Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy A8 Telialta.jpg

Uutuuspuhelin Samsung Galaxy A8:n ennakkomyynti käynnistyi tänään. Puhelin on uudistettu designin osalta eikä sitä välttämättä heti tunnista A-sarjan puhelimeksi. Samsung tuo A8:n myötä uutena ominaisuutena kasvojentunnistuksen myös puhelinten keskiluokkaan. Lue lisää uutuuspuhelimesta verkkokaupastamme.

 

Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy A8 omaksesi

 

Osallistu arvontaan jossa palkintoina 2kpl näitä uutuuspuhelimia. Meillä kiinnostaa tietää, mitä pidät Samsungin uutuuspuhelimesta joten jos arpaonni suosii niin kirjoita puhelimesta tänne Yhteisöön kaksi lyhyttä arviota/esittelyä.

 

Arvonta pähkinänkuoressa

 

  • Lue ensin arvonnan säännöt tuosta alta, klikkaamalla PALJASTUS-SANAA.
  • Kirjoita blogin kommentteihin muutamalla sanalla, miltä uusi Samsung Galaxy A8 sinusta vaikuttaa ja olet mukana arvonnassa.
  • Jos voitat arvonnassa niin käytä puhelinta muutama päivä ja kirjoita siitä lyhyt esittely sekä kokemuksia tänne Yhteisöön.
  • Koska tämä on arvonta, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen, ilmaiseksi. Me maksamme arpajaisverot.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan tämän linkin kautta.

 
**Edit 29.1.2018: Arvontaan osallistuminen on päättynyt ja seuraavaksi arvomme voittajat. Kiitos osallistujille. :)**

 

***Edit 31.1.2018: Voittajat arvottiin maanantaina 29.1. ja nyt heidät on myös tavoitettu. Voittajat ovat:

 

@partse

@Tindeloo

 

Onneksi olkoon 🙂 Jäämme mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja, otahan Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8 -ketju seurantaan.

 

Seuraavaan kertaan :)***

 

Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 28.01.2018. Arvomme voittajat 29.1.2018 ja ilmoitamme heille voitosta yksityisviestillä sekä julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Samsung Galaxy A8 -arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 12.01. – 28.01.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A8 -puhelimia, yhteensä 1 puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 499eur.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua tässä blogissa lisäämällä kommentin blogin kommentteihin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 29.01.2018. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonnan voittajat sitoutuvat julkaisemaan puhelimesta kirjalliset artikkelit ja/tai videot tätä varten perustetussa ketjussa: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8.

Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Voittajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana vähintään kaksi juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Loppuraportti" noin kahden viikon kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

Voittajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kahta artikkelia Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 12.1.2018

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Arvonta-Voita-ja-testaa-Samsung-Galaxy-A8/ba-p/162097
Linkki kopioitu
133 kommenttia 👇
liinukene
Rekisteröitynyt

Upean näköinen ja hyvät ominaisuudet kiinnostavat! 

LEIJONA11
Kommentaattori
Moikka Tero!!Vaikuttaa ihan Tulevaisuuden kännylt;-))Kiva ois päästä testaamaan!!
Tintti001
Tutustumassa

Olis kiva saada taas takas Samsungin puhelin. Vaikka sitten tätä kautta. En ole aikaisemmin näissä blogeissa käynytkään. Eka kommentti meni väärään paikkaa. Höh. 

Mirtil
Rekisteröitynyt ☆

Samsung Galaxy A8 puhelin on tehokkaampi ja sopivan kokoinen verrattuna nykyiseen J5 2016 Samsung-puhelimeeni. Mielenkiintoista päästä vertaamaan ja testaamaan  uutuutta.

Dexkoppa
Rekisteröitynyt

Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Muotoilunsa puolesta sopii varmasti omaan käteen. IP68 tuo huolettomuuttaa.

pikkukisuli
Rekisteröitynyt ☆

Houkutteleva monipuolinen uutuus johon haluaisi tutustya näieen "ostin sen halvimman jota en edes halunnut koska pakko"-puhelinten joukossa 😍

Taitaa näillä tuloilla jäädä haaveeks...

