peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59824 Jäsentä
165298 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Klaani 1 vuotta juhlakuukausi - viikkoarvonta nro 2!

Yhteisömanageri
Kirjautuneena

Klaani 1 vuotta juhlakuukausi - viikkoarvonta nro 2!

 

 

Rakas Sonera Klaanimme täyttää 17.12.2015 1 vuotta ja sen kunniaksi arvomme täällä Klaanissa palkintoja kolmen viikon ajan Hymiö Onnellinen

 

 

***

Edit: Voittajat on nyt tavoitettu ja viikkoarvonta #2 voittajat ovat:

@peekotu

@Leonita

@iidasanttu

 

***

 

 

Klaani yksi vuotta.jpg

 

 

**Edit 14.12: osallistuminen tähän arvontaan on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu arvonnan voitosta Hymiö Onnellinen **

 

Joulukuun kolme ensimmäistä viikkoa esitämme joka viikko lyhyen ja simppelin viikkokysymyksen johon vastaamalla osallistut arvontaan jossa palkintona Finnkinon leffalippuja! Kolmannen viikon ja kolmannen viikkokysymyksen jälkeen arvomme kaikkien viikkoarvontoihin osallistuneiden kesken Apple iPad Mini 2 16GB -tabletin (16GB, Wifi + cellular)!

 

Viikkokysymys #2

 

1) Mikä on ollut Klaanin foorumiosion hyödyllisin kirjoitus tai keskustelu

2) Mikä on ollut hyödyllisin blogikirjoitus

 

Haussa siis sellaiset jutut joista olet saanut itsellesi kaikista kaikista eniten lisätietoa tai apua. Jos mahdollista niin lisää molempiin vastauksiin mahdollisuuksien mukaan linkki ko. kirjoitukseen tai keskusteluun.

 

Osallistu arvontaan vastaamalla yllä oleviin kysymyksiin, lisää vastauksesi tämän blogikirjoituksen kommenttiosioon.

 

Onnea arvontoihin Hymiö Onnellinen

 

Arvonnan säännöt löydät alta.

Lue lisää

Viikkoarvonta 2:

Kaikkien tähän blogikirjoitukseen 13.12.2015 klo 23:59 mennessä kahteen kysymykseen vastanneiden kesken arvotaan yhteensä 3 voittajaa jotka palkitaan kahdella Finnkinon leffalipulla/voittaja.

Voittajat arvotaan 14.12.2015 klo 12:00 mennessä jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä.

Arvonnan säännöt:


Jokaista viikkoarvontaa varten julkaistaan oma blogikirjoitus. Viikkoarvontojen aikataulut:

Viikkoarvonta 1: Osallistumisaika 1.12 - 6.12.2015. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 7.12.2015 klo 12:00 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 10.12.2015 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Viikkoarvonta 2: Osallistumisaika 7.12.2015 -  13.12.2015. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 14.12.2015 klo 12:00 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 17.12.2015 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Viikkoarvonta 3: Osallistumisaika  14.12.2015 - 20.12.2015. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 21.12.2015 klo 12:00 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 23.12.2015 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Pääpalkinnon arvonta: Osallistumisaika 1.12-20.12.2015, osallistuminen viikkoarvontojen yhteydessä. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan Klaanin kautta yksityisviestillä 21.12.2015 klo 12:00 mennessä. Kun voittaja on tavoitettu, julkaisemme hänen nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/jäsen. Jos jäsen postaa useamman kommentin vain viimeisin kommentti huomioidaan viikkoarvonnassa. Pääpalkinnon arvonnassa jäsenellä voi olla maksimissaan kolme arpaa.

Palkinnot:

1) Viikkoarvonnoissa arvotaan joka viikko kolme voittajaa jotka palkitaan kahdella (2) Finnkinon leffalipulla/voittaja. Palkinnon arvo 25eur.
2) Kaikkien viikkoarvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja joka palkitaan Apple iPad Mini 2 16GB (Wifi+cellular) -tabletilla, palkinnon arvo 379eur.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.

 

TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.

 

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401
   

 

0 tykkäystä
Artikkelissa on 20 kommenttia
Kunniajäsen
Kirjoituksia: 1 279

Hyödyllisin keskusteluketju on omasta mielestäni eittämättä ollut Dimoco-ketju, jossa on tullut paljon viisammaksi mobiilimaksusta ja sen riskeistä.

 

Parhaana blogina taas pitäisin Miksi kännykkä ei kuulu kaikkialla kirjoitusta, joka antaa hyvää lisävalaistusta kännykän kuuluvuuksien kanssa kamppaileville.

Lady
Lady
Kirjoituksia: 3 188
Kirjautuneena

1) Kehitysideat ja toiveet, mahdollisuus kertoa hyvistä ideoista ja vinkeistä tai toiveista.

