peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58723 Jäsentä
163107 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Haemme testaajia: Uudet älykotiratkaisut

Moderaattori
Moderaattori

Haemme testaajia: Uudet älykotiratkaisut

TeliaSmartFamily.jpg

 

Hakulomake on suljettu! Hakemuksia tuli runsaasti pilottiin, kiitos kaikille mielenkiinnosta. Otamme pilottiin valittuihin yhteyden sähköpostitse lisätietojen antamista varten.

 

Haluatko sinä ja perheesi olla mukana testaamassa uutta palvelua, joka auttaa tekemään arjestanne helpompaa ja huolettomampaa? Etsimme testaajiksi lapsiperheitä, joissa olisi vähintään yksi aikuinen ja vähintään yksi lapsi (iältään 7-18v.)

 

Telia Smart Family on palvelu, joka pitää sisällään mobiililaitteessa toimivan mobiilisovelluksen ja siihen liittyvät eri toiminnot. Sovelluksen kautta saat muun muassa tiedon, kun perheenjäsenesi saapuvat tai lähtevät kodista. Smart Familyn kautta pystyt myös helposti viestimään perheesi kesken, ja jakamaan siten koko perheelle infoa vaikkapa omista menoistasi yhdellä kertaa.

 

Testipilotissa pääset myös hyödyntämään ja kokeilemaan sovelluksen kautta miten kodin laitteiden ohjaus onnistuu Telia Smart Hub -laitteen avulla.

 

Pilotin aikana saat käyttöösi

 

  • Telia Smart Hub -laitteen. Laite on tulossa osaksi Telia Smart Family -sovellusta, Hubin avulla pystyt ohjaamaan ja hallitsemaan mm. IKEAn ja Osramin älyvaloja, Osramin älypistokkeita ja valittuja älylukkoja. Lisäksi voit tehdä erilaisia ajastuksia perustuen perheenjäsenten kotiin tulemisen ja lähtemisen mukaan.
  • Ohjattavat laitteet. Saat käyttöösi älypistokkeen, jonka avulla voit käynnistää tai sammuttaa niihin kytketun laitteen Smart Family -sovelluksella. Älypistokkeeseen voit kytkeä erilaisia laitteita, kuten esimerkiksi ilmankostuttimen ja asettaa sen kytkeytymään päälle tullessasi kotiin.
  • Osram älyvalo. Älyvaloa pystyt ohjaamaan Smart Family -sovelluksella

 

Pilottiin osallistujalta edellytämme

 

  • Älypuhelinsovelluksen lataaminen (Telia Smart Family). Sovelluksen ladataksesi tarvitset älypuhelimen iOS- tai Android -käyttöjärjestelmällä
  • Käytössäsi tulee olla laajakaista- tai mobiililaajakaistayhteys, jonka reitittimessä/ modeemissa on ethernet-pistoke. Tähän pistokkeeseen kiinnitetään meiltä saatava Smart Hub -laite.
  • Toimitamme osallistujille Smart Hubin, Osram -älyvalon, sekä Osram -älypistokkeen. Pilotin päättyessä Smart Hub -laite postitetaan takaisin meille asiakaspalautuksena, Osramin tuotteet saat halutessasi pitää itselläsi.
  • Olethan uudesta teknologiasta ja innovaatioista kiinnostunut, ja olet valmis antamaan palautetta niin täällä Yhteisön pilottialueella, kuin myös erilaisten kyselyiden ja haastatteluiden kautta.

 

Testaus käytännössä

 

Pilotti on kestoltaan noin kuukauden, ja sen aikana haluamme kuulla kokemuksiasi sovelluksen käytöstä, sekä Smart Hub -laitteen käyttöönotosta ja toimivuudesta. Haluamme kuulla esimerkiksi sovelluksen hyödyistä jokapäiväisessä elämässäsi; jäitkö kaipaamaan sovelluksessa jotakin erityistä, tai heräsikö sinulla kehitysideoita mieleen mitä toiminnallisuuksia sovellukseen voisi vielä tuoda lisää. Haluamme kuulla myös perheen nuorempien mielipiteet.

 

Pilotin ajan sinulla on pääsy erilliselle testialueelle täällä Yhteisössä, jonka kautta pystyt helposti jakamaan huomioitasi ja antamaan palautetta sovelluksesta ja laitteista. Testialueella on lisäksi mukana palvelun asiantuntijoita auttamassa mahdollisten ongelmatilanteiden tai kysymysten kanssa. 

 

Ilmoittautuminen pilottiin

 

Pilottiin voit hakea mukaan täyttämällä tämän lomakkeen.

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.11. mennessä. Lähetämme sinulle viestillä tietoa mahdollisesta osallistumisestasi pilottiin.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan, odotamme innolla pilotin alkua ja havaintojanne täysin uudesta palvelusta! Hymiö Onnellinen

 

0 tykkäystä
4 Kommentit
Moderaattori

Vielä on reilu viikko aikaa hakea testipilottiin mukaan! Hymiö Onnellinen

 

Ja jos pilotista herää kysyttävää, niin kysäiskää ihmeessä kommenteissa!

Moderaattori

Hakijoita onkin tullut jo ihan mukava määrä, kiitos jo tässä kohtaa mielenkiinnosta! Hymiö Onnellinen

Vielä pystyy hyvin hakemaan, ja hakuaikaa on nyt ensi viikon perjantaihin 1.11. saakka!

Kommentaattori

Ahh... Oli mennyt lomake kiinni. Vaikka tulin tänään 1.11 FB mainiksen linkin perässä katsomaan. Olisi kiinnostanut päästä mukaan. Olen kuitenkin tehty itse älykotia (jo kolmas versio menossa) jo vuodesta 2009. 

 

T: Tuokki

Moderaattori

Hei @Tuokki1! Voi harmi, lomake tosiaan meni hetki sitten kiinni Hymiö Surullinen Hakemuksia oli saatu sen verran runsaasti, että niitä alettiin jo käsittelemään älykotipalveluiden asiantuntijoiden puolelta. 

Päivitän tiedon myös kiinni menneestä lomakkeesta nyt vielä tähän hakutekstiin. Kiitos kuitenkin mielenkiinnosta ja toivotaan että seuraava mahdollinen testipilotti olisi myös sellainen, johon saadaan sinut osallistujaksi Hymiö Onnellinen