Kirkapepe
Tutustumassa

Galaxy A8 täyttää nykyaikaisen puhelimen vaatimukset vähintäänkin hyvin. IP68 takaa ettei puhelin kerää kosteutta ja rikkoudu sen vuoksi, sopii siis aktiivisesti luonnossa liikkuville. A sarjan puhelimissa tuttuun tapaan hyvin valovoimainen kamera jolla värit näyttävät upeilta. Keskusmuisti 4Gt riittää kovallekkin käyttäjälle ja järjestelmän muisti ei lopu kesken. Lisäksi tietysti USB C latauspistoke, jonka saa laitettua pimeässäkin paikoilleen ja aina se vain menee oikeinpäin 🙂

Vaikuttaa järkihankinnalta!

Kirkapepe
Tutustumassa

Tuli tuplat

Annie75
Rekisteröitynyt ☆

Siinä on mukavasti tallennustilaa, ja tuo kaksoisetukamera vaikuttaa hyvältä. Minulla on nyt työpuhelimena A5 ja sekin on jo ihan ok, joten oletan, että A8 pesee sen mennen tullen. Omaksi yksityispuhelimeksi tämä olisi loistava. Olen käyttänyt Samsungin puhelimia jo useamman vuoden.

Maricaelum
Rekisteröitynyt ☆
Puhelin on ulkomuodoltaan kaunis, ja vaikuttaa hyvin tehokkaalla. Sormenjälkitunnistin on myös plussaa kun kiireessä ei tarvitse ruveta näppäilemään pääsykoodia.
Arsi1946
Uusi keskustelija
Hienolta näyttää olisi mukava päästä testamaan
hepoinen
Seuraamassa menoa

kelpoinen jos ilmaiseksi saan, siis puhelimen !

aatu21
Rekisteröitynyt

ihan hyvältä puhelimelta vaikuttaa.

iiiiii
Rekisteröitynyt

Vaikuttaa hyvältä!

Puderzo
Rekisteröitynyt ☆

Ihan kelvollisilta tuntuu speksit. Vedenkestävyys on hyvä plussa.

tiki123
Rekisteröitynyt ☆

Samsungin puhelimet yleensäkin kiinnostaa tällä hetkellä, sillä minulla on vuosia sitten ollut vain huonoja kokemuksia niin samsungista, kuin android- käyttöjärjestelmästänikin. Haluaisinkin siksi kokea tämän puhelimen käytön jokapäiväisessä käytössä. Puhelimen muotoilu kiinnitti huomioni jo kaupassa, kun etsin itselleni uutta puhelinta

Timto
Uusi jäsen

Vannoutuneelle Samsungin käyttäjälle tämä uusi puhelin tuntuu todella hyvältä jatkumolta tuoteperheeseen. Tarpeeksi potenssia isompaankin datan pyörittelyyn, erinomainen akun kesto ja laadukas kamera ovat minulle niitä ykkösjuttuja tämän mallin kohdalla. Toivottavasti tämä puhelin putoaa minulle arvonnassa - 2 puhelinta on nyt mennyt rikki 2 kuukauden sisään joten se ettei tarvitsisi ihan heti kolmatta ostaa olisi aika mahtava juttu. 🙂

Matiasliimatain
Uusi keskustelija

Vaikuttaa oikein hyvältä puhelimelta. Itselläni on samsungin a sarjan tabletti. Vaikka nämä a sarjalaiset ovat s sarjalaisten välikappaleita mutta näyttää olevan hyvä hintalaatu suhde spekseihin verrattuna, mutta en tiedä minkälainen ero on samaan hinta luokkaan kuuluva OP5. Tarvitsin projekteihin muihin juttuihin kuten kesätöihin ylimääräisen puhelimen, koska oneplus 5 ei ole ihan sopiva johtuen siitä kun on kuitenkin melkein puhdas androidi niin ei tue sovelluksia kuten streamlabs. Myös olisin hyvin sanavalmis kirjoittamaan 2 tai useampia arvosteluita. kiitos ja näkemiinOneplussalla otettu kuva.Oneplussalla otettu kuva..

SamuVV
Tutustumassa ☆

Muotoilu on taattua ja turvallista Samsungia ja A-sarjan lippulaiva on virkistävä uutuus ja lähellä S8:a, mutta kuitenkin lompakkoystävällisemmin  hinnoiteltu. Olisi mukava tutustua tarkemmin. 

Movieko
Rekisteröitynyt ☆

Vaikuttaa turvalliselta ja ennenkaikkea tyylikkäältä 😉 puhelimelta! Sen lisäksi että teknologia on viimeisen päälle 🙂

Kyhyky
Rekisteröitynyt

Tosi hyvältähän tuo vaikuttais.. tällä hetkellä luurina vanhempi versio joka onkin jo aikalailla elämää nähnyt. Tuo vedenkestävyys ominaisuus saa kyllä isot peukut täältä ja kameratoiminnot vaikutta tosi lupaavilta 

meltri
Tutustumassa ☆

Oohh vaikuttaa hyvältä ja mikä kamera vau 🙂 

jarnomikko
Uusi keskustelija

Kiinnostaisi kokeilla astetta nykyistä puhelinta parempaa luuria päivittäisessä käytössä.

Naaji45
Rekisteröitynyt

Good phone 

Kiveju
Tutustumassa

Mielenkiintoinen uutuus. A-sarjalaisissa yhdistyvät kohtuullinen hinta, huippumallien muotoilu ja hyvä akunkesto. Hyvä, että infinity-näyttö on laajennettu huippumalleista myös kertaluokkaa halvempiin puhelimiin, samoin kuin huawei on tehnyt Mate 10 litessä.

Eltzu88
Tutustumassa

Olin useamman vuoden vannoutunut Samsungin käyttäjä.Rakastin sen helppoa käyttöä ja hyvää akun kestoa. Pari vuotta sitten  kuitenkin päädyin valitsemaan Huawein. Se oli virhe. Aktiivisena valokuvaajana akku toki kuluu nopeasti, mutta tässä huaweissa vähän liiankin. kun pakkasasteet ulkona lyö koville sammuu myös puhelin. Siksi minua kiinnostaa tämä uusi Samsung, onko siinä harrastevalokuvaajalle hyvä kamera sekä riittävä akunkesto joka kestää myös kun Suomen talvi on kovimmillaan.

JugiS
Uusi jäsen

Hei. Ei ollenkaan huono puhelin. Hyvä vaihtoehto kakkospuhelimeksi tai itselleen varsinaiseen käyttöön miksei myöskään työpuhelimeksi. Puhelimen hinta kuulostaa keskiluokkaa korkeammalta, mutta siinä on sopivasti tallennustilaa sekä muistia. Puhelimessa on myös hyvät kamerat edessä ja takana. Lisätilaa saa hankkimalla puhelimeen SD-muistikortin, joka on plussaa kun saa olla maksimissaan 256Gt muistikortti. Testaamisen arvoinen puhelin Hymiö Erittäin onnellinen

Zimeooni
Tutustumassa

Varteenotettava vaihtoehto uudeksi puhelimeksi.

Photon
Uusi jäsen

Samsung Galaxy A8 puhelimessa vaikuttaa ominaisuudet olevan kohdillaan. Iso näyttö, kohtuullisesti muistia ja muistikorttipaikka, hyvä suojaus kaikkiin säätiloihin ja laadukkaan oloiset kamerat.

Tietoturvakin on kunnossa ja puhelimen saa nopsaan avauttua sormenjälkitunnistuksella.

Moomika
Tutustumassa

Samsung puhelimista ei ole aiemmin tullut kerättyä kokemuksia joten mielelläänhän tuota upeautta alkaisi testailemaan.

lucianahuotari6
Rekisteröitynyt ☆

Since I'm looking for a good cellphone, due to I work with it. I need a good camera and I have heard that Samsung has that in control when the cameras from their cellphones work very well, a good and fast processor in the same machine and space since this has 32 Gb... I feel myself in need to try this one and share with people the real experience regards this renewed one. ❤️

Micky
Tutustumassa

Ihan kohtuuhyvältä alkaa vaikuttaan ”mid range”—luuriksi,vaikka tosin samaan hintaan alkaakin jo saamaan edellistä lippulaivaa. Plussaa kuitenki luokkansa kameroista ja rautakin aivan kohtuullista. Plussaa myös ip-luokasta ja ”oikeeseen paikkaan” laitetusta sormenjäljenlukijasta.

Sopivalla hinnalla hyvät ominaisuudet ja ulkokuori puhukoot puolestaan,kyllä tällä kelpais.

Mississippi
Uusi keskustelija

Samsung A5 ollut pari vuotta ja tietenkin kiinnostaisi kokeilla, mitä kehitystä tapahtunut näiden vuosien aikana.

