peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58787 Jäsentä
163260 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Joustavuutta yrittäjän arkeen Sovelluskaupasta

Moderaattori
Moderaattori

Joustavuutta yrittäjän arkeen Sovelluskaupasta

 

 

 

Jokaisessa yrityksessä hoidetaan ajanvaraus, laskutus, tiedostojen jakaminen  ja työajanseuranta tavalla tai toisella. Miten on, istutko sinä vielä pölyisessä konttorissa pyörittämässä näitä yrittäjän arkeen kuuluvia rutiinihommia, vaikka voisit olla jo jossain muualla 

  

Mitä, jos pystyisitkin hoitamaan rutiinihommat paikka- ja laiteriippumattomasti? Jäisikö silloin enemmän aikaa auringosta nauttimiseen, akkujen lataamiseen ja energian suuntaamiseen sinne, missä sitä yrityksessäsi ja arjessasi oikeasti tarvitaan?  

  

Arjen digitalisoituminen antaa sinulle siihen loistavat eväät. Voit luoda uusia mahdollisuuksia uusilla työtavoilla, kun valjastat olemassa olevat digitaaliset välineesi (kuten matkapuhelimen) auttamaan yrityksen rutiiniasioiden pyörittämisessä.  

  

Teettämämme tutkimuksen mukaan yrittäjien digitaalinen laitevalmius on jo korkealla tasolla. Lähes kaikilla yrittäjillä on älykännykkä ja suurella osalla on käytössään myös tabletti. Yrittäjät eivät ole kuitenkaan vielä ottaneet laitteista hyötyä irti: vain alle 5% yrittäjistä käyttää  yrityksille suunnattuja palveluita mobiililaitteilla. Syynä tähän saattaa olla tietämättömyys ja tarjolla olevien palveluiden laaja kirjo.

 

Onko turhauttavampaa kuin se, että ostettu palvelu tai ladattu sovellus ei toimikaan odotetulla tavalla?  


Halusimme helpottaa tätä ongelmaa ja avasimme Sovelluskaupan, jossa myydään pilvipalveluita yrittäjän päivittäisiin tarpeisiin. Testasimme ja valitsimme valmiiksi markkinoiden parhaat ohjelmat, joten sinä voit käyttää aikasi ja energiasi siihen, mikä tuottaa yrityksellesi rahaa. Kaikki sovelluksesi ovat kätevästi samassa paikassa, mikä tekee niiden hallinnasta helppoa. Koska sovellukset ovat pilvessä, voit käyttää niitä niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Lue nettisivuiltamme uutinen Sovelluskaupasta!

  

Listasin vielä yhteen hyötyjä siitä, miksi tilata juuri Sovelluskaupasta:

 

Huolettomuus ja Helppous: 

  • voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen it-asioiden hoitamisen sijaan 
  • helpottaa kokonaisuuden hallintaa 
  • et ole enää sidottu aikaan, laitteisiin ja paikkaan 
  • sinun ei tarvitse miettiä, mistä olet eri palvelut/sovellukset ostanut; saat tuen samasta paikasta ja palvelut laskutetaan samalla laskulla 
  • voit muokata kaikkien ohjelmien käyttäjämääriä yhdellä sivulla selaimen kautta 
  • ei tarvitse opetella ulkoa viittä eri salasanaa ja käyttäjätunnusta, riittää että on tunnarit Sovelluskauppaan 
  • ei tarvitse huolehtia sovellusten päivittämisestä ja tietoturvasta, ne ovat aina ajan tasalla 

Riskittömyys: 

  • sovelluksia voi kokeilla ilmaiseksi, jotta pystyt arvioimaan sopiiko palvelu tarpeisiisi  
  • kokeilujakso ei muutu tilauksesi ilman, että hyväksyt muutoksen 
  • tilauksen voi päättää milloin tahansa, eli palvelut joustavat, jos yrityksesi tilanteet muuttuvat 

Kehitämme Sovelluskauppaa edelleen vastaamaan paremmin yrittäjien toiveita. Etsimme myös uusia sovelluksia ja kumppaneita! Haluatko myydä sovelluksiasi Sovelluskaupassa? Jätä yhteydenottopyyntö, ja olemme yhteydessä sinuun. 

 

PS. Tämä kirjoitus kokonaisuudessaan on käsitelty Office365:n avulla osin työkonttorilla ja osin etätyöpäivän aikana kotona. Kätevää, kun pystyin kirjautumaan teksti- ja kuvatiedostoihin tabletin kautta myös inspiraation iskiessä illalla parvekkeen sohvalla, eikä tarvinnut siirrellä tiedostoja paikasta toiseen!

 

Office_365.jpg