Klaani 1 vuotta juhlakuukausi - viikkoarvonta nro 1!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10345 kommenttia

 


 


 


Rakas Sonera Klaanimme täyttää 17.12.2015 1 vuotta ja sen kunniaksi arvomme täällä Klaanissa palkintoja kolmen viikon ajan :)


 


***


 


EDIT: Nyt on tämän ekan viikkoarvonnan voittajat tavoitettu ja he ovat:


 


@ajn85


@Potte123


@Leonita


 


Onnea voittajille ja leffaliput lähtevät sähköpostiin ihan lähipäivinä :)


 


***


 


 



 


 


Tästä eteenpäin kolmen viikon ajan tulemme esittämään lyhyen ja simppelin viikkokysymyksen johon vastaamalla osallistut arvontaan jossa palkintona Finnkinon leffalippuja! Kolmannen viikon ja kolmannen viikkokysymyksen jälkeen arvomme kaikkien viikkoarvontoihin osallistuneiden kesken Apple iPad Mini 2 16GB -tabletin (16GB, Wifi + cellular)!


 


Ensimmäinen viikkoarvonta lähtee liikkeelle tästä! Kysymys on kaksiosainen ja vastaa molempiin parhaasi mukaan:


 


1) Mistä tai miten sait tietää yhteisöstämme? Esim. hait tietoa Googlen kautta ja pongasit Klaanin hakuosumista, tai hait tietoa sonera.fi:llä olevasta hakukoneesta, surffailit sonera.fi-sivustolla, kaveri vinkkasi Klaanista tjsp?


2) Ja minkä asian tai keskustelun myötä tulit Klaaniin, mitä tietoa tai apua olit hakemassa?


 


Osallistu arvontaan vastaamalla yllä oleviin kysymyksiin, lisää vastauksesi tämän blogikirjoituksen kommenttiosioon.


 


Onnea arvontoihin :)


 


Arvonnan säännöt löydät alta.


Hide content


Viikkoarvonta 1:


Kaikkien tähän blogikirjoitukseen 6.12.2015 klo 23:59 mennessä kahteen kysymykseen vastanneiden kesken arvotaan yhteensä 3 voittajaa jotka palkitaan kahdella Finnkinon leffalipulla/voittaja.


Voittajat arvotaan 7.12.2015 klo 12:00 mennessä jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä.

Arvonnan säännöt:


Jokaista viikkoarvontaa varten julkaistaan oma blogikirjoitus. Viikkoarvontojen aikataulut:

Viikkoarvonta 1: Osallistumisaika 1.12 - 6.12.2015. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 7.12.2015 klo 12:00 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 10.12.2015 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Viikkoarvonta 2: Osallistumisaika 7.12.2015 -  13.12.2015. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 14.12.2015 klo 12:00 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 17.12.2015 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Viikkoarvonta 3: Osallistumisaika  14.12.2015 - 20.12.2015. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 21.12.2015 klo 12:00 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 23.12.2015 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Pääpalkinnon arvonta: Osallistumisaika 1.12-20.12.2015, osallistuminen viikkoarvontojen yhteydessä. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 21.12.2015 klo 12:00 mennessä. Kun voittaja on tavoitettu, julkaisemme hänen nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.


Kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/jäsen. Jos jäsen postaa useamman kommentin vain viimeisin kommentti huomioidaan viikkoarvonnassa. Pääpalkinnon arvonnassa jäsenellä voi olla maksimissaan kolme arpaa.

Palkinnot:

1) Viikkoarvonnoissa arvotaan joka viikko kolme voittajaa jotka palkitaan kahdella (2) Finnkinon leffalipulla/voittaja. Palkinnon arvo 25eur.
2) Kaikkien viikkoarvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja joka palkitaan Apple iPad Mini 2 16GB (Wifi+cellular) -tabletilla, palkinnon arvo 379eur.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.


 


TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.


 


TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401





 



 


 


 


 


26 kommenttia

1)2) Klaanista olen kuullut FB:ssä Soneran sivuilta jo aikaisemmin, mutta varsinaisesti päätin liittyä Klaanilaiseksi tuon laitetestauksen tiimoilta. Harmi, ettei siiinä käynyt tuuri, mutta monia muita vinkkejä olenkin täältä jo löytänyt :)


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

1)Sonera.fi sivustolta

2)Hain neuvoa, kun en pystynyt kirjautumaan soneran omille sivuille

1) Vanha keskustelupalsta


2) Ei mitään yksittäistä syytä

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

1. Vanha keskustelupalsta

2. Sonera viihde asiaa

Kunniamerkki +14

1. Kovin hyvin en enää muista miten eksyin vanhalle palstalle, mutta taisin tulla sinne suoraan sonera.fi kautta jostain linkistä.


2. Rekisteröidyin kysymään korjausaikatauluista datayhteyksien ongelmalle, joka ilmeni kun Minun Sonera liittymän muutti Sopivaksi kun ne tulivat markkinoille.

