peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59778 Jäsentä
165208 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Haemme testaajia uudelle laajakaistareitittimelle

Moderaattori

Haemme testaajia uudelle laajakaistareitittimelle

Tule mukaan testaajaksi uuden laajakaistareitittimen pilottiin.jpg

 

Olemme tuomassa asiakkaidemme saataville uuden ja parannellun version laajakaistareitittimestä. Ennen myynnin aloitusta haluaisimme testata sitä vielä kanssasi. Jos sinulla on meidän kiinteä laajakaista sekä Telia TV Digiboksilla niin hae mukaan testaajaksi.

 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella. Kun pilotti käynnistyy viikolla neljä, ilmoitamme sinulle ja saat myös viestin jos et tällä kertaa mahtunut mukaan pilottiryhmään.

 

Voit hakea raporttiguruksi pilottiin aina 19.1. klo 20 asti! Pilotti alkaa kun vastaanotat uuden laitteeen ja kestää helmikuun loppuun asti.

 

Testaus käytännössä

 

Pilotin aikana: Käytät normaalisti Telia TV Digiboksia ja uutta reititintä, teet huomioita muutoksista joita huomaat. Uusi laite on käytännössä paranneltu versio aiemmasta, eli WiFi yhteys on vakaampi, laitteen sisällä oleva rauta on uusinta uutta ja laitteella on myös mahdollisuus myöhemmin tuleviin uusiin palveluihin.

 

Kun sinut on valittu pilottiin mukaan, lisäämme sinut suljettuun pilottiryhmään Yhteisössä. Ryhmässä on myös asiantuntijoita, jotka auttavat sinua koko pilotin ajan.

 

Testaajana sinä saat

 

Uuden karhean laitteen käyttöösi ja saat pitää sen pilotin jälkeen itselläsi. Pääset sisäpiiriin vaikuttamaan tuotteistukseen ja suoran väylän meidän asiantuntijoihin.

 

Edellytykset testaajalle

 

Edellytyksenä pilottiin osallistumiselle on Telia TV Digiboksilla-palvelun ja Telia Yhteys Kotiin-liittymän aktiivinen tilaus. Yhteys sinulla voi olla käytössä ADSL-, VDSL-, tai ethernet-yhteydellä, sillä ei ole testauksessa väliä. 

 

Pystythän myös olemaan pilotissa mukana muutaman viikon ajan. Raportoit huomioistasi ja jaat käyttökokemuksiasi täällä Yhteisössä erillisessä suljetussa pilottiosiossa. Sinun tulee olla siis myös Yhteisömme jäsen osallistuaksesi testaukseen. Jos et vielä ole jäsen niin klikkaa rekisteröitymiseen.

 

Hae mukaan nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Artikkelissa on 4 kommenttia
Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 17

Hei!

 

Olin aikanaan testaamassa langattoman digiboxin testryhmässä, ja oli miellyttävää saada puuhastella ja säädellä laitteita. Olen tällä hetkellä sairaseläkkeellä kotona, joten kaikenlainen tekeminen tulisi todellakin tarpeeseen, ja nämä testihommat ovat kuin minulle tehtyjä. Myöskin muutakin kokemusta löytyy kaikenlaisista laitteista ja vähän koulutustakin datanomin muodossa.


EDIT katjane: nimitieto poistettu 

Yhteisömanageri
Kirjoituksia: 3 658

@Jouker  tosi mukava kuulla palautetta, kiitos paljon Hymiö Onnellinen Oletan, että hait siis myös tähän mukaan?

 

--

 

Samalla kaikille tiedoksi, että jos et ole vielä hakenut mukaan ja sinulla on meidän kiinteä laajakaista ja siinä TG799Xtream-reititin (kuva alla) sekä Telia TV ja uusien asioiden testaaminen kiinnostaa niin vielä kerkeät hakea mukaan Hymiö Onnellinen

 

Testissä käytettävä reititin tulee korvaamaan myöhemmin tämän kyseisen Xtream-reitittimen.

 

TG799Xtream.jpg

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 17

Juu siis niin hain. Jotenkin luulin, että se lomake oli suoraan hakemus tähän, mutta tarkennattakoon näinkin. 

Yhteisömanageri
Kirjoituksia: 3 658

Oli ja on joo, halusin vain varmistaa että olet mukana Hymiö Onnellinen