Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

***EDIT: Osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen

 

Arvomme klo 12 mennessä voittajat ja laitamme heille yksityisviestiä hyvistä uutisista. Kunnes olemme heidät tavoittaneet niin kerromme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.***

 

****EDIT 2: Voittajat on tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

LG Wine Smart -simpukkapuhelin --> @pitopeli

Huawei Y5 -älypuhelin --> @Purnipsi

Sonera Kaupan lahjakortit --> @sommare@ossi5 ja @olliman1

 

Onneksi olkoon voittajille 🙂 ****

 

 

Taas on kertynyt kaappiin kaikenlaista, ei kuitenkaan mitään pakkaseen liittyvää vain jotain ihan muuta nimittäin kaksi älypuhelinta ja kolme lahjakorttia Sonera Kauppaan 🙂

 

Vaikka Teukka onkin tuossa kuvassa t-paita päällä niin aika hyviä pakkasia pitelee ympäri Suomea! Pakkasiin ja älylaitteisiin liittyy tämä arvonta, vastaa kysymykseen: 

 

Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä?

 

Ja olet mukana arvonnassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme:

 

- 1kpl LG Wine Smart -simpukkapuhelin (arvo 199eur)

- 1kpl Huawei Y5 -älypuhelin (arvo 99eur)

- 3kpl 50eur lahjakortteja Sonera Kauppaan (arvo 50eur, voimassa 03/2016 asti)

 

Osallistumisaika 18.1.2016 - 31.1.2016

 

Klikkaa alta arvonnan säännöt: 

Lue lisää

Arvonnan säännöt:

Kaikkien tässä blogikirjoituksessa kysymykseen "Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä?" 31.1.2016 klo 23:59 mennessä vastanneiden kesken arvotaan:

- 1kpl LG Wine Smart -simpukkapuhelin (arvo 199eur)

- 1kpl Huawei Y5 -älypuhelin (arvo 99eur)

- 3kpl 50eur lahjakortteja Sonera Kauppaan (arvo 50eur)

 

Voittajat arvotaan 1.2.2016 klo 12:00 mennessä jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta 3.2.2016 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/jäsen. Jos jäsen postaa useamman kommentin vain viimeisin kommentti huomioidaan arvonnassa. 1 palkinto/voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.

 

TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.

 

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401
   

Onnea arvontaan 🙂

 

Pakkasarvonta.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Arvonta-Miten-huolehdit-alylaitteiden-toimivuudesta/ba-p/118477
Linkki kopioitu
43 kommenttia 👇
olkitu
Kunniajäsen
Enpä erityisemmin... Eipä sitä kännykkää jaksa näprätä jos sormet jäätyy ja hanskojen kanssa eipä sekään oikein onnistu. Taskussa pysyy ja täten aika lähellä ihoa joka lämmittää sitä sitten.
kjns
Kunniajäsen
Eiköhän tuo ykköskikka ole pitää se luuri lämpimänä. Eli jos pidempiä aikoja menee ulkona, niin kännykkä johonkin sisempään taskuun ettei pääse jäätymään.
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Povitaskussa lähellä sydäntä pitelen, joskus nopsasti kuvan näppään ja takaisin povariin. Puheluita varten pakkasella käytän yleensä HF:tä.

PasiS
Konkari ☆

Eipä tuo mitään erityiskohtelua ole tarvinnut/saanut. Kovalla pakkasella tulee ulkoiltua niin vähän, ettei ole ollut ongelmia.

MMALINEN
Vakiokalustoa ☆☆

vyölaukussa  takin alla  pysyyv lämpimänä   niinkuin aina  näin   kovillapakkasilla takkina  untuvatakki

tilasto
Kunniajäsen

En erityisesti mitenkään, taskussa kulkee paksun lompakon (ei tosin rahasta johdu) kanssa 🙂

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Lataan akut täyteen lämpimässä. En ulkona käytä laitteita pahemmin, mutta katson etten ihan kovimmassa räntä/lumi/vesisateessa käyttele, jos ei ole kosteussuojattu laite. Näin laitteet toimineet aina moitteetta.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Hyvä suojakotelo ja enimmäkseen taskussa, mahdollisimman vähän ulkona käytän.

mnmnmn
Uusi keskustelija

Puhelimella on oma suojapussi ja jos tiedän, että tulee kauemmin liikuttua ulkona, niin laitan puhelimen suojapusseineen vielä lapasen sisään taskuun 😄 Järkevintä olisi varmaan pakkasilla lenkillekin lähtiessä jättää koko puhelin kotiin, mutta ei sitä vaan osaa...

