Heitä hyvästit avoimien wifi-verkkojen metsästykselle matkoillasi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10348 kommenttia

Roamingin vapautumisen myötä voit viimeistään nyt lopettaa avoimien ja mahdollisesti ei_niin_tietoturvallisten_ avoimien wifi-verkkojen metsästyksen ja käyttää kännykkääsi kuin kotonasi. Uusissa Telia Yhteys puhelimeen -liittymissä on jopa 15 gigaa tiedonsiirtoa EU- ja ETA -alueella ja se on muuten paljon se.


 


Katso video paljon minulla meni dataa Lontoossa.


 



 


Käytin nettiä paljon ja monipuolisesti. Aikaisemmin, ennen reissuun lähtöä olen käyttänyt paljon aikaa reitteihin tutustumiseen, katsellut reitit ja kartat ennakkoon, osan ehkä jopa printannutkin matkalle mukaan. Nyt en selvitellyt mitään etukäteen. Tallensin ainoastaan hotellien ja koulutuspaikan osoitteet kootusti talteen.


 


Paikan päällä selvittelin reitit Google Mapsilla. Lentojen checkinit hoidin Finnairin appsilla. Päivittelin kuvia ja "checkinejä" Faceen. Otin useampia Facebook Live -sessioita ympäri Lontoota. Selasin ja uppasin kuvan Instaan. Twiittailin seminaarista. Hotellilla selasin nettiä sekä hoidin työasioita sähköpostilla ja niin edelleen.


 


Olipa muuten helppoa ja kätevää. Miksi aina ei ole ollut näin?


 


P.s. Veikkaan, että uudistuksen myötä jengi alkaa tuottamaan livevideota (Facen/Instan kautta jne.) myös reissun päältä. Koska näin saa helposti yhteyden kavereihin ja he saavat fiilistellä toisen loma/työmatkamenoja siinä samalla. Kätevää ja kivaa :)


 


P.s.s. Kuvasin videon Sony Xperia XZs:n 4K-kameralla. Jostain syystä Youtube ei anna tuolle kuitenkaan parempaa laatua kuin Full HD:n, pahoittelut tästä.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Hyvinhän video näkyy 4K:na, Youtubella menee aikaa että kaikki resot tulevat saataville vaan...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Okei, hyvä juttu. Sitten se on minun koneessa se probleema :) @olkitu

Vastaa