Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63272
Kirjoituksia 172653

Arvonta: Voita ja testaa Samsung Galaxy A8

Yhteisömanageri

Arvonta: Voita ja testaa Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 Telialta.jpg

Uutuuspuhelin Samsung Galaxy A8:n ennakkomyynti käynnistyi tänään. Puhelin on uudistettu designin osalta eikä sitä välttämättä heti tunnista A-sarjan puhelimeksi. Samsung tuo A8:n myötä uutena ominaisuutena kasvojentunnistuksen myös puhelinten keskiluokkaan. Lue lisää uutuuspuhelimesta verkkokaupastamme.

 

Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy A8 omaksesi

 

Osallistu arvontaan jossa palkintoina 2kpl näitä uutuuspuhelimia. Meillä kiinnostaa tietää, mitä pidät Samsungin uutuuspuhelimesta joten jos arpaonni suosii niin kirjoita puhelimesta tänne Yhteisöön kaksi lyhyttä arviota/esittelyä.

 

Arvonta pähkinänkuoressa

 

  • Lue ensin arvonnan säännöt tuosta alta, klikkaamalla PALJASTUS-SANAA.
  • Kirjoita blogin kommentteihin muutamalla sanalla, miltä uusi Samsung Galaxy A8 sinusta vaikuttaa ja olet mukana arvonnassa.
  • Jos voitat arvonnassa niin käytä puhelinta muutama päivä ja kirjoita siitä lyhyt esittely sekä kokemuksia tänne Yhteisöön.
  • Koska tämä on arvonta, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen, ilmaiseksi. Me maksamme arpajaisverot.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan tämän linkin kautta.

 
**Edit 29.1.2018: Arvontaan osallistuminen on päättynyt ja seuraavaksi arvomme voittajat. Kiitos osallistujille. Hymiö Onnellinen**

 

***Edit 31.1.2018: Voittajat arvottiin maanantaina 29.1. ja nyt heidät on myös tavoitettu. Voittajat ovat:

 

@partse

@Tindeloo

 

Onneksi olkoon Hymiö Onnellinen Jäämme mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja, otahan Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8 -ketju seurantaan.

 

Seuraavaan kertaan Hymiö Onnellinen***

 

Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 28.01.2018. Arvomme voittajat 29.1.2018 ja ilmoitamme heille voitosta yksityisviestillä sekä julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

 

Onnea arvontaan Hymiö Onnellinen

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Samsung Galaxy A8 -arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 12.01. – 28.01.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A8 -puhelimia, yhteensä 1 puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 499eur.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua tässä blogissa lisäämällä kommentin blogin kommentteihin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 29.01.2018. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonnan voittajat sitoutuvat julkaisemaan puhelimesta kirjalliset artikkelit ja/tai videot tätä varten perustetussa ketjussa: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8.

Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Voittajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana vähintään kaksi juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Loppuraportti" noin kahden viikon kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

Voittajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kahta artikkelia Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 12.1.2018

 

Artikkelissa on 133 kommenttia
Herrasmies
Herrasmies
Kirjoituksia: 2 052

Minusta Samsung Galaxy A8 -puhelin vaikuttaa todella tehokkaalta ja erinomaisen laadukkaalta teknisten tietojen pohjalta. Muotoilussa ei ole mitään uutta, mutta kullanvärinen puhelimen on aika veikeä. Tämä olisi ostamisen arvoinen laite kaikin puolin Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 13

Moi,

Vaikuttaa hyvältä puhelimelta

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 12

Puhelimen muotoilu ja koko ei häpeä tämän päivän lippulaivoille. Jopa paino on noussut lippulaivaluokkaan. Hinta on kuitenkin saatu haastavaan keskiluokkaan.

Konkari ☆
Kirjoituksia: 1 234

Kelpaisi tuollainen Audi, eikun Samsung A8 koeajoon.

