Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66556
Kirjoituksia 179883

Yhteisö.jpg

 

 

Joko huomasit että tarjoan sinulle Klaanin jäsenenä rahanarvoista etua? Jos et niin tsekkaahan yksityisviestisi tai jos olet ihan just liittynyt Klaaniin niin sähköpostisi, siellä on kaksi alennuskoodia Soneran lisälaitekauppaan joilla saat alennettuun hintaan joko Urbanear Plattan -kuulokkeet tai Case Scenario -vara-akun esimerkiksi puhelimille tai tabletille. Klaanietu on voimassa maaliskuun loppuun asti.

 

Kts. näiden Klaanietu-tarvikkeiden tiedot Soneran lisätarvikekaupasta: Urbanears kuulokkeet ja Case Scenario vara-akku (ja tsekkaa tosiaan alennuskoodi niiden tilaamista varten joko yksityisviesteistäsi tai sähköpostistasi).

 

Minulla itselläni on nämä molemmat ja olen kyllä tykästynyt molempiin!

 

Käytän näitä Urbanearsin kuulokkeita töissä Spotifyn kuunteluun sekä päivittäisissä puhelinpalavereissa. Kuulokkeet ovat siis päivittäin käytössä useita tunteja ja korvat eivät väsy pidemmissäkään sessioissa.

 

DSC_1110.JPG

 

Sen lisäksi että Urbanearsit on pakattu tyylikkäästi ne ovat myös tosi hienon näköset ja myös todella laadukkaat kuulokkeet. Sankaosa on pehmustettu ja verhoiltu mukavan tuntuisella kankaalla. Kuulokeosat tai "kupit" ovat pehmeää kumia ja ne mukautuvat tosi hyvin korvien muotoon ja ovat näin ollen sen verran tiiviit että ne vaimentavat ympäristön melua mukavasti pois. Joten äänenvoimakkuutta ei tarvitse pitää niin isolla kuullakseen musiikkia tai vaikka kaverin äänen jos puhut hänen kanssaan puhelua. Johto-osa on sekin päällystetty kankaalla perinteisen kumin sijaan, ja näin pelkkä johtokin on laadukkaan oloinen. Liittäminen esimerkiksi puhelimeen hoituu kulmanmallisella 3,5mm stereoplugilla joka on kätevä esim. taskussa suoran liitännän sijaan (ei töki joka paikkaan jne).

 

kollaasi.jpg

 

Äänenlaatu on omaan korvaan hyvä, eri taajuudet toistuvat tasaisesti aina alhaalta ylös asti hyvä ja tasainen, eri taajuudet eivät korostu tai jää ns. ontoksi.

 

Urbanearsista löytyy tosiaan mikrofoni puhumista varten, ja mikin kyljessä on painike jolla voit ohjata musiikkisoitinta.

 

DSC_1126.JPG

 

- Yksi nopea painallus laittaa pausen päälle

- Yksi pitkä painallus käynnistää ainakin iPhonessa ääniohjauksen

- Kaksi nopeaa nopeaa peräkkäistä painallusta vaihtaa biisiä listalla eteenpäin

- Kolme nopeaa peräkkäistä painallusta aloittaa saman biisin alusta

- Neljä nopeaa peräkkäistä painallusta hyppää edelliseen biisiin

- Ja niin edelleen

 

Kätevää 🙂 Kuulokkeissa on liitäntä molemmilla puolilla joten voit tarvittaessa vaihtaa kuulokkeiden johdon jommalle kummalle puolelle/"korvalle" aina tilanteen mukaan.

 

---

 

Vara-akku on mukana kuljetettava varavirtalähde, ihan loistava lisäapu esimerkiksi eräretkellä kun puhelimesta tai tabletista loppuu virta! 5000mAh:n kapasiteetista riittää latausvirtaa vaikka usemmallekin laitteelle, toki niiden akkujen koosta riippuen ja siitä kuinka täyteen ne lataat. Mutta tästä saat niihin lisävirtaa ja voit jatkaa niiden käyttöä taas entiseen malliin.

 

DSC_1129.jpg

 

Case Scenario -vara-akussa on kolme liitäntää.

 

DSC_1136.jpg

 

- Akun päädyssä on kaksi normaalia USB-liitäntää ja molemmat ovat siis laitteiden lataamista varten. Toinen antaa ulos 1A (puhelimelle) ja toinen 2A (tabletille) ja voit ladata vaikka kahta laitetta yhtä aikaa!

- Akun kyljessä on micro-USB ja sen kautta ladataan itse vara-akku.

 

Keskellä on neliön muotoinen led-valo jota voit käyttää vaikka taskulamppuna.

