Kuuntelimme mielipiteitänne ja uudistimme Prepaidimme

  • 17 June 2016
  • 9 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 


 


Kysyimme teiltä alkuvuodesta kehitysideoita Easy Prepaidin suhteen. Niitä tuli paljon ja kiitos vielä kerran niistä. Leivoimme ideoiden perusteella entistä ehomman Sonera Prepaid -tuotteen ja tässä pääpiirteittäin tietoa raaka-aineista joita reseptissä käytimme.


 


Uuden Prepaidin perusraaka-aineina toimivat kommentit jotka koskivat hinnoittelua. Mm. nimimerkki @drnknes:n kommentin pohjalta arvioimme hinnoitteluamme uudelleen ja nyt 15.6.2016 alkaen hinnat ovat:


 



  • Puhelut 0,066 €/min

  • Viestit 0,066 €/kpl

  • Netti 0,01 €/Mt, max. veloitus 0,99 €/ päivä

  • Aloituspakkauksen hinta on 5,90 ja se sisältää alkusaldoa 7 e.


Toimme myös nettipakettien hintoja alaspäin ja ne ovat tilattavissa uuteen Sonera Prepaid tuotteeseen sekä jo olemassa oleviin Easy ja Prepaid Nettikuukausi liittymiin. Tässä nettipakettiemme uudet hinnat:


 



  • 7 pv rajatonta netin käyttöä max. 50 Mbit /s nopeudella 9,90 €

  • 31 pv rajatonta netin käyttöä max. 50 Mbit /s nopeudella 19,90


Muita perusraaka-aineita uuden Prepaidin reseptissä oli runsaslukuiset toiveet eri paketeista ja niiden pohjalta täydensimme pakettivalikoimaamme yhdellä minuutteja, viestejä ja nettikäyttöä sisältävällä paketilla. -> ks. uusi tarjoama täältä: sonera.fi/lataa.


 


Pakettilataukset voit tehdä osoitteessa sonera.fi/lataa sekä Sonera Prepaid -mobiilisovelluksella. Niitä voit tehdä uuteen Sonera Prepaid –liittymään, sekä Prepaid Nettikuukauteen ja Easyyn. Lisätietoja sonera.fi/prepaid.


 


Erityiskiitos bonuslataus-lisämausteesta jota ehdotti nimimerkki @maketsuu. Nyt uuteen Sonera Prepaid –liittymäämme sisältyy saldolatausbonus jonka saat nyt kolmannesta saldolatauksesta!


 



  • Saat +5 € bonussaldoa jo ensimmäisestä saldolatauksesta ja aina joka kolmannesta saldolatauksesta

  • Bonussaldoa voit käyttää kotimaan normaalihintaisiin puheluihin ja viesteihin sekä netin käyttöön 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa, hinnaston mukaan

  • Bonussaldoa ei voi käyttää kun soitat tai lähetät viestin palvelu- tai yritysnumeroihin tai ulkomaille

  • Saadusta latausbonuksesta ja siitä koska seuraavan latausbonuksen saat, kerrotaan tekstiviesteissä jotka tulevat automaattisesti latauksen jälkeen. Voit myös tarkistaa latausedun kertymisen Sonera Prepaid Lataussovelluksesta puhelimestasi.


Kaikkea emme vielä saaneet valmiiksi mutta tuomme Sonera Prepaid -liittymään useita muita lisämausteita vielä vuoden aikana. Parhaillaan työstämme mm. web-palvelua ja tutkimme mahdollisuutta rakentaa toivomanne ”Prepaid Omat sivut” –tyyppisen sivun, joilla voitte tarkistaa mm. Prepaid-liittymänne saldon ja katsoa lataushistoriaanne.


 


Lisätietoa Sonera Prepaid -lataussovelluksesta:



 


Kehitystiimi kiittää arvokkaasta palautteestanne. Niiden pohjalta leivoimme uudistetun Prepaid-palvelun. Mitä mieltä olet uudistuksista?