2) Älypuhelinten kameravertailu, itselle ainakin puhelimen kamera on tarpeellinen ja kuvien laatu.

Konkari ☆
Kirjoituksia: 1 234

1) Komppaan tässä kjns:ää eli Dimoco-ketju

2) Hyodyllisin olisi ollut Mobiilimaksu-kirjoitus, mutta sitä ei ole vielä kirjoitettu.

Vakiokalustoa
Kirjoituksia: 170

1. Dimoco ketju

2. kameran vertailut puhelimessa

Vakiokalustoa ☆☆
Kirjoituksia: 346

1 Dimoco -ketju. Enpä ollut aiemmin edes kuullut mokomasta mobiilimaksusta.

2. Soneran kodin liittymien uudistus

Kunniajäsen
Kirjoituksia: 1 361

1. Viihten verkkotallennuksesta ja pakkomainoksista käytävä keskustelu

2. Soneran numeropalvelusta kertova blogi

Vakiokalustoa
Kirjoituksia: 85

1) Matkapuhelimen kuuluvuuskarttakeskustelut ml. myös operaattorin edustajien osallistumisella. Näistä tulee sellainen olo, että operaattoria oikeasti kiinnostaa palvella asiakasta. Sonera on tässä mielestäni reilusti muita edellä. Näissä keskusteluissa tuodaan myös hyvin käytännön kuuluvuuteen liittyviä asioita.

 

2) Laitejulkistusblogit, esimerkiksi syksyllä pidetty Applen tuotteiden julkaisun seuranta.

Yhteisömanageri
Kirjoituksia: 3 658
Kirjautuneena

Nostetaas blogi ylös Hymiö Onnellinen

Tutustumassa
Kirjoituksia: 3

1. Aluksi tärkeinpänä pidin kuuluvuuskartta/lisäantennikeskusteluita, mutta muiden vastauksia tutkineena erittäin tärkeä on mainittu Dimoco -keskustelu. http://klaani.sonera.fi/t5/Soneran-asiakkuus-Omat-Sivut/Dimoco-Europe-Gmbh/td-p/113061

 

2. Ajattelemisen aihetta on antanut eniten jutut datan käyttö ulkomailla. Törmäsin tuohon ensimmäistä kertaa Lontoon -reissullani.

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 8

1. Dimoco -ketju, paljon hyvää asiaa.

2. Puhelinten kameravertailut, eroja löytyy.

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 9

1. Käyttökokemukset Marshall London.

2. Älypuhelinten kameravertailu.

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 19

1.Dimoco

2.Xcover3 testi

Uusi jäsen
Kirjoituksia: 2

1. Sonera Viihde ja kaapeli-TV - Tekninen keskustelu
2. Raskasta Joulua Sonera Viihteessä 18.12.

Vakiokalustoa
Kirjoituksia: 132

1. Tapaus Dimocoa on ollut tragikoomista seurata, teleoperaattoreiden (Sonera ei ole tässä yksin) vastuunpakoilua asiasta, joissa heillä on se suurin vastuu. Palvelu, joka otettiin salamyhkäisesti käyttöön kertomatta siitä niille tärkeimmille- asiakkaille. Jälkikäteisselvittelyyn kuluu suhteettomasti aikaa siitä saatavaan hyötyyn nähden. Silti asiakkaille jää se kuuluisa maku suuhun.

 

2. Blogikirjoitus aiheesta: asioiden internet, oli itselleni avartava elämäys.http://klaani.sonera.fi/t5/Uutiset-ja-Klaanipaallikon-jutut/Asioiden-internet-IoT/ba-p/107887

Tutustumassa ☆
Kirjoituksia: 8

1. Dimoco ketju.

2. puhelinten kameravertailu.

Seuraamassa menoa
Kirjoituksia: 3

1.dimoco ketju

2.kamerat puhelimessa

Uusi keskustelija
Kirjoituksia: 24

1. Puhelimien käyttökokemukset

2. Esittelyssä Lumia 950XL

Velho
Velho
Kirjoituksia: 2 209

1. Dimoco-ketju

2. Lumia 950XL esittely.

Yhteisömanageri
Kirjoituksia: 3 658
Kirjautuneena

Osallistumisaika on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu voitosta yksityisviestillä Hymiö Onnellinen Uusi ja samalla viimeinen viikkoarvonta käynnistyy vielä myöhemmin tänään Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri
Kirjoituksia: 3 658
Kirjautuneena

Voittajat on nyt tavoitettu ja viikkoarvonta #2 voittajat ovat:

@peekotu

@Leonita

@iidasanttu

 

Onnea voittajille ja onnea kaikille vielä seuraaviin arvontoihin Hymiö Onnellinen Leonita on voittanut nyt kahdessa arvonnassa putkeen, uskomaton tsäkä Hymiö Onnellinen