Lady
Lady
Kirjoituksia: 3 396

No nyt kyllä rupesi kiinnostamaan, kun on IP68-luokitus ja kaksoiskamera edessä. Yleensähän ne ovat takana. Samsung tabletti löytyy ennestään, joten tuollainen tehokas luurikin kelpaisi 🤗

Velho
Velho
Kirjoituksia: 2 332

Jospa tolla saisi S6:en eläkkeelle. Mielenkiintoista olisi kokeilla melkein lippulaiva -kategorian laitetta.

Kunniajäsen
Kirjoituksia: 1 279

Mun mielestä tämä "ylempi keskiluokka" edustaa mielenkiintoisinta osiota kännyköistä. Tottakai tonnin puhelimeen saadaan kaikkea näppärää tehtyä, mutta mua kiinnostaa erityisesti mistä saa parhaiten vastinetta rahalle, mikä on fiksuin ratkaisu tavalliselle käyttäjälle. Uusi A8 vaikuttaa aika kovalta uutuudelta tähän luokkaan, joten luuri kiinnostaa kovasti.

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 30

Puhelin vaikuttaa korkealaatuiselta keskiluokan puhelimelta.

Vakiokalustoa
Kirjoituksia: 92
Hyvän näköinen puhelin. Ilman muuta arvonnassa mukana.
Rekisteröitynyt ☆
Kirjoituksia: 1

Vaikuttaa erittäin lupaavalta. Mukana arvonnassa!

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 3

Kiinnostava uutuus, mukana arvonnassa.

Kunniajäsen
Kirjoituksia: 1 363

Jospa tuon sais Noten rinnalle käyttöön, kiinnostava uutuus olisi Hymiö Onnellinen

Kommentaattori
Kirjoituksia: 24

A8 Samsungia harkitsin et olisin tilanut mut sen verran malttamaton olin et tilasin  toisen et sain puhelimen heti käyttöön , mut kyllä toi A8 on varmaan ihan " soiva peli on " 😎  

Vakiokalustoa
Kirjoituksia: 112

Kiinostavalta uutuudelta vaikuttaa. Edessä oleva kaksoiskamera vaikuttaa erikoiselta, mielenkiintoista olisi nähdä miten se käytännössä eroaa vanhoista kameroista.

Mukana arvonnassa!

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 13

Tervehdys. Voisin sanoa että tuo uutuus samsung A8 on isona puhelimena huippu. Mukana arvonassa!

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 12

Samsung Galaxy A8 vaikuttaa kaikinpuolin kelvolliselta puhelimelta hinta/laatusuhteeltaan. 
Nyt on tehokäytössä Huawei Mate 10 Lite ja todella mieluusti testaisin muutaman viikon Samsung Galaxy A8 puhelinta ja sen mukaan, kummasta itse tykkään testijakson jälkeen enemmän pitäisin ja toisen antaisin antaisin vaimon käyttöön, koska sen puhelin kaipaisi myös uudistusta  Hymiö Onnellinen


Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 11

Vaikuttaa todella laadukkaalta puhelimelta, Tulisi meidän perheessä tehokäyttöön, varsinkin some maailman jutuissa ja mielelläni kirjoittaisin kunnon kokemukset ja mielipiteet miten puhelin käytännössä toimii yms fiilikset. 
Nykyinen puhelimeni on Honor 7 Lite, joten vertailukohtaa siihen saisi, samaten mies olisi kiinnostunut vertaamaan Huawei Mate 10 Liteä tähän.

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 34

Vaikutta kyllä kerrassaan mainiolta puhelimelta! Kamera vaikuttaa hyvältä ja pääsisi kyllä täällä ahkeraan käyttöön Hymiö Onnellinen Ja vedenkestävä ja pölytiivis! Ihan mahtavaa!

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 25

 Potentiaalinen vuoden 2018 parhaan hinta-laatusuhteen omaava luuri, testaukseen ja selvitykseen

Rekisteröitynyt
Kirjoituksia: 1

 Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta uutuudelta jossa on kiinnostavia ominaisuuksia. Erityisesti etukannen kaksoiskamera, ip68 ja Infinity-näyttö sekä kasvojentunnistus.

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 14

Hei!

 

Samsung Galaxy A8 on kiinnostava uutuus. Paljon hyviä ominaisuuksia mutta hinta hyvin kohtuullinen. Luettuani puhelimen esittelyn olin vaikuttunut. Tätä olisi todella kiinnostava testata! Hienoa!

 

T. Jussi

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 14

 Erinomaista. Galaxy A8 edustaa minun käsitystäni siitä millainen nykypäivän älypuhelimen tulisi olla. Useita mielenkiintoisia ominaisuuksia kuten Infinity-näyttö, kaksi kameraa etukannessa, kehittyneet turvaominaisuudet ja IP68-sertifiointi. Kaikki nämä varsin kohtuulliseen hintaan, joten sanoisin A8:n tarjoavan rahalle vastinetta.

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 6

Mahtavalta kuulostaa kameraominaisuus koska harrastan valokuvaamista, joten kamera kun kamera pitää olla aina mukana paikassa missä hyvänsä! Eli sanon ehdottomasti kamera kiinnostaa minua tässä puhelimessa! Toiseksi ennenkaikkea akunkesto! Siinä on tärkeimmät minulle! Ehdottomasti ottaisin mielelläni tämän huippulaadukkaan uutuus puhelimen testiin! 😊😊

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 13

Tykkään kyllä! Todella hyvältä ja laadukkaalta puhelimelta vaikuttaa ja ihan kohtuullisen hintainenkin. Mahtava olisi olla ensimmäisenä tätä käyttämässä Hymiö Onnellinen

Tutustumassa
Kirjoituksia: 4

Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tehokkaalta paketilta..

Innolla haluaisin testata 😊

Seuraamassa menoa
Kirjoituksia: 11

 Vaikuttaa laadukkaalta ja akunkesto ja kamera ovat minulle tärkeitä. Mukaan arvontaan .

Vakiokalustoa ☆☆
Kirjoituksia: 482

Nykyisessä puhelimessani on kehno kamera , joten mukaan arvontaan.  Hymiö Onnellinen

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 6

Hyvältä vaikuttaa 👍

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 24

Tyylikkäältä puhelimelta vaikuttaa. Ominaisuuksien puolesta kiinnostaa IP68-suojaus, laaja näyttö sekä kamera.

Rekisteröitynyt ☆
Kirjoituksia: 4

Vaikuttaa tyylikkäältä ja sulavalinjaiselta.

Tutustumassa
Kirjoituksia: 1

Olisiko tämä vihdoin se Samsung joka saisi minut pauloihin! Vannoutuneena Honor käyttäjänä, olisi mielenkiintoista nähdä onko laite kaiken puheen mittainene!Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 32

Toi on just se mun unelmapuhelin, Samsungia haikaillut ja vielä tällainen uutuus. Kaksi hienoa väriä orkideanharmaa tai Kulta. 

Pitää mennä katselemaan käytettyjä samsungeja, jos ei uutta saa. 

Seuraamassa menoa
Kirjoituksia: 6

tyylikäs ulkonäkö ja teknisestikin vaikuttaa hyvältäHymiö Onnellinen

Vakiokalustoa
Kirjoituksia: 183

Tyylikkään näköinen ja hyvät ominaisuudet näyttää olevan. Värinä kulta ehdottomasti. Ei ole vielä samsungia itselläni ollut joten olisi kiva päästä testaamaan sitä.jos arvonta voitto napsahtaa.

Vakiokalustoa ☆☆
Kirjoituksia: 503
Muuten vaikuttaa ihan ok:lta mutta langaton lataus uupuu.
Uusi jäsen
Kirjoituksia: 4

Olisi mahtava puhelin nykyisen Samsung Galaxy J5 tilalle, koska tässä puhelimessa on kokoajan muisti loppu (8gb, josta alle 4 käytettävissä) ja kaikenkaikkiaan tosta uudesta A8:sta on paljon hyvää jo nyt kuullut. 
Mieluusti tälläinen vanha 65v muoree testailisi ja jakaisi kokemuksia sitten muille, samalla saisin vihdoinkin kaikki haluamani ohjelmat puhelimeen, kun nyt ei ole kuin muutama sovellus muistiongelman takia. 

Rekisteröitynyt
Kirjoituksia: 1

tosi virtaviivaisen näköinen puhelin

Kommentaattori
Kirjoituksia: 31

Vaikuttaa ihan asialliselta puhelimelta. Voisin ajatella sen vaikka Huawein korvaajaksikin. Tehoa ja toimivuuttaa tuntuu löytyvän kameran kuin ohjelmien sekä akun kestonkin tuntuu olevan kestävä. Näytti olevan myös näyttö olevan kilpailukykyinen myös Huaweihin nähden. Voisin nähdä sen omaan käteen istuvaksi. 

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 20

Olen entinen Samsung-käyttäjä, mutta siirryin Huawein pariin. Olisi kiinnostavaa nyt vertailla mm sitä, miten Samsung pärjäisi uutuudellaan Huawein Mate 9:ää vastaan. Ainakin Samsungin näyttö vaikuttaa spekseissä hyvältä, samoin kamerat.

Rekisteröitynyt ☆
Kirjoituksia: 2

Muistan kun älypuhelimet tulivat markkinoille, silloin oli saatava Samsung Galaxy S (joka minulla on vieläkin tallessa), oli huippu puhelin! Tässä välissä on ollutkin sitten muita merkkejä, kiinnostavaa olisi nähdä onko Samsung edelleen pysynyt yhtä käyttäjäystävällisenä kuin joskus muinoin. Kamera kiinnostaa kovasti ja ehdoton plussa vedenpitävyydestä! 

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 13

Tyylikäs ja hyvät ominaisuudet

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 8

Galaxy A8 vaikuttaa lupaavalta vaihtoehdolta 500 euron hintaluokan puhelimille. Itseäni kiinnostaa erityisesti kameran toimivuus ja vedenkestävyys. Olisi hienoa päästä käyttämään tätä puhelinta niin arjessa kuin lomareissuillakin, ottaa upeita kuvia ja samalla olla pelkäämättä puhelimen kastumista.

Seuraamassa menoa
Kirjoituksia: 4

Vaikuttaa puhelimelta mitä hyvä testata. Hetkeen olekkaan samsungia käyttänyt niin uteliaisuus herää tästä puhelimesta. Mukavaa vaihtelua aikasempiin puhelimiin.

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 15

Hienon näköinen puhelin ja kaikki ominaisuudet vaikuttavat hyviltä! Varmasti hyvä hinta-laatusuhde tällä kapulalla!

Rekisteröitynyt
Kirjoituksia: 1

Itse en ole koskaan samsungin laitteita omistanut johtuen yhtiön epämääräisestä menettelystä laitteiden käyttöikää koskien, mutta olen kuitenkin valmis kokeilemaan ja jos en pidä niin lahjoitan puhelimen vaikka eteenpäin.

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 18

Ihana muotoilu ja fiksut ominaisuudet, olisi hienoa päästä kokeilemaan ja jakamaan muille videota/artikkelia siitä mikä oli käyttökokemus. Omistan tällä hetkellä Huawei honor 7 lite:n joten ero olisi varmasti huomattava.

Rekisteröitynyt ☆
Kirjoituksia: 1
Testaamisen arvoinen puhelin. Ulkonäöltä näyttää hyvältä ja varmasti muutenkin hyvä luuri😊
Uusi jäsen
Kirjoituksia: 5

Tämä voisi olla hyvä päivitys Galaxy S5:n tilalle

Tutustumassa
Kirjoituksia: 1

Heti ekana kiinnitin huomiota siihen, että tässä puhelimessa on 32 Gt tallennustilaa. Se olisi ihan unelmien täyttymys! (Nykyisessä Samsungissa on nimittäin vain 6 Gt ja sehän on nykyään aivan liian vähän, kun tykkään latailla sovelluksia.) Näyttää siltä, että olisi kaunis kädessä, ja tuo kaksoisetukamera kyllä houkuttelee Instagram-selfieitä ajatellen Sydän Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle!

Rekisteröitynyt ☆
Kirjoituksia: 1

Hyvältä vaikuttaa. Ulkonäkö miellyttää ja vedenkestävyydestä plussaa.