 

Mukana tulee USB/micro-USB -johto jota voidaan käyttää sekä itse vara-akun lataamista (laturi ei tule mukana) ja riippuen mitä laitteita sinulla on niin niiden lataamista varten. Eli esimerkiksi Android- ja Lumia-puhelimet voit ladata tästä vara-akusta mukana tulevan johdon avulla.

 

DSC_1147.jpg

 

DSC_1148.jpg

 

Akun kyljessä on neljä pientä merkkivaloa joista näet kuinka täynnä vara-akku on. Vierestä löytyy painike led-valolle.

 

DSC_1137.jpg

 

Case Scenario -vara-akku on Litium Polymeeri -tekniikkaa joka tarkoittaa sitä että kun lähdet vaikka sinne eräretkelle niin laita vara-akku johonkin lämpimään, vaikka povitaskuun, näin varmistat sen että vara-akussa riittää potkua silloin kun sitä tarvitaan. Ja vara-akku ei ole lataamisen suhteen niin ronkeli, eli voit ladata sitä vapaasti eli sinun ei tarvitse odottaa sen tyhjenemistä ennen täyteen lataamista (vanhojen akkujen muisti-ilmiötä siinä ei siis ole). Valmistajan mukaan vara-akku voidaan ladata tyhjästä täyteen noin 1000 kertaa.

 

Harrastan valokuvaamista (olen vieläkin aloittelija 🙂 ) ja joskus iPhoneni akku on jäänyt lataamatta ennen kuvaamaan lähtöä. Minulla on kameralaukussa tämä vara-akku ja olenkin lataillut iPhonea reissussa ollessa. En ole koskaan katsonut kellosta mutta ei mene kauaa kun olen saanut ladattua puhelinta sen verran että olen päässyt puhelimella nettiin selvittämään kuvauspaikkojen tietoja yms yms.

 

Mutta nyt tein pari testiä ihan kellon kanssa. Aloin lataamaan suht tyhjää iPad minin akkua, 30 minuutissa lataustaso oli kasvanut 12%-yksikön ja tunnissa 24%-yksikön verran. LG:n Flex kakkosen kohdalla lataus meni vielä nopeammin, 30 minuutissa lataustaso oli kasvanut 23%-yksikön verran.


Eli reissun päällä saat nopeasti ladattua vara-akulla lisää virtaa laitteeseesi ja pääset jatkamaan laitteen käyttöä ilman pidempiä odotteluita!

 

Sen lisäksi että on puhelimia ja tablet-laitteita niin mykyään akkukäyttöisiä laitteita on muutenkin ihan pilvin pimein; GPS-rannekellot, aktiivisuusrannekkeet, pelikonsolit, MP3-soittimet, kamerat jne jne. Vara-akun kanssa ei tule ongelmia siitä että laitteesta loppuu virta kesken 🙂

 

EDIT: etu päättyy 31.3.2015 klo 2400, siihen asti voit hyödyntää etusi 🙂

 

 

---

 

 

Joko hyödynsit oman Klaanietusi, kumman näistä hankit vai ostitko kenties molemmat? Mitä mieltä olet näistä kätevistä varusteista? 🙂

 

5 kommenttia 👇
olkitu
Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

En tiedä onko edullisia... mutta itselläni on jo hyvät kuulokkeet ja varavirtalähde...

 

Itse ostin aikaisemmin tänä vuonna 8800mAh... 25€ hintaan... tietokonekauppa.fi:stä...

 

Ja kuulokkeeni ovat SMS Audio 50:n sain 100€ jimms.fi:stä...

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

Millaisella käytöllä sinulla tuo varavirtalähde on, kuinka monta laitetta saat sillä ladattua tai kuinka usein lataat sillä yhden? Mitä laitteita lataat sillä?

🙂

olkitu
Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

Ainakin neljä kertaa saa ladattua... Samsung S3 4G:n... kun on ja Ipad latautuu kaksi kertaa hyvin. Toki minä kun kaupungissa oon niin latauspaikkoja on niin usein ettei tule useinkaan käyttöön. Pääasiassa matkustellessa Samsungin akun lataan... Kaksi laitetta voi ladata samaanaikaan hyvin... 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

Etu päättyy parin tunnin päästä, vielä kerkeät hyödyntämään edun 🙂

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Minulla on vanhat KOSS SB/45 kuulokkeet ja siinä on lisäksi mikki. Muistan kun ekan kerran pistin päähän ne tuntui ettei pää pysy pystyssä, mutta totuin nopeasti. Todella hyvät kuulokkeet. Kauan sitten ostin ale myynnistä ja maksoi jotain 60€