Kunniamerkki +2

1. Taisin tulla ihan sonera.fi -kautta.

2. Muistelisin että asia liittyi palvelureitittimen portin siltaamiseen.

1 vahingossa soneran sivujen kautta :)2 etsin kirjautumisongelmiin vastausta

1) Mistä tai miten sait tietää yhteisöstämme? Twitteristä pomppas silmille aikoinaan. 2) Ja minkä asian tai keskustelun myötä tulit Klaaniin, mitä tietoa tai apua olit hakemassa? Taisin liittyä joskus osallistuakseni lätkän MM-kisojen aikana arvontaan, ja kanavapakettiahan sieltä pukkas! 🙂
1. Sonera.fi sivuilla nähnyt linkin ja ongelmaa kuuklatessa tuli klaanin keskusteluja tutkittua. 2. Klaaniin liityin saadakseni apua mobiililaajakaista-asiassa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
1. Joskus vanhalle palstalle on ilmestynyt joulukuussa 2013 ja sen jälkeen palstalla kirjoitellut ja näyttää jatkuvan sekin...

2. Enpäs muista... Pitäisikö kaivaa vähän arkiston uumenista?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

1. Soneran sivuilta "eksyin" klaaniin, jotain tietoa olin hakemassa liittyen 4G LTE -kuuluvuuteen.

 

2. Juurikin yritin saada tietoa 4G LTE -kuuluvuuden päivityksistä, tai sitten aiheena oli jokin antennin modaus. En enää tarkalleen muista.

1) Googlen hakutulosten kautta päädyin ensimmäisen kerran klaaniin

 

2) Hain tietoa 4G kuuluvuudesta

1. Soneran asiakkaana pitkään (ysäristi..) mutta facen kautta taisin lopulta tänne päätyä. 2. laitetestauksen tiimoilta tänne päädyin, tuli siis facen kautta kyseltyä Sonysta.

1. Löysin Klaanin Soneran omilta sivuilta. 

2. Kysyin Sonera mobiiliviihteen tallennuksesta joka lopetti aina liian aikaisin ennen kuin ohjelma kerkesi loppumaan. Sain avun ja tallennus toimi sen jälkeen moitteettomasti :) 

Kunniamerkki +3

1. Googlen kautta tänne päädyin, en muista mistä olen mahtanut silloin tietoa etsiä

2. Rekisteröidyin Klaaniin joskus kun täällä oli jokin houkutteleva kisa menossa ja silloin oli pakko päästä itsekin osallistumaan eikä olla enää vain sivusta seuraajana :D

1) Surffailin Soneran omilla sivuilla.

2) Uteliaisuus Klaaniin ja kaipasin tietoja Smart TV:n Soneran reitittimeen liittyen :smileyhappy:

1. Vanha keskustelupalsta                                                                                                                          

2. Suora palvelu osoitteeseen asiakaspalvelu@sonera.com loppui ja tilalle tuli "yhteydenottopyyntö"

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

1. Taisin kuulla klaanista matkapuhelinfoorumilla.

2. Liityin jäseneksi erään konseptin testauksen myötä. Jäin sitten roikkumaan palstalle seuratakseni asiakkaiden ja yrityksen välistä vuorovaikutusta.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

1. En muista yhtään miten tänne Klaanilaiseksi eksyin. Soneran asiakkaana ja säännöllisesti Soneran sivuilla pyörivänä kait vain jotain kautta löysin paikan.

2. Ensimmäiset kommentit olen ainakin laittanut kyselyyn "Nyt kehitetään unelmien puheliitty​mä!".

 

Kunniamerkki +14

1. Vanhalta palstalta jota tuli luettua ilman tunnuksia.

2. Liityin kertoakseni kokemuksistani läppärin hankinnasta Soneralta.

1. ja 2. Selailin Soneran sivuja ja törmäsin Klaaniin, johon nyt liityin.

 Mitään suurempaa ongelmaa ei ole, tosin täällä Jyväskylän lähellä toivoisin parempaa matkapuhelinverkkoa.   Tahtoo nykyään puhelutkin katketa kotona sisällä.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

1) Jatkoin Klaanissa kun vanha (parempi) Palsta lopetettiin.

2) Omien viestieni mukaan ensimmäinen Klaaniin kirjoittamani ihmettely koski Spotifyn ilmaistarjouksen päättymisaikaa. Sittemmin olen sorkkinut useampaakin keskusteluaihetta täällä:-)

Kunniamerkki +3

1. Sisko vinkkasi tästä ryhmästä

2. En edes muista! Jotain juttua olen tullut tutkimaan sen myötä, kun sisko tästä on kertonut.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tämä ensimmäinen viikkoarvonta päättyi viime yönä ja kohta alamme arpomaan ensimmäiset leffalippujen voittajat 🙂 Kohta paukahtaa myös eetteriin viikkoarvonta #2 uudella viikkokysymyksellä!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nyt on tämän ekan viikkoarvonnan voittajat tavoitettu ja he ovat:


 











 


Onnea voittajille ja leffaliput lähtevät sähköpostiin ihan lähipäivinä :)

Vastaa