Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174758
Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.

 

 

 

***EDIT: Osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen

 

Arvomme klo 12 mennessä voittajat ja laitamme heille yksityisviestiä hyvistä uutisista. Kunnes olemme heidät tavoittaneet niin kerromme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.***

 

****EDIT 2: Voittajat on tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

LG Wine Smart -simpukkapuhelin --> @maveric

Huawei Y5 -älypuhelin --> @Purnipsi

Sonera Kaupan lahjakortit --> @sommare@ossi5 ja @olliman1

 

Onneksi olkoon voittajille 🙂 ****

 

 

Taas on kertynyt kaappiin kaikenlaista, ei kuitenkaan mitään pakkaseen liittyvää vain jotain ihan muuta nimittäin kaksi älypuhelinta ja kolme lahjakorttia Sonera Kauppaan 🙂

 

Vaikka Teukka onkin tuossa kuvassa t-paita päällä niin aika hyviä pakkasia pitelee ympäri Suomea! Pakkasiin ja älylaitteisiin liittyy tämä arvonta, vastaa kysymykseen: 

 

Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä?

 

Ja olet mukana arvonnassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme:

 

- 1kpl LG Wine Smart -simpukkapuhelin (arvo 199eur)

- 1kpl Huawei Y5 -älypuhelin (arvo 99eur)

- 3kpl 50eur lahjakortteja Sonera Kauppaan (arvo 50eur, voimassa 03/2016 asti)

 

Osallistumisaika 18.1.2016 - 31.1.2016

 

Klikkaa alta arvonnan säännöt: 

Lue lisää

Arvonnan säännöt:

Kaikkien tässä blogikirjoituksessa kysymykseen "Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä?" 31.1.2016 klo 23:59 mennessä vastanneiden kesken arvotaan:

- 1kpl LG Wine Smart -simpukkapuhelin (arvo 199eur)

- 1kpl Huawei Y5 -älypuhelin (arvo 99eur)

- 3kpl 50eur lahjakortteja Sonera Kauppaan (arvo 50eur)

 

Voittajat arvotaan 1.2.2016 klo 12:00 mennessä jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta 3.2.2016 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/jäsen. Jos jäsen postaa useamman kommentin vain viimeisin kommentti huomioidaan arvonnassa. 1 palkinto/voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.

 

TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.

 

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401
   

Onnea arvontaan 🙂

 

Pakkasarvonta.jpg

43 kommenttia 👇
Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl
Enpä erityisemmin... Eipä sitä kännykkää jaksa näprätä jos sormet jäätyy ja hanskojen kanssa eipä sekään oikein onnistu. Taskussa pysyy ja täten aika lähellä ihoa joka lämmittää sitä sitten.
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl
Eiköhän tuo ykköskikka ole pitää se luuri lämpimänä. Eli jos pidempiä aikoja menee ulkona, niin kännykkä johonkin sisempään taskuun ettei pääse jäätymään.
Lady
Lady
Viestejä 3 430 kpl

Povitaskussa lähellä sydäntä pitelen, joskus nopsasti kuvan näppään ja takaisin povariin. Puheluita varten pakkasella käytän yleensä HF:tä.

Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

Eipä tuo mitään erityiskohtelua ole tarvinnut/saanut. Kovalla pakkasella tulee ulkoiltua niin vähän, ettei ole ollut ongelmia.

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 468 kpl

vyölaukussa  takin alla  pysyyv lämpimänä   niinkuin aina  näin   kovillapakkasilla takkina  untuvatakki

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

En erityisesti mitenkään, taskussa kulkee paksun lompakon (ei tosin rahasta johdu) kanssa 🙂

Velho
Velho
Viestejä 2 387 kpl

Lataan akut täyteen lämpimässä. En ulkona käytä laitteita pahemmin, mutta katson etten ihan kovimmassa räntä/lumi/vesisateessa käyttele, jos ei ole kosteussuojattu laite. Näin laitteet toimineet aina moitteetta.

Vakiokalustoa
Viestejä 189 kpl

Hyvä suojakotelo ja enimmäkseen taskussa, mahdollisimman vähän ulkona käytän.

Uusi keskustelija
Viestejä 34 kpl

Puhelimella on oma suojapussi ja jos tiedän, että tulee kauemmin liikuttua ulkona, niin laitan puhelimen suojapusseineen vielä lapasen sisään taskuun 😄 Järkevintä olisi varmaan pakkasilla lenkillekin lähtiessä jättää koko puhelin kotiin, mutta ei sitä vaan osaa...

