Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Klaanissa on tässä lähes parin vuoden aikana tuotettu erilaista sisältöä ihan laidasta laitaan. Ollaan hiukan mietitty jatkoa, ja kaipaamme tässä sinun apuasi!

 Untitled-1.jpg

 

Lisää halutaan tehdä, mutta mitä?

Tämän haluamme kysyä juuri sinulta:

  • Millaista sisältöä sinä haluat meidän jatkossa tekevän? Laite-arvosteluja, ohjeita vai tietoa uudistuksista? Enemmän videoita? Koeajetaanko kenties jokin uusi auto, vai mietitäänkö syntyjä syviä? 
  • Mistä oot tykännyt eniten jo tuotetuista sisällöistä? 
  • Mitä ajatuksia jo tuotettu sisältö sinussa herättää?

 

 

Kerro siis meille toiveesi ja ajatuksesi, voit samalla voittaa leffalippuja!

Arvomme yhteensä 4 voittajaa, joista jokainen saa 2 leffalippua! 

 

Arvonnan säännöt löydät kurkkaamalla paljastus-sanan taakse.

Lue lisää
Arvonnan säännöt:

Kaikkien tähän blogikirjoitukseen 8.12.2016 klo 23.59 mennessä kommentoineiden kesken arvotaan neljä (4) Finnkinon lippupakettia (2 lippua/paketti. Palkinnon arvo 25eur).

Voittajat arvotaan 9.12.2016 jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Kun voittajat  on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogikirjoituksessa.

Yksi kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/henkilö. 1 leffalippupaketti/voittaja.

Jos jäsen postaa blogiin useamman kommentin, vain yksi kommentti huomioidaan arvonnassa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.

TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401

Edit 9.12

Arvonta on sulkeutunut, kiitos kaikille vastauksista! Näistä saadaan kasaan jatkoa varten kivoja ideoita. 

 

Seuraavaksi arvomme voittajat ja kontaktoimme heidät ihan lähiaikoina. Kun voittajat olemme tavoittaneet, julkaisemme heidän nimimerkkinsä täällä. 

Arvonnan päättymisestä huolimatta ehdotukset tuleviin sisältöihin ovat enemmänkin kuin tervetulleita! 🙂 Kiitos! 


Katsotaanpa kuitenkin vielä menneeseen:

Uusista puhelimista ollaan tehty paljon esittelyjä niin blogien kuin videoiden muodossa, näistä viimeisimpänä kurkistettiin millainen Sony Xperia XZ on. Luonnollisesti näistä löytyy myös käyttökokemusketjut, joihin jokainen voi kirjoittaa kokemukset ja mietteensä. 🙂 


Kilpailujakin on järjestetty, haettiin esimerkiksi testikäyttäjää Xperia X Compactille.
Capture.PNG

Tsekkaa täältä millasta matskua @viserran ja @KaulanenComedy ovat saaneet puhelimesta aikaan. 🙂 Testilaiteskabaa pidettiin myös Sonyn vastamelukuulokkeista. Loistavaa sisältöä näistä löydät täältä

 
medium.jpg

Tuotteita tulee uusia ja näistä kerromme, esimerkkinä voisi käyttää uutta Laite-vakuutustamme. Ohjeita teemme myös, @NikoNo kertoo blogissaan miten teet puhelimestasi turvallisemman käyttää. 🙂 

Erikoisempaakin sisältöä ollaan tehty, Volvo XC90 sekä Tesla Model S koeajettiin @VilleVent ja @TeroRe toimesta. Mitäs tykkäsitte? 


Haluamme myös kuulla teidän ajatuksia, joten haemme asiakkaitamme kehittämään palveluitamme. Esimerkiksi Viihteen mobiilipalvelun testaamiseen etsittiin aktiivisia tyyppejä mukaan, ja näitä löytyi runsaasti! Testaajien panoksen avulla saadaan kehitettyä palvelua entistä paremmaksi. 🙂 

Blogeja ovat tuottaneet niin Soneralaiset, kuin Klaanin käyttäjätkin. @kiisseli67 blogissa muistellaan menneitä aikoja puhelinmaailmassa. Jos sulla on muistoja logojen, soittoäänien ja matopelin ihmeellisestä ajasta, käyhän jakamassa nämä blogin kommentteihin! 

 Capture.PNG

 

Erilaisia blogeja on tällä hetkellä koossa jo lähes 250! Ihan kiva määrä vai mitä? 

Kiitos ahkeruudesta kuuluu siis myös teille, arvon Klaanilaiset! 


Nyt on aika kääntää katse tulevaan, joten kerro meille mitä seuraavaksi! 🙂 

 

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen
13 kommenttia 👇
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Laitearvosteluita voisi olla enemmänkin, vaikka kaikenlaisista digitaalisista laitteista joita on nykyään saatavilla esim dronet (kuvauskopterit).

Elämää helpottavista sovelluksista/laitteista voisi myös olla juttua sekä muista nikseistä ja vinkeistä.

Tietenkin videoita on hauska katsella ja kaikki testijaksot/jutut ovat mukavia.

Kyllä niitä autojen koeajojakin katselee mielellään 😉

Historiikkejäkin voisi olla enempi tekniikan ja digitaalisuuden kehityksestä vaikka muistojen muodoissa. Lankapuhelimestako tämä kaikki lähti Hymiö Erittäin onnellinen

MattiViikate
Uusi keskustelija

Itse ainakin mieluusti testaisin vaikka uusia mokkuloita tai reitittimiä, itseltä löytyy kyllä hyvä laite nytkin. Mutta juuri siksi olisi mukavaa kokeilla mitä muuta on tarjolla.

 

Nappi kuulokkeita kokeilisin kanssa mielelläni, tai johdollista hiirtä.

 

Toki myös hyviä tietokoneita olisi mukavaa testailla, mutta se rupeaa ehkä olemaan jo hieman liian kallista touhua suunnitelmiinne.

 

Myös jotain hyviä leffoja voisi katsoa jos niitä pääsisi arvostelua vastaan katsomaan. Samallahan sen palvelun toimivuuden siinä näkee 🙂

 

Ei muuta kuin hyviä tulevia pyhiä kaikille tasapuolisesti, ja minulle onnea arvontaan.

PasiS
Konkari ☆

Sonera myy muutamaa mallia wlan-reitittimiä ja yleensä niitä haukutaan joko wlan-nopeudesta tai karsitusta ohjelmasta tai jostain muusta. Myynnissä olevia laitteita voisi verrata keskenään ja mm. mitata wlan nopeuksia samassa liittymällä samoissa olosuhteissa ja esitellä mitä kaikkea käyttäjä pystyy niistä itse säätämään. Vertailuun voisi ottaa mukaan jonkun kalliimman mallin ja tarvittaessa ottaa se myyntiin myös.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Testailua eri tuotteilla ja arvosteluja. Miten helpottaa elämää nykytekniikalla. Minkälaista tuotekehitystä on näköpiirissä soneralla tai yleensäkin digimaailmassa. Myös ohjeita eri laitteiden ja palvelujen käytössä.

Laite testailut ovat olleet hyviä. Saada niistä ulkopuolista tietoa normaaleilta käyttäjiltä. Yleiset neuvot eri tuotteiden ja palveluiden käytöstä ja uudistuksista aina hyviä.

tilasto
Kunniajäsen

Wlan reitittimistä voisi olla hyvä tehdä vertailua, kuten PasiS totesi. Eikä vain niitä malleja tosiaan mitä Soneralta saa "kaupan päälle".

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Tuotearvostelut ovat parhaita ja etenkin toivoisin sen olevan reitittimien osalta. Tietysti aina olen kiinnostunut uutuuksista ja uudistuksista 🙂

Rehtori84
Uusi keskustelija

Selväsanaisia 4G-antennien testejä, koska nämä varmasti kuluttajia kiinnostavat seuraavina vuosina kun yhä useampi siirtyy piuhanetistä langattomiin järjestemiin. Netissä on jo nyt aika paljon mielenkiintoista asiaa aiheesta, mutta myös paljon puppua, joka johtaa siihen, että monet tilaavat Kiinasta mitä sattuu ja sitten harmittaa. Hyvät nyrkkisäännöt minkälainen antenni minkäkinlaisiin olosuhteisiin.

 

Ja tässähän käy klassisesti niin, että kun joku suositus annetaan, niin esiin astuu tuntematon tekijä X, jonka vuoksi suositus ei toimi 85 % tapauksista 😉

thisisrape
Rekisteröitynyt ☆

Vertailevia ja teknisiä kirjoituksia voisi olla enemmänkin ja ovat varsin hyviä ja mielenkiintoisia. Eri valmistajien mallien keskenäisten vertailujen lisäksi voisi olla tietyn valmistajan mallien keskinäistä vertailua ("tämä laite on 50€ kalliimpi mutta sillä saisi näin ja näin paljon enemmän").

 

Lisäksi olisi kiinnostava lukea eri älylaitteiden ja sovellusten ym. ominaisuuksia hyödyntäviä tekstejä, jotta jonain päivänä saisi omastakin vekottimesta ns. kaiken hyödyn irti. Luulisi että suurimmalle osalle mm. älylaitteiden käyttäjistä eivät kaikki sen ominaisuudet ja mahdollisudet ole tuttuja ja peruskäyttäjääkin kiinnostaisi miten saada laitteestaan kaikki hyöty irti.

 

Ohjeistavat tekstit ovat myöskin loistavia. Kun yön herkkinä tunteina painit jonkin asian kanssa, elimerkiksi mitä näitä portteja voi käyttää soneralla julkisen verkon puolella reitityksiin ym. ja mitkä ovat suljettuna ja mitkä käytettävissä, tietoa voi olla hankala hakea suomi24 tai vauva.fi foorumeiden 5 vuotta vanhoista kirjoituksista mitkä yleensä vielä eivät ole niin asiakeskeisiä, oli threadin aloittajan kysymys mikä hyvänsä..

Cerosden
Uusi jäsen

Tietenkin täytyy sanoa tähän väliin että tuotearvostelut. Mitä moninaisempia laitteita ja härveleitä ja mitä erilaisempia arvostelijoita, sen parempi!

Myös yksi toive olisi; 5G -yhteydestä pohtiva keskustelu, jossa myös uusimmat uutiset ja juorut käytäisiin läpi! Vaikuttaa todella mielenkiontoiselta ja onhan Sonera tässä edelläkävijänä!

puussa
Uusi jäsen
Joo kyllähän ne tuotearvostelut on tärkeitä ja eri sovellutusten ohjeita myös. 
Jussii69
Uusi jäsen

Kiinnostaisi lukea älykotien sovelluksista , kuinka toimii puhelimella ohjatut älylaitteet, kuin paljon niitä on jo saatavissa ja missä hinnoissa. Myöskin uudet autot ja puhelimien integroiminen niihin, toimiiko esim sirin puheohjaus auton järjestelmissä.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Joko voittajat on tavoitettu arvonnasta, ketkä voittivat, ei ole vielä ilmestynyt tänne tietoa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@peekotu, voittajat on arvottu, pahoittelut viivästyksestä asian suhteen. Voittajat arvottiin 9.12. jonka jälkeen voittajille ilmoitettiin voitosta. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

@PasiS @thisisrape @Cerosden @Rehtori84

 

Ja voittajille on juuri lähetetty leffaliput sähköpostiin.

 

Kiitos kaikille osallistujille myös minun puolesta, otamme ideat talteen ja palaamme asiaan 🙂