Kukkula77
Rekisteröitynyt

Huolehdin älylaitteeni toimivuuden pysymällä lämpimässä takkatulen äärellä. Kesällä vasta ulos 😀

sommare
Uusi jäsen

Paras suojautumis keino puhelimellani kylmää vastaan, on laittaa matkapuhelin housujen taskuun paidan ja takin alle. Näin ei laite pääse kylmenemään ja akku riittää normaalisti. Vielä kun muistaa kääntää näytön sisäpuolelle, ei ole pelkoa rikkoutumisesta, vaikka kaatuisi liukkaalla kadulla. Hymiö Silmänisku

JUSU53
Uusi jäsen

Toppatakin pova

Lue lisää
LOL-robotti

riin siinä paras ja lämmin paikka

olliman1
Uusi keskustelija

Aikaisemmin laitoin kännykän minigrippussiin ja sitten kintaan sisään. Nykyinen Samasung X-cover3 on sen verta iso ettei mahdu kintaan sisään ja on sen verran säänkestävyyttä etten ole sitä minkään pussin sisässä säilytellyt. Eilen 18.1 tein pyörä/juoksu treenin aikaa meni 2h35min ja X-cover oli taskussa. Muutaman kuvan nappasin, sport-tracker oli päällä kokoajan ja loppuajasta näytölle oli muodostunut jäätä. Ei vaurioita puhelimelle. Eli vastaus kysymykseen -En mitenkään.

Pakkkasta oli -25--30C

semilanceata
Uusi jäsen

empä mitenkään ihmeesti. Pidän normaalisti taskussa, eikä laitteita huvita näplätä pakkaskeleillä ulkona muutenkaan pakollisia puheluita enempää. tähän asti on laiteet kestäneet...

Japeaa
Vakiokalustoa
Aina varavirtalaite mukana repussa, jolla kännykän voi ladata pari kertaa täyteen.
maketsuu
Uusi keskustelija

Yritän pitää puhelinta aina mahdollisimman lämpimässä paikassa taskussa. Ei kai sitä oikein muukaan auta.

Niki2014
Kommentaattori
Pidän akun varauksen hyvänä enkä anna sen mennä ihan tyhjäksi. Puhelin kulkee mukana rintataskussa. Takista riippuen että on lähellä lämmintä vai ulkoilmaa. Kyllähän tuo melko kylmä välillä on kun käyttöä on ulkonakin normaalisti, vaikka pakkasta päälle 30 asteen. Sormet kärsii enemmän kuin puhelin. Melko kuurassa näyttää laite olevan välillä kun sisälle sen pöydälle laittaa. Ennen laitoin lapaseen ja minigrip pussiin, mutta eipä ole tullut sitä tehtyä toviin. Ja onneksi ei ole omppua, se ei tykännyt talvesta yhtään. Omppu sammui kun säätiedote lupaili talvea alkavaksi. Nokia ja Samsung ei ladannut ennenkuin puhelin lämpeni hieman. Ai niin, nykypuhelimeen ei enää tarvitse vastata nenällä koska näyttö toimii jotenkin myös rukkaspeukalollakin.
Lumeneito
Rekisteröitynyt ☆
Lämmin takki ja povaritaskuun ulos lähtiessä niin tarkenee. Ja kun hyvin on alunperin valinnut niin kyllä se luuri pakkastakin kestää sen mitä ulkosalla käyttää tarvii, ennen jäätyy sormet ko näyttö!
Millaneni
Uusi keskustelija

Akku mahdollisimman täynnä aina kylmään lähtiessä ja puhelin mahdollisimman lämpimään paikkaan taskuun tai laukkuun. Suojakotelo puhelimessa myös on ja se nyt tietenkin vähän myös auttaa asiaa. Pitäisi hankkia vielä sellaiset sormikkaan jotka on tarkoitettu älypuhelimia varten, ettei tarvitsisi sormia pakkasessa jäädyttää 😄

sannikas15
Rekisteröitynyt ☆
Pidän kännykän suojassa laukun sisälokerossa kännykkäpussukassa joka on tehty täydestä villasta.Jos kassissa jotain pehmeää(joskus muovipussissa)niin kietaisen kännykän sen sisään suojaan vielä.Parempi topata hyvin että ei katkea yhteydet/kamelin selkä.
Poistettu käyttäjä
 

Minun A5 älypuhelin on laukussa. Siinä on suojakotelo. Pakosta on tarkistaa kellon aika ulkonakin. Eipä ole A5 kärsinyt. 

Pmarjatta
Uusi keskustelija

Pidän puhelinta taskussa ja toivon, ettei tilttaisi kokonaan. Hyvin on tähän asti ainakin pärjätty.

Reickhard95
Uusi jäsen

Puhelin pysyy pääasiassa taskussa lämpimässä pakkasella, mutta kellon tai saapuneet viestit tarkistan tarvittaessa.

JKVA
Kommentaattori

Laite 3G asetuksille. ja pitää lämpimässä, eikä räplää sitä vastaa vaan puheluihin. kestää pitkääään

ossi5
Tutustumassa

Sormien lämmittämiseen tarkoitetut lämpöpussit pitää kännykän lämpösenä eikä pääse jäätymään.

