Honor 9 - odotettu uutuus nyt ennakkomyynnissä



 


Huawei julkisti odotetun Honor 9 -uutuusmallinsa muutama päivä sitten. Ennakkomyynti alkaa jo 16.6. verkkokaupassamme (hinnat alk. 499 ) ja toimitukset kesäkuun 30. päivä.



Honorin aiemmat mallit, Honor 7 ja 8 keräsivät rutkasti kehuja ja menestyivät loistavasti kotimaan myyntilistoilla nostaen Honorin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi muun muassa Samsungin ja Applen huippumallien rinnalle. Odotukset ovatkin korkealla myös Honor 9:n suhteen.



Puhelin muistuttaa ulkoisesti varsin paljon edeltäjäänsä. Merkittävimpänä erona hieman kaareva takalasi sekä takaa eteen siirretty sormenjälkitunnistin, joka omiin käyttötottumuksiin peilaten vaikuttaa erittäin fiksulta ratkaisulta. Laitteessa on 5,15-tuuman näyttö 1080x1920 resoluutiolla ja uutuutena tuki DCI-P3-väriskaalalle eli käytännössä värit toistuvat näytöllä rikkaampina ja värikylläisempänä kuin esimerkiksi Honor 8 -mallissa.

Puhelimen saa 64 tai 128 gigatavun muistilla ja värivaihtoehtoina ovat näillä näkymin sininen, musta, harmaa ja kultainen. Laitteen takaa löytyy jo Honor 8 -mallista tuttu kaksoiskamera, tällä kertaa 12/20 megapikselin kennoilla varustettuna. Edessä on lisäksi 8 megapikselin etukamera.

Speksien puolesta vaikuttaa siis oikein mainiolta peliltä ja nyt vain odotellaan, että päästään testaamaan puhelinta käytännössä. Tällä välin huippu-uutuutta voi fiilistellä vaikkapa YouTubesta löytyvien videoiden parissa.


2 kommenttia

Vaikka Samsung Galaxy -mies olenkin (lähes henkeen ja vereen), niin kyllähän tuo Honor 9 kieltämättä hyvältä vaikuttaa. Speksit kohdillaan ja nätti ku mikä. :smileyhappy:

No ei oikein säväytä, mutta kattoo nyt tilatakko vai ei, normaalisti kyllä kaikki huippuluurit on käynyt testissä joten saa nähdä. 

Vastaa