Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Edit 4.1.2017

Kiitos osallistujille, kysely on nyt suljettu, seuraavaksi siirrymme arpomaan voittajia! Voittajiin ollaan yhteydessä 16.1 mennessä. 🙂 

 

 

Palveluiden kehittäminen on erityisen tärkeää, ja tähän kaipaamme jälleen sinun apuasi!
packages-1027341_1920.jpg


Haluamme tietää miten sinä haluaisit saada verkosta tilatun tuotteen itsellesi.

Onko se kenties kotiinkuljetus suoraan syliisi, vai noudatko tuotteen mieluummin pakettiautomaatista tai vaikkapa tulevaisuudessa dronen lennättämänä? 
Mitäs sitten jos tulikin tilattua väärä tuote, miten palautuksen tulisi toimia? Veisitkö tässä tapauksessa tuotteen mieluummin postiin, vai esimerkiksi Sonera kauppaan? 

Kerro meille ajatuksesi vastaamalla  4.1.2017 mennessä kyselyyn osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/6CD52FDE69B5CA11.par

 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 2 kappaletta Google Chromecast -laitetta. Mikäli vehje ei ole vielä tuttu, löydät siitä lisätietoa verkkokaupastamme.

Voit myös jakaa villeimmät ideasi täällä Klaanissa. Mikäli et vielä ole jäsen, voit hoitaa rekisteröitymisen näppärästi täällä

 packages-1020072_1920.jpg

Nykyisin tuotteiden toimitus on mahdollista postitse joko kotiovelle, pakettiautomaattiin tai siten että noudat sen lähipostistasi. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta ja postinumeroalueesta, esimerkiksi postin pakettiautomaattiin toimitetut tilaukset ovat pääsääntöisesti noudettavissa jo seuraavana arkipäivänä. 🙂 Yleensä kuitenkin parin päivän sisällä tilauksesta.


Tiettyjä laitteita on myös mahdollista varata verkosta ja asiakaspalvelustamme, ja noutaa sen jälkeen valitsemastasi Sonera Kaupasta. 🙂 Haluamme kehittää näitä palveluita, joten tärkeässä roolissa onkin juuri sinun mietteesi tämän suhteen. 
Usein kysyttyihin kysymyksiin verkko-ostamisen osalta löydät vastauksia täältä

 

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Kysely-Miten-sina-haluaisit-verkko-ostoksesi-toimitettavan/ba-p/139641
Linkki kopioitu
14 kommenttia 👇
kjns
Kunniajäsen

Koska kyselyn vastausvaihtoehdot on vähän rajattuja, niin avaan omia mietteitäni vähän enemmän tähän alle.

1. Mitkä toimitustavoista sopivat sinulle parhaiten?
- Normaalisti seuraavaksi päiväksi postiin on mieluisin, jos netistä näkee livenä liikkeen saldot ja voi tilata sieltä noudettavaksi (miel. heti) niin siitä ehdottomasti plussaa ja paljon.
- Kotiintoimitus on tietty joskus kiva, mutta hinta on yleensä aika kova, ja jakeluaika 8-16 ei tosiaankaan sovi työssäkäyvälle.
- Asiamiesposti on itsellä helpommin saavutettavissa kuin pakettiautomaatti, jos olisivat yhtä helpossa paikassa niin ei olisi väliä tuleeko postiin vai lokerikkoon.
- Siellä missä ei ole postia tai asiamiespostia, mutta Matkahuollon Lähipiste löytyy, varmaan tykättäisiin tästä vaihtoehtona.

2. Pikatoimitus kotiin tai työpaikalle
- Kiireessä menisin varmaan suoraan liikkeeseen, henk.koht. en tästä olisi valmis maksamaan enempää kuin normaalista ovelle kuljetuksesta.

3. Kumpi on sinulle tärkeämpää? Toimituksen nopeus vai Toimituksen hinta
- Suurimmassa osassa tapauksia hinta. Jos ei ole kiire niin voin odottaa vaikka muutaman päivän jos toimitus on ratkaisevasti halvempi tai ilmainen
- Vastavuoroisesti myöskään maksettu toimitus ei saisi ottaa kuin sen päivän verran.

4. Mikä palautustapa on sinulle parhain?
- Kyllä mä joudan sen paketin postiin nakkaamaan.

5. Jos palautustilanteessa ostoksesi noudettaisiin kotiovelta, kuinka paljon olisit valmis siitä maksamaan?
- Tasan nolla euroa enkä yhtään enempää. Tässäkin varmaan noutoaika olisi joku epämääräinen klo 10-14 ja joutuisin päivystämään kotona odottamassa noutoa, ei kiitos.

PasiS
Konkari ☆

Joo, nämä riippuu niin paljon asuinpaikasta. Pakettiautomaatteja pari kpl muutama sata metriä kotoa, joten sen kätevämpää noutotapaa ei olekkaan. Eli useampi vaihtoehto jatkossakin, koska olosuhteet vaihtelevat asuinpaikan mukaan.

Leonita
Vakiokalustoa
Kuten yllä kirjoitettiin: Suomi on pinta-alaltaan laaja, eikä taajamakeskeinen ajattelu sovi niiden ulkopuolelle. Itse noudan minulle osoitetut lähetykset mielellