki bluetooth versiona se toimii normaalisti. Tämän voit itsekin käydä toteamassa Applen sivuilta siellä on olemassa 2 erilaista apple watchia USA vastaan muu maailma. 

Toki voit yrittää kelloa kytkeä mutta tämä on todennäköistä että se ei toimi.

Sensijaan euroopasta ja aasiasta ostetut kellot ovat yhteensopivia eli mallinumero 2008 muistaakseni jonka alla luetellaan kaikki maat pohjoismaat mukaan lukien myös UaE josta olen itse oman upean kultaisen teräsversioni milanolaisrannekkeella ostanut.

parin viikon päästä matkustan honk kongiin ja sieltä ostan vielä hopeisen Hermes mallin LTE versiona kun 2 kelloa uusi liittymä tukee niin hopea arkena ja kultainen LTE viikonloppuna .

Hermes mallit ovat aika kalliita alkaen 1200USD mutta niissä saa uusia kellotauluja ja original hermes nahkatannekkeen ja teräskuoren vaaleana värinä.

Toki rannekkeita voi vaihdella.

Se sanottakoon että nämä suomessakin myytävät peltiversiot ovat alumiinia ja ovat töpön näköisiä jos laitat teräsrannekkeen. esim kultainen milanese kultaiseen slumiinimalliin. Värierokin on huomattava.

Yhteisömanageri

Kellojen ennakkomyynti on tosiaan nyt käynnistynyt. Kellojen hinnat:

 

- Series 3 GPS + Cellular -mallit alkaen 409€ tai 11,37€/kk

 

- Series 4 GPS + Cellular -mallit alkaen 539€ tai 14,98€/kk

 

Ja toimitukset käynnistyvät viikon päästä eli 14.6. ja tuona samaisena päivänä pääset ottamaan kellon eSIM:n käyttöösi iPhonen Watch-sovelluksen kautta.

 

Joko tilasit omasi kuleksimasta ja minkä mallin tilasit?

Tutustumassa

MIssä ovat stainless steel versiot?

Tutustumassa
Ymmärsinkö oikein, että stainless steel-malleja ei sitten tullutkaan? Tuleeko koskaan?
Tutustumassa

tilaan suoraan apple.fi, siellä ainakin on

Kommentaattori

Saahan niitä teräskelloja suoraan Applelta. Eli ei ole Telian yksinoikeus tuo Cellular-mallien myynti, vaikka jossain "vain Telialta" lukeekin.

Tutustumassa
Niinpä näkyy olevan! Viikko takaperin ei vielä löytynyt. Nyt näyttää verkkokauppa.comiin ja muuallekin tulleen. Kiitos vinkistä!
Moderaattori

Laitettiin näistä stainless steel-malleista kyselyä eteenpäin ja palaillaan paremman tiedon kanssa niistä myöhemmin.
Jos olet hankkinut ulkomailta jo Apple Watch cellular-kellon, emme voi täysin taata toimivuutta verkossamme, mutta asian pääsee testaaamaan 14.6. alkaen, kun Multi-palvelu tulee myyntiin.

Moderaattori

Myöhemmin on tulossa myyntiin muutama stainless steel-versio meille. Aikataulu on valitettavasti vielä avoin saatavuuden puolesta, mutta päivitellään tilannetta heti on tarkempaa tietoa!

Rekisteröitynyt ☆

miten käytössä eroo alumiini /teräsversiot? ilmeisesti teräs on ainakin kovempaa. Itsellä Apple watch 3 alu ja rakennustöissä en ole saanut siihen mitään kolhuja/naarmuja tehtyä. Tossa ylempänä Jalle1 sanoo että teräsversiossa on aito safiirilasi. Applen sivuilta olen kyllä tulkitsevani että aluversiossa on safiirilasi? hintaa teräs/aluversioilla on kuienkin melkoisesti

Asiantuntija

Alumiini on ainakin kevyempi mitä tuo teräs. Safiirilasi löytyy tuosta teräsmallista. Alumiinimallissa lasi on vahvistettu Ion-X:llä.

Rekisteröitynyt ☆
Jos toimitukset (optimistisesti toivottuna) alkavat 14. päivä, kauanko niiden pitäisi kestää?
Moderaattori
@Nihis   kirjoitti:

Jos toimitukset (optimistisesti toivottuna) alkavat 14. päivä, kauanko niiden pitäisi kestää?

Ensimmäiset kellot saapuvat perille jo heti 14.6., mutta toimitusaika vaihtelee hieman asuinpaikasta ja postin kulusta riiippuen.

Uusi keskustelija

Tänään kytketty UAE sta hankittu kullanvärinen stainless steel kullanvärisellä milaneseloop rannekkeella 44mm Cellular versio Telian mobiiliverkkoon.

Hienosti toimii niinkuin pitääkin, joten puheet siitä että ulkomailta hankittu

cellular ei toimisi voi unohtaa. Teräs versioiden saatavuus on edelleen varsin

rajoitettua maailmallakin, ainoastaan suurista applen omista myymälöistä saa

suoraan lähes jokaisesta esim aasia , arabiemiraatit , lontoo, pariisi y.m

Eurooppa aasia malllit toimivat suomessa ja takuuhan on kansainvälinen.

Myös hinnan voi neuvotella n. 100e halvemmaksi kuin suomessa. Kohtahan

syksyllä saattaa tulla jo uusi malli markkinoille. Suomessa series 4 cellularia myydään

uutuutena kun maailmalla jo kohta alkaa uuden kellon myynti.

Huom. Ruotsissa hinnat ovat kallimmat ei kannata hakea, heilläkin on

ollut saatavuusongelmia teräsversioiden kanssa.

Moderaattori

@Jalle1 hienoa kuulla, että kello toimii mukavasti Hymiö Onnellinen kerrohan käyttökokemuksia, kun olet kelloa päässyt testailemaan!

Uusi keskustelija

Se harmittaa että jouduin nyt luopumaan multiyhteys liittymän takia multisim liittymästäni johon oli kytketty galaxy watch. Täytyy miettiä viritys nyt miten saan senkin kytkettyä taas mobiilipalveluun. Tietty siirrän elisan 2 liittymän

telialle ja kytken siihen multisimin ja senhän joko applen puhelimen

2. esim pesään tai sitten pidän sen samsung kymppiplussan pesässä

kiinni ja yhdistän siihen multisimin koska käytän myös samsungia toisena

puhelimena. Mielenkiintoista. Uusia veivauksia ja liittymävirityksiä mutta nyt kohti stadin keskustaa ja testamaan apple watchin uutta mobiiliyhteyttä

ja etenkin apple pay ominaisuutta pelkällä mobiiliyhteydellä kellolla itsenäisesti

puhelin kotona.......palaan kokemusten myötä

 

Uusi jäsen

Mitkä operaattoriasetukset pitäisi olla käytössä? Mulla herjaa, että "Telia FI does not currently support Apple Watch" ja luurin operaattoriasetukset näyttää versiota 36.5.5. Kello on Applen omasta Suomikaupasta tilattu ja toimitus sattui tulemaan vaan hyvin etuajassa. Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri

Avasin käyttökokemuksia varten oman keskusteluketjun, aletaan keräämään sinne havaintoja ja kokemuksia näistä kelloista Hymiö Onnellinen