Poistettu käyttäjä
 
En ole suuremmin "huolehtinut" vaan ihan perusjärjellä menty. Puhelin kulkee talvet takin povarissa, luurissa on myös lompakko-tyyppinen suojakuori joka myös suojaa kylmyydeltä. Yleensä pakkaskelillä ei myöskään tule puhelinta hiplailtua muuten kuin puheluun vastatessa, eipä ole tullut -20C lämpötiloissa mieleenkään lukea iltapäivälehtien viihdeuutisia ja jos olisi ihan pakko päästä jotain näpertämään niin pysähtyisin vaikka kaljalle johonkin ravitsemusliikkeeseen... Hyvin on luurit tähän asti toimineet 🙂
Kiipsu
Uusi keskustelija

Lataan aina akun täyteen, kuljetan puhelinta lämpimässä takintaskussa, vältän turhaa käyttöä ulkosalla.

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Pidän puhelinta lämpimässä takin sisätaskussa että akku pysyy lämpimänä.
juulijoo
Rekisteröitynyt ☆

Takataskussa puhelin pysyy lämpimänä. 🙂

Leonita
Vakiokalustoa
Kuljetan matkaviestintä aina silmälaseille tarkoitetussa kuitukangaspussissa, joka luo ensimmäisen suojakerroksen. Talven juoksulenkeillä luuri on yleensä lisäksi minigripissä juoksutrikoiden takataskussa, jotta viima kävisi siihen mahdollisimman vähän. Sisään palatessa pidän puhelinta vielä jonkin aikaa kuivan kankaan sisällä, jottei itse laitteeseen syntyisi nopeasta lämpenemisestä kondensaatiokosteutta. Näillä konstein puhelimeni kestää talven kylmyyden.
Juupnas
Tutustumassa
Pakkaseen lähtiessäni katson, että akkua on tarpeeksi, kun se tuppaa kulumaan nopeammin kylmällä. Erityisemmin en ole yrittänyt pitää puhelinta lämpimänä, kun se ei kumminkaan kylmästä häiriöitä ota. Liukkaalla olen yrittänyt katsoa, ettei pääse kaatumaan ja pudottamaan puhelinta maahan.
pitopeli
Vakiokalustoa ☆

Enpä kattele sen enempiä, akun tason vilasen ja sitten luuri povariin. Hyvin on toimeent kaikki luurit tähän asti.

Soutis
Uusi jäsen

Puhelin povitaskuun, ja akussa virtaa. Ja olen surffailut puhelimella ulkona, ja hyvin on kestänyt pakkasta.

Tablettia en ole ulkoiluttanut pakkasilla

tdt01
Uusi jäsen

Pidän taskussa ja vältän käyttämästä paljon ulkona.

Napsuliini
Uusi keskustelija

Minä käytän puhelinta pakkasella ihan samalla tavalla kuin helteelläkin. Siinä on hyvä suojakuori, kulkee laukussa ja latauksessa öisin.

Sasam
Uusi jäsen

Paukkupakkasilla jätän älykännykän kotia jos tiedän etten sitä todella tarvitse, pilkkireissuilla käytössä vanha kestävä ja toimiva Nokia 3210.

Hipsukkainen
Rekisteröitynyt

Mahdollisimman täyden akun kanssa liikkeelle, puhelin pysyy visusti untsikan sisemmässä taskussa silloin kun sitä ei oikeasti tarvitse. Kun pääsen paukkupakkasesta sisälle, en myöskään lataile akkua samantien, vaan annan vekottimen lämmetä hieman huoneenlämmössä

KarCP
Rekisteröitynyt

Puen puhelimelle lämpöisen pipon 🙂 No ei nyt sentään... Jos joudun käyttämään puhelinta paljon, olen joskus pitänyt laitteen paukkupakkasilla lämpimänä kintaan sisällä ja sieltä sen saa myös nopsasti käsille. Mutta yleensä puhelimen paikka on toppatakin lämpimimmässä taskussa, lähellä vartaloa.

Janttara
Rekisteröitynyt ☆

Akku täyteen ja laite laukkuun. Mun laukussa on niin paljon tavaraa, että siellä pysyy lämpimänä säässä kuin säässä 😛

Playitagain
Uusi jäsen

Povitaskussa ei puhelinta paleleHymiö Erittäin onnellinen Vältän myös turhaa käyttöä ulkona pakkasella, ei sitä naamakirjaa ole pakko bussipysäkillä selata

Macce
Uusi keskustelija

Pidän lämpimässä vaatteiden sisällä.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille 🙂

 

Arvomme klo 12 mennessä voittajat ja laitamme heille yksityisviestiä hyvistä uutisista. Kunnes olemme heidät tavoittaneet niin kerromme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Voittajat on tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

LG Wine Smart -simpukkapuhelin --> @pitopeli

Huawei Y5 -älypuhelin --> @Purnipsi

Sonera Kaupan lahjakortit --> @sommare@ossi5 ja @olliman1

 

Onneksi olkoon voittajille 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.