 


Kesäterveisin,


 


Prepaid kehitystiimi


 



9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hyviä uudistuksia! Kaipaisin kyllä prepaidiin vielä mahdollisuutta käyttää ulkomailla :)

Kunniamerkki +14

Hyvältä näyttää! Uuden hinnoittelun myötä täydentää aika mukavasti Sopivaa ja Simppeliä etenkin hintaluokan alapäässä. Tämä tuo ns. "kympin liittymän" pienelle käytölle takaisin valikoimiin.


 


Soveltuu varmasti hyvin etenkin vaihtelevia määriä käyttäville ihmisille, sekä kakkos, kolmos ja nelospuhelimiin, lapsille ja etäohjattaviin härpäkkeisiin.

Hieno uudistus! 

 

Aina ärrällä käydessäni huvikseen olen katsellut prepaid liittymien hintoja ja ikävä kyllä sonera ei ollut tuolloin niistä edullisimmista ja parhaista päistä. 

 

Mutta tälläinen uudistus on tervetullut, saunalahti saa itselleen kilpailijan! :) 

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10
Ööö tuota noin, muuten hieno uudistus, mutta yksi juttu ihmetyttää ?

Netti 0,01 €/Mt, max. veloitus 0,99 €/ päivä
7 pv rajatonta netin käyttöä max. 50 Mbit /s nopeudella 9,90 €

Eli paketin ostaminen on kalliimpaa kuin ostamatta jättäminen? 7pv ilman pakettia max 7€, paketin kanssa 9,90€? :P

Vai onko noissa joku nopeusero tms?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

, vastaan kehitystiimin puolesta:


 


On totta, että netin käyttö saldolla (max. 0,99 € / pv) on edullisempaa kuin 7pv nettipakettimme (9,90 €). Näissä ei ole nopeuseroa, vaan nopeutena kummallakin tavalla max. 50 Mbit / s. Hinnoittelu on erilainen , koska 7pv ja 31pv  nettipakettejamme on ensisijaisesti myyty Sonera Prepaid Nettikuukausi –liittymäämme, ja siinä hinnoittelu erilainen kuin Easy Prepaidissa sekä uudessa Sonera Prepaidissa.


 


Olemme saaneet palautetta, että miksi näitä nettipaketteja ei viestitä tilattaviksi Easy Prepaid –liittymään (ja nyt siis uuteen Sonera Prepaid –liittymään). Aloitimme näiden tarjoamisen Easyyn ja uuteen Sonera Prepaidiiin nyt uuden liittymän lanseerauksen yhteydessä, mutta otamme tämän 7pv nettipaketin tarkkaan mietintään, miten sen hinnoittelusta (vs. netin käytön hinta saldolla) viestimme mahd. selkeästi. Suosittelemme netin käytössä kuitenkin 31pv nettipakettimme tilaamista saldon käytön sijaan , koska sen hinta on 19,90 € (saldoa käytettäen n.30 € / kk).


 


Lisäämme ens alkuun tekstin 7pv nettipaketin hinnan viereen, suunnilleen näin


 


(HUOM! Sonera Prepaid – liittymässä netin käyttö saldosta 0,01 €/Mt ja max. 0,99 € /pv)

Tuon nopeuden voisi kyllä laittaa paremmin näkyviin, nyt sitä ei hevillä löydä mistään.



  • Netti 0,01 €/Mt, max. veloitus 0,99 €/ päivä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

, kieltämättä. Koitin etsiä sivuiltamme tuota tietoa myös itse ja kieltämättä en löytänyt ainakaan nopealla selailulla. Korjataan, kiitos :)

Terve.

Muuttuuko Easy prepaid tavalliseksi prepaid-liittymäksi?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

 Automaattisesti ei muutu mutta vanhaan Easyyn ja uuteen Prepaidiin voi kuitenkin ladata samat lataustyypit: Saldo, Prepaid Paketit sekä Prepaid Nettipaketit.

Vastaa