peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58086 Jäsentä
161742 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Edut alle 28-vuotiaille ja opiskelijoille

Ex-telialainen
Ex-telialainen

Edut alle 28-vuotiaille ja opiskelijoille

students.png

 

Syksyn alku tarkoittaa monille opiskelijoille paluuta koulunpenkille. Opiskelijoita huomioidaan monilla eduilla ja opiskelijakortti onkin kaikkien korkeakoulussa opiskelevien nuorten lifehack. Opiskelijakortin avulla saat myös meidän matkapuhelinliittymistämme tarjouksia. Myös kaikki alle 28-vuotiaat nuoret kuuluvat näiden etujen piiriin. Hymiö Onnellinen Käydäänpä läpi, mihin olet oikeutettu!

 

Nettiyhteys kuntoon

 

Opiskelua varten tarvitset nopean ja luotettavan netin kotiisi. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse nettiyhteys käyttösi mukaan. Monissa opiskelija-asunnoissa on saatavilla myös edullinen nettiyhteys opiskelija-asuntosäätiön kautta. Esimerkiksi suurimmassa osassa Hoasin ( Helsingin Opiskelija-Asuntosäätiö) ja Toasin (Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö) asunnoissa on Telian Internet-liittymä. Hoasin asuntoihin kuuluu maksuton 50 Mbit:in nettiyhteys ja Toasin asuntoihin maksuton 100 Mbit/s nettiyhteys. Halutessasi voit myös nostaa pienellä lisämaksulla nettisi nopeutta. Täältä voit osoitetietojesi avulla tarkistaa, millainen nettiyhteys asuntoosi on saatavilla. Nettiyhteyden saat kytkettyä asiakaspalvelun kautta. Tarvitset netin kytkentään opiskelijasäätion antaman tunnus numeron (esimerkiksi Hoas-numero). Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. 

 

Matkapuhelinliittymä edulliseen hintaan

 

Edut alle 28-vuotiaille ja opiskelijoille ovat pysyvä osa meidän matkapuhelinliittymä tarjoomaa. Tarjoukset kuitenkin aina vaihtelevat satunnaisesti. Pääsääntöisesti edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. 

 

Jotta liittymä on mahdollista saada itselleen etuhintaan, on opiskelijan on oltava täysi-ikäinen ja liittymä on avattava omiin nimiin. Etu voidaan kytkeä ainoastaan liittymän omistajalle ja se koskee vain uusia liittymiä ja numeroita. Näin ollen esimerkiksi vanhempi ei voi avata omiin nimiinsä liittymää ja kytkeä etuja alaikäiselle lapselleen. 

 

Edut opiskelijoille on saatavilla myös Telia Kaupoista ja Express-pisteillä näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia. Telia Kaupassa ja Express-pisteillä edut voidaan myöntää kaikenikäisille opiskelijoille voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Yli 28-vuotiaat asiakkaat eivät voi lunastaa opiskelijaetuja verkossa ja jos opiskelija haluaa edut nykyiseen Telian liittymään, niin hänen tulee käydä Telia Kaupassa tai Express-pisteellä. 

 

Esimerkiksi tällä hetkellä meiltä löytyy tarjous Rajaton 200 M -liittymästä. Liittymän ovh. hinta on 29,90€, mutta alle 28-vuotiaille tai opiskelijoille se on vain 19,90 €/kk 24 kk ajan. Tarjous on voimassa 9.–15.9. ja se koskee vain uusia liittymiä.

 

 

youngg.jpg

 

 

Verkkokaupastamme löydät myös uusimmat puhelimet, tabletit ja tietokoneet, jotka on mahdollista hankkia myös korottomalla ja kuluttomalla Telia Rahoituksella. Jos matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.

 

 

Katso myös:

 

 

0 tykkäystä
4 Kommentit
Velho

Tuossa ei ollut mainittu, mutta ainakin minun kaverini, joka alle 28-vuotias yritti lunastaa puhelinliittymän etua, mutta homma tyssäsi siihen, että hän oli jo Telian asiakas. Nuo tarjoukset ovat vain uusmyynnin tuotteille, ei vanhoille asiakkaille.

 

Mutta jos hän olisi opiskelija, niin saisiko hän vanhana asiakkaana k.o. edun käytettyä? Blogikirjoituksessa on sanamuoto "tai"  , joka ei poissulje tarjouksesta opiskelijana, vaikka iän tuoma etu+vanha asiakas täyttyisi. Tuo tärkeä seikka kannattaisi mainita, ettei tule turhia pettymyksiä ja mielipahaa. Hänelle toki tarjottiin 23,90€ hintaan tuota puhelinliittymää, mutta se oli kalliimpi kuin edellinen tarjous, joten asia jäi sikseen.

Moderaattori

Kiitos @Purnipsi hyvästä huomiosta, lisätään tieto artikkeliin. Etu on siis saatavilla vain uusiin liittymiin, tai numeronsiirtoihin sekä jos liittymän omistajuus vaihtuu esim. vanhemmalta opiskelijalle. 

Velho

Tuossa lukee: "Yli 28-vuotiaat asiakkaat eivät voi lunastaa opiskelijaetuja verkossa ja jos opiskelija haluaa edut nykyiseen Telian liittymään, niin hänen tulee käydä Telia Kaupassa tai Express-pisteellä."

 

Eli siis opiskelija saa edut olemassa olevaan liittymään, jos menee kauppaan ja esittää opiskelijakortin?

Moderaattori

Yli 28-vuotiaat opiskelijat eivät voi lunastaa etua verkossa, vaan se on tehtävä liikkeessä. Mutta tässäkin siis vain ja ainostaan koskee uusia liittymiä, numeronsiirtoja tai omistussuhteenmuutoksia. 
"Yli 28-vuotiaat asiakkaat eivät voi lunastaa opiskelijaetuja verkossa ja jos opiskelija haluaa edut nykyiseen Telian liittymään, niin hänen tulee käydä Telia Kaupassa tai Express-pisteellä." 
"Etu voidaan kytkeä ainoastaan liittymän omistajalle ja se koskee vain uusia liittymiä ja numeroita."