Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Sisältöliittymä.jpg

 

Miltä tuntuisi hankkia puhelimeen liittymä jonka mukana tulisi kovassa nosteessa olevat suomalaiset alkuperäissarjat, joista maininnan arvoisia ovat esimerkiksi Onnela, Aallonmurtaja, Roba ja helmikuun uutuutena tullut Hotel Swan Helsinki?

Se on nyt täysin mahdollista, sillä julkaisimme hiljattain täysin ainutlaatuisen Sisältöliittymän, joka yhdistää huippunopean liittymän ja C Moren sisällöt yhteen näppärään pakettiin. Paketti sisältää Yhteys Rajaton 300 M+ -liittymän ja C More -palvelun yhteishintaan 29,90 €/kk 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella. Tuote on myynnissä rajoitetun ajan 31.3.2020 asti.

 

C More esittää suomalaisten alkuperäissarjojen lisäksi skandinaavisia ja ulkomaisia huippusarjoja, kuten The Affair, Peaky Blinders, Gåsmamman ja Hamilton. Suoratoistopalvelun kautta näet lisäksi Salkkareiden koko viikon jaksot jo maanantaina. C More esittää jopa yli 300 ensi-iltaleffaa vuodessa, joten paketti ei jätä myöskään elokuvien ystäviä kylmäksi.

Haluatko tutustua tarkemmin C Moren sarjoihin? Kurkkaa alta muutaman huippusarjan tarkempi esittely 👇

 

 


Jos sinulla ei ole vielä meidän liittymää, voit tilata Sisältöliittymän verkkokaupastamme. Jos olet jo meidän asiakas, voit päivittää nykyisen liittymäsi ja tilata Rajaton 300 M+ -liittymän ja C More -kanavapaketin kätevästi Telia.fi -sivulle kirjautumalla.

 

Lue lisää


Etu C More palvelusta: 155,40 €


Kokonaisetu: 215,40 €

 

Minkälaisia ajatuksia täysin uudenlainen Sisältöliittymä herättää sinussa? Kommentoi alle 🙂

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Avaa-maailmasi-Sisaltoliittymalla/ba-p/201969
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 7 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla suorittamassa tietojenkäsittelyn opintoja.