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Huolehdin älylaitteeni toimivuuden pysymällä lämpimässä takkatulen äärellä. Kesällä vasta ulos 😀

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Paras suojautumis keino puhelimellani kylmää vastaan, on laittaa matkapuhelin housujen taskuun paidan ja takin alle. Näin ei laite pääse kylmenemään ja akku riittää normaalisti. Vielä kun muistaa kääntää näytön sisäpuolelle, ei ole pelkoa rikkoutumisesta, vaikka kaatuisi liukkaalla kadulla. Hymiö Silmänisku

Tutustumassa ☆
Viestejä 2 kpl

Toppatakin pova

Lue lisää
LOL-robotti

riin siinä paras ja lämmin paikka

Uusi keskustelija
Viestejä 19 kpl

Aikaisemmin laitoin kännykän minigrippussiin ja sitten kintaan sisään. Nykyinen Samasung X-cover3 on sen verta iso ettei mahdu kintaan sisään ja on sen verran säänkestävyyttä etten ole sitä minkään pussin sisässä säilytellyt. Eilen 18.1 tein pyörä/juoksu treenin aikaa meni 2h35min ja X-cover oli taskussa. Muutaman kuvan nappasin, sport-tracker oli päällä kokoajan ja loppuajasta näytölle oli muodostunut jäätä. Ei vaurioita puhelimelle. Eli vastaus kysymykseen -En mitenkään.

Pakkkasta oli -25--30C

Tutustumassa ☆
Viestejä 8 kpl

empä mitenkään ihmeesti. Pidän normaalisti taskussa, eikä laitteita huvita näplätä pakkaskeleillä ulkona muutenkaan pakollisia puheluita enempää. tähän asti on laiteet kestäneet...

Vakiokalustoa
Viestejä 92 kpl
Aina varavirtalaite mukana repussa, jolla kännykän voi ladata pari kertaa täyteen.
Uusi jäsen
Viestejä 15 kpl

Yritän pitää puhelinta aina mahdollisimman lämpimässä paikassa taskussa. Ei kai sitä oikein muukaan auta.

Kommentaattori
Viestejä 50 kpl
Pidän akun varauksen hyvänä enkä anna sen mennä ihan tyhjäksi. Puhelin kulkee mukana rintataskussa. Takista riippuen että on lähellä lämmintä vai ulkoilmaa. Kyllähän tuo melko kylmä välillä on kun käyttöä on ulkonakin normaalisti, vaikka pakkasta päälle 30 asteen. Sormet kärsii enemmän kuin puhelin. Melko kuurassa näyttää laite olevan välillä kun sisälle sen pöydälle laittaa. Ennen laitoin lapaseen ja minigrip pussiin, mutta eipä ole tullut sitä tehtyä toviin. Ja onneksi ei ole omppua, se ei tykännyt talvesta yhtään. Omppu sammui kun säätiedote lupaili talvea alkavaksi. Nokia ja Samsung ei ladannut ennenkuin puhelin lämpeni hieman. Ai niin, nykypuhelimeen ei enää tarvitse vastata nenällä koska näyttö toimii jotenkin myös rukkaspeukalollakin.
Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl
Lämmin takki ja povaritaskuun ulos lähtiessä niin tarkenee. Ja kun hyvin on alunperin valinnut niin kyllä se luuri pakkastakin kestää sen mitä ulkosalla käyttää tarvii, ennen jäätyy sormet ko näyttö!
Uusi keskustelija
Viestejä 21 kpl

Akku mahdollisimman täynnä aina kylmään lähtiessä ja puhelin mahdollisimman lämpimään paikkaan taskuun tai laukkuun. Suojakotelo puhelimessa myös on ja se nyt tietenkin vähän myös auttaa asiaa. Pitäisi hankkia vielä sellaiset sormikkaan jotka on tarkoitettu älypuhelimia varten, ettei tarvitsisi sormia pakkasessa jäädyttää 😄

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 2 kpl
Pidän kännykän suojassa laukun sisälokerossa kännykkäpussukassa joka on tehty täydestä villasta.Jos kassissa jotain pehmeää(joskus muovipussissa)niin kietaisen kännykän sen sisään suojaan vielä.Parempi topata hyvin että ei katkea yhteydet/kamelin selkä.
Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Minun A5 älypuhelin on laukussa. Siinä on suojakotelo. Pakosta on tarkistaa kellon aika ulkonakin. Eipä ole A5 kärsinyt. 

Uusi jäsen
Viestejä 13 kpl

Pidän puhelinta taskussa ja toivon, ettei tilttaisi kokonaan. Hyvin on tähän asti ainakin pärjätty.

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Puhelin pysyy pääasiassa taskussa lämpimässä pakkasella, mutta kellon tai saapuneet viestit tarkistan tarvittaessa.

Kommentaattori
Viestejä 59 kpl

Laite 3G asetuksille. ja pitää lämpimässä, eikä räplää sitä vastaa vaan puheluihin. kestää pitkääään

Tutustumassa
Viestejä 4 kpl

Sormien lämmittämiseen tarkoitetut lämpöpussit pitää kännykän lämpösenä eikä pääse jäätymään.

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl
En ole suuremmin "huolehtinut" vaan ihan perusjärjellä menty. Puhelin kulkee talvet takin povarissa, luurissa on myös lompakko-tyyppinen suojakuori joka myös suojaa kylmyydeltä. Yleensä pakkaskelillä ei myöskään tule puhelinta hiplailtua muuten kuin puheluun vastatessa, eipä ole tullut -20C lämpötiloissa mieleenkään lukea iltapäivälehtien viihdeuutisia ja jos olisi ihan pakko päästä jotain näpertämään niin pysähtyisin vaikka kaljalle johonkin ravitsemusliikkeeseen... Hyvin on luurit tähän asti toimineet 🙂
Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

Lataan aina akun täyteen, kuljetan puhelinta lämpimässä takintaskussa, vältän turhaa käyttöä ulkosalla.

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl
Pidän puhelinta lämpimässä takin sisätaskussa että akku pysyy lämpimänä.
Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Takataskussa puhelin pysyy lämpimänä. 🙂

Vakiokalustoa
Viestejä 133 kpl
Kuljetan matkaviestintä aina silmälaseille tarkoitetussa kuitukangaspussissa, joka luo ensimmäisen suojakerroksen. Talven juoksulenkeillä luuri on yleensä lisäksi minigripissä juoksutrikoiden takataskussa, jotta viima kävisi siihen mahdollisimman vähän. Sisään palatessa pidän puhelinta vielä jonkin aikaa kuivan kankaan sisällä, jottei itse laitteeseen syntyisi nopeasta lämpenemisestä kondensaatiokosteutta. Näillä konstein puhelimeni kestää talven kylmyyden.
Tutustumassa
Viestejä 2 kpl
Pakkaseen lähtiessäni katson, että akkua on tarpeeksi, kun se tuppaa kulumaan nopeammin kylmällä. Erityisemmin en ole yrittänyt pitää puhelinta lämpimänä, kun se ei kumminkaan kylmästä häiriöitä ota. Liukkaalla olen yrittänyt katsoa, ettei pääse kaatumaan ja pudottamaan puhelinta maahan.
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 254 kpl

Enpä kattele sen enempiä, akun tason vilasen ja sitten luuri povariin. Hyvin on toimeent kaikki luurit tähän asti.

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Puhelin povitaskuun, ja akussa virtaa. Ja olen surffailut puhelimella ulkona, ja hyvin on kestänyt pakkasta.

Tablettia en ole ulkoiluttanut pakkasilla

Uusi jäsen
Viestejä 6 kpl

Pidän taskussa ja vältän käyttämästä paljon ulkona.

Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

Minä käytän puhelinta pakkasella ihan samalla tavalla kuin helteelläkin. Siinä on hyvä suojakuori, kulkee laukussa ja latauksessa öisin.

Uusi jäsen
Viestejä 7 kpl

Paukkupakkasilla jätän älykännykän kotia jos tiedän etten sitä todella tarvitse, pilkkireissuilla käytössä vanha kestävä ja toimiva Nokia 3210.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Mahdollisimman täyden akun kanssa liikkeelle, puhelin pysyy visusti untsikan sisemmässä taskussa silloin kun sitä ei oikeasti tarvitse. Kun pääsen paukkupakkasesta sisälle, en myöskään lataile akkua samantien, vaan annan vekottimen lämmetä hieman huoneenlämmössä

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Puen puhelimelle lämpöisen pipon 🙂 No ei nyt sentään... Jos joudun käyttämään puhelinta paljon, olen joskus pitänyt laitteen paukkupakkasilla lämpimänä kintaan sisällä ja sieltä sen saa myös nopsasti käsille. Mutta yleensä puhelimen paikka on toppatakin lämpimimmässä taskussa, lähellä vartaloa.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Akku täyteen ja laite laukkuun. Mun laukussa on niin paljon tavaraa, että siellä pysyy lämpimänä säässä kuin säässä 😛

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 2 kpl

Povitaskussa ei puhelinta paleleHymiö Erittäin onnellinen Vältän myös turhaa käyttöä ulkona pakkasella, ei sitä naamakirjaa ole pakko bussipysäkillä selata

Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

Pidän lämpimässä vaatteiden sisällä.

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille 🙂

 

Arvomme klo 12 mennessä voittajat ja laitamme heille yksityisviestiä hyvistä uutisista. Kunnes olemme heidät tavoittaneet niin kerromme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Voittajat on tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

LG Wine Smart -simpukkapuhelin --> @maveric

Huawei Y5 -älypuhelin --> @Purnipsi

Sonera Kaupan lahjakortit --> @sommare@ossi5 ja @olliman1

 

Onneksi olkoon voittajille 🙂