Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64340
Kirjoituksia 175013
Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.

 

Oletko koskaan kaivannut tietoa esimerkiksi:

 

- Erilaisista tilastoista autolla ajamiesi matkojen suhteen

- Ajotavoistasi ja -käyttäytymisestäsi

- Reitin varrella olevista taukopaikoista, ravintoloista yms

- Reitin varrella tapahtuvista, mahdollisesti matkaasi vaikuttavista tekijöistä kuten sääolot, ruuhkat, tietyöt, onnettomuudet ja niin edelleen

- Autosi vioista ja diagnostiikasta

 

Jos vastauksesi on kyllä niin meillä saattaa olla sinulle ratkaisu - Sonera Matkalainen. Se on avoimeen pilottikäyttöön avattava palvelu joka tarjoaa näitä ja paljon muita tietoja autolla liikkuvan hyödynnettäväksi.

 

Sonera Matkalainen - palvelussa on kaksi eri pilottiversiota:

 

1. Älypuhelinsovellus (sovellus näyttää kelikamerat ja kertoo tietyö- ja onnettomuustilanteet sekä käyttäjien lisäämät merkinnät esim. taukopaikoista). Sovellus on maksuton.
 

2. Älypuhelinsovellus sekä autoon asennettava päätelaite (edellä mainittujen lisäksi saat ilmoituksia matkan varrella tapahtuneista matkaasi vaikuttavista tilanteista, tilastoja ajamistasi matkoista, ajokäyttäytymisestäsi, auton vioista ja niin edelleen). Sovellus on maksuton, autoon asennettava päätelaite on Soneran omistama laite jonka se vuokraa asiakkaan käyttöön.

 

Miltä kuulostaa, haluaisitko päästä testaamaan ja kehittämään mahdollisesti myöhemmin lanseerattavaa uutta palvelua? Pilottiin osallistuville 1000 ensimmäiselle Soneran asiakkaalle tarjoamme pilotin ajaksi autoon asennettavan päätelaitteen käyttöön maksutta.

 

Päivitys 4.5.2015: Pilotti on nyt käynnistynyt ja löydät pilottia varten avatun Sonera Matkalainen -osion täältä --> linkki.

 

Pyörittämämme pilottia tuon osion kautta jolloin teillä kaikilla, jotka olette aiheesta kiinnostuneita on mahdollisuus seurata pilotin etenemistä ja sen ympärillä pyörivää keskustelua; miltä sitä tuntuu käyttää ja onko siitä hyötyä ja jos ei ole niin miten muokkaamalla siitä saisi hyödyllisen palvelun, mitä siitä mahdollisesti puuttuu tai mitä siitä voisi poistaa ja niin edelleen. Olet tervetullut osallistumaan keskusteluun ja palvelun ideointiin vaikket itse välttämättä osallistuisi pilottiin. Matkalainen-osiosta löydät myös ohjeet miten pääset mukaan pilottiin.

 

Miksi TeliaSonera lähtee mukaan tällaiseen uuteen bisnekseen?

 

Liikkumiseen liittyvä palvelumarkkina on merkittävä ja meille kiinnostava uusi kasvualue. Olemme mukana erilaisissa selvitys- ja pilottihankkeissa kartoittamassa näitä uusia mahdollisuuksia.

 

Liikenteessä syntyy yhä enemmän tietoa, jota keräämällä, jakamalla ja hyödyntämällä pystytään tarjoamaan liikkujille arkea helpottavia ja sujuvoittavia palveluita. Pystymme Pohjoismaiden johtavana operaattorina tarjoamaan laajan ja laadukkaan tietoliikenneverkon kaikille liikenteen parissa toimiville tahoille. Lisäksi voimme itse tarjota asiakkaiden tarpeista lähteviä palveluita liikenteen alueella, kuten teemme mm. kiinteistö- ja energia-alalla.

 

 

----

 

 

Alla muutamia kuvankaappauksia sovelluksen nykyisestä versiosta (pilottiin mennessä sovellus voi vielä muuttua), kävimme pääsiäisen vietossa kotikonnuilla Kuusamossa ja käytin Sonera Matkalaista mm. kelikameroiden seurantaan (arvuuttelin ennen lähtöä että uskallanko lähteä liikkeelle kesärenkailla, no onneksi en lähtenyt koska siellä oli vielä ihan täysi talvi). Lisäsin Rukalle pari merkintää, ruokapaikka ja nähtävyys. Mitään vaaratilanteita tai vaikka tietöitä ei matkan varrella ollut joten en päässyt lisäämään mitään muita merkintöjä sovelluksen muille käyttäjille tiedoksi.

 

Capture.JPG

 

Capture2.JPG

 

Capture3.JPG

 

Capture4.JPG

1 kommentti 👇
Yhteisömanageri
Viestejä 4 037 kpl

Pilotti on nyt käynnistynyt ja löydät avaamani osion täältä --> linkki. Tervetuloa mukaan kehittämään jotain uutta ja osallistumaan keskusteluun 🙂