Huawei Honor 7 - Kahden kortin pakkaus

  • 16 November 2021
  • 9 kommenttia
  • 2 katselukertaa

 


 


Sain käteeni puhelimen, joka ei ole ennestään tuttu, Huawei Honor 7. Huawei on aikaisemmin tullut minulle tutuksi esim. reitittimistä, mutta puhelimen saloihin lähden avoimin mielin.


 


Tämä tuntemattomampi tuttavuus minulle on erittäin tervetullut. Odotan, että puhelin kykenee samoihin, kuin tunnetuimmat merkit tai jopa ylittää odotukset. Uutta verta kaivataan ehdottomasti ja antamaan vaihtoehtoja käyttäjille, mukavaa, että Huawei on tähän lähtenyt.


 


Ulkomuoto ei poikkea erityisesti muiden valmistajien puhelimista, jämäkkä ja mukavan kokoinen luuri, jolla sähköpostin lukeminen ja vastaaminenkin voisi olla helppoa. Naisen käsilaukkuunhan mahtuu isokin puhelin, joten koko tuntuu sopivalta. Takuuta laitteella on 3 vuotta, joka on enemmän kuin muilla puhelimilla. Se antaa jo vaikutelman, että Huawei uskoo tuotteeseen.


 


Tässä puhelimessa on kaivattu ominaisuus kahdelle nanoSIM-kortille. Näin ollen esimerkiksi työ- ja vapaa-ajanliittymän erottelu pitäisi olla helppoa. Jää nähtäväksi kuinka näppärästi se tapahtuu. Mietityttää, miten näen mihin numeroon puhelu tulee ja kuinka pystyn liittymät pitämään erillään.


 


Alkutiedot Honorista eivät ole vahvat, mutta lähden kokeilemaan rohkeasti puhelimen ominaisuuksia ja katsomaan mihin ne riittävät peruskäytössä. Tuplakorttipaikka tulee ehdottomasti käyttöön. Katsotaan millaisia fiiliksiä puhelin antaa testin aikana. Lopullisista päätelmistä ja tunteista testin lopuksi voit käydä lukemassa täältä --> linkki.


 


Puhelimen mm. teknisiä ominaisuuksia voi käydä lukemassa Soneran Verkkokaupassa:


  


Yritykset
Kuluttajat


 


Katso video, mitä Ville Vento mietti saadessaan puhelimen käteensä:


 



 


 


9 kommenttia

Täytyy kyllä tämä Honor 7 hankkia koekäyttöön. - Saa työ- ja kotipuhelimen samaan koneeseen, ja toisaalta esimerkiksi matkoilla voi työpuhelimen sim-kortin paikalle ottaa muistikortin valokuvia varten. Toivottavasti (epäilen kyllä aiheesta...) kamera on laadullisesti edes hiukan Lumia 930:n kameran väärtti ;-)

 

Mitäs mitäs! Surffaillessani puhelimien perässä pisti silmääni Elisan sivuilta myös Honor 7... Soneran hintaan nähden melkoisen paljon edullisempi tarjous:

 

https://oma.elisa.fi/yrityksille/kauppa#!/puhelimet-ja-tabletit/honor-7-0

 

Kuis näin voi ollenkaan olla... Sonera sentään suurin puhelunvälittäjä ja puhelimen hinta yli 20 % kalliimpi kuin pienen kilpailijan tarjoama ;-)

Katsoit sitten yrityshinnastoa ALV 0%. Tässä yksityisille: https://kauppa.saunalahti.fi/?&_ga=1.3634480.1898619824.1439796042#!/puhelimet/Honor-7

Kunniamerkki +14

" Sonera sentään suurin puhelunvälittäjä ja puhelimen hinta yli 20 % kalliimpi kuin pienen kilpailijan tarjoama 😉 "


 


Ööh, mun mielestä Sonera on halvempi.


Elisalla 24kk maksuajalla 13,30 €/kk = 319,50 €


Soneralla 24kk maksuajalla 10,00 €/kk = 240,00 €


 


Tosin Soneralla tuota näköjään myydään kytkypakettina yrityksille.


 


Hinnat yrityksille alv. 0% koska linkkasit Elisan yritysverkkokauppaan jossa hinnat verottomia. Vai ettet olisi vahingossa verrannut Elisan verotonta hintaa Soneran verolliseen hintaan?


 


Kuluttajapuolella verollinen hinta Soneralla 399 € ja Saunalahdella 398,80 €, joten ero aika mitätön.

 Pyydän anteeksi huolimattomuuttani asiassa. Ei aina huomaa - ei huomaa huomioida - ollaanko yksityis- vai yritysosastolla. Pitää varmaan useammin alkaa puhelinta (läppäriä) vaihtamaan niin ote pitää paremmin...

;-) 

Sellainen tarkenne videoon liittyen, että Honor 7 -puhelimessa on siis korttipaikat kahdelle nano SIM-kortille, ei nano ja mikro -kortille.

 

Olin katsonut tämän jotenkin väärin. :)

Kannattaa kokeilla, jos on uuden puhelimen hankinta.

Kauan aikaan sitten  Siemens kännykässä oli 2 sim-kortin paikkaa.  Eli ei se ole uutta tekniikkaa. 

Sain lahjaksi Honor 7 lite:n. Harmikseni jouduion viemään sen heti huoltoon kuulumisongelman vuoksi.Eli onko muilla kokemusta.Minä kuulin hyvin mutta minua ei kuultu.Koetin toki etsiä ns.sovellusta migrofonin käyttöön ja ongelmiin mutta sellaista asetusta en löytänyt.

Vastaa