 

Erityisesti kiinnostaa uusi kamera ja wifin nopeus.

Old_August
Tutustumassa

Minulla on jonkin verran Samsung-kokemusta, joten kiinnostaa kovasti, varsinkin kameroiden vuoksi. Samsung Galaxy A 8 hinta tuntuu myös melko hyvältä.

Mirva40
Rekisteröitynyt ☆

Haluan puhelimen jossa on kunnon kamera koska puhelin kulkee aina mukana 🙂

MarkkuPt75
Uusi keskustelija

Vaikuttaa hyvältä puhelimelta

Vihuri
Kommentaattori

No tämä!

Mielenkiintoista miten vuosi vuodelta enemmän "premium-ominaisuuksia" saadaan jo keskihintaisiinkin puhelimiinkin.

 

Tosin eihän sitä usko ennenkuin itse kokeilee, joten ilmoittaudun mukaan arvontaan 🙂

Pinjasara
Rekisteröitynyt

Uusi Galaxy ainaki paperilla näytti oikein kilpailukykyiseltä yksilöltä. Toki vasta testatessahan sen näkee pitääkö puhelimen tehot ja kameran laatu paikkansa. Ainakin koon ja ulkonäön puolesta ihan napakymppi Hymiö Onnellinen Joka tapauksessa puhelimen taso nousisi nykyiseen verrattuna roimasti joka osa-alueella. Innolla odotan kokemuksia! 

jukkis101
Tutustumassa

itselläni on ollut samsungin luureja aika paljo ja olisi kiva voittaa koska en ikinä voita mistää mittää

 

vahtmestar
Kommentaattori

Vanhana samsung miehenä kiinnostaisi nämä keskisarjan mallit. Tämä kyseinen laite vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Laite näyttää hyvälle ja speksitkin ok. Että tänne vain testiin laitetta 😄


 

heyero
Uusi jäsen

Näyttää tyylikäältä laitteelta, arvostan itse laitteen designia ja näppituntumaa. Pölytiiviys ja vedenkestävyys on iso plussa. Tällä hetkellä käytän edelleen Lumiaa (!) ja olen viivyttänyt uuden puhelimen hankintaa siihen asti että tämä nykyinen laite hajoaa. Hyvinpä olen tälläkin vielä pärjännyt. Näyttö on kuitenkin halki jo useasta kohdasta ja siitä on irronnut palasia, mutta vielä se kuites pelittää. Opiskelijana en kuitenkaan ostaisi kallista puhelinta, siksi olisikin kiva yllätys ja aikainen synttärilahja jos arpaonni osuis kohalleen. Mielellään rustailen ekat kokemukseni Android-kännykästä, samalla sais ehkä murrettua ennakkoluuloni Samsungeja kohtaan.

kervoboy
Uusi keskustelija

Haluan myös mukaan arvontaan. Mielenkiintoiselta kuullostava uutuus. En ole koskaan kokeillut Anroid -puhelinta, vaan jumiutunut iPhonen käyttäjäksi.

HelluYK
Rekisteröitynyt

Vuosikausia Applea käyttäneenä olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, mitä Samsungilla olisi tarjottavana.

tebin
Tutustumassa

Vannoutununeena Galaxy S -sarjan käyttäjänä jo vuodesta 2010, olisi mahtavaa päästä testaamaan ja vertailemaan tätä uutuutta. Aikoinaan Samsungin huollossa työskennellessäni vanha A -sarja ei päässyt suosiooni, mutta joko tähän tulisi muutos? Mukana arvonnassa!

hehuus
Tutustumassa ☆
Varmasti vähintään yhtä hyvä, kuin nykyinen A5 'seni
malmivice
Rekisteröitynyt
Samaltha toi näyttää ku muutki älyttömät puhelimet..
Olkitossu
Rekisteröitynyt

Kiinnostava puhelin! 🙂

Rudiwanborg
Rekisteröitynyt ☆

vaikuttaa upealta laitteelta teknisten tietojen osalat.kiitos,otan vastaan!!

Bumpiubam
Rekisteröitynyt ☆

Vaikuttaa mukavan nopealta, käteen sopiva ja helppokäyttöinen.

suvimhe
Rekisteröitynyt

 Samsung Galaxy A8 on näyttävän näköinen puhelin ja se vaikuttaa tehokkaalta. Tyylikäs ulkokuori. 

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.