peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
142605 Kirjoitusta
48645 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kuvakisa: Voita 500€ lahjakortti sekä leffalippuja

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kuvakisa: Voita 500€ lahjakortti sekä leffalippuja

OTA KUVA JA NÄYTÄ, MITÄ YHTEYTEMME MAHDOLLISTAVAT REISSUILLASI

 

Näin olet mukana mahtavien palkintojen arvonnassa. Kuva meille ja kenties 500€ lahjakortti Telian verkkokauppaan tai Finnkinon leffalippupaketti sinulle.

 

KESÄ ON MATKUSTUKSEN KUUMINTA AIKAA

 

Suomalaiset suuntaavat reissuun kohti Euroopan lomakohteita. Puhelin on monelle tärkeä kumppani matkan aikana, sillä sen avulla tallennetaan parhaimmat hetket kuviksi, soitetaan kuulumiset kotipuoleen ja tarkistetaan netistä parhaimpien nähtävyyksien ja ravintoloiden sijainnit. Näistä syistä matkailijan ykkösvalinta on Telia, sillä kaikkia uusia liittymiämme voi käyttää reilusti myös EU-alueen reissuissa ilman pelkoa laskuyllätyksistä.

 

Joten nappaa kuva jolla näytät, mitä yhteytemme mahdollistavat matkoillasi. Euroopassa, tai muualla maailmassa. Älä postaa kuvaa tähän blogiin vaan mene Yhteisön kuvakisa -osioon ja postaa kuvasi sinne ja näin olet mukana arvonnassa. Voit postata yhden kuvan, tai useita. Jos postaat useamman niin voit maksimoida voittomahdollisuutesi Hymiö Onnellinen

 

Hyvää lomaa ja onnea arvontaan Hymiö Onnellinen

 altaalla.jpg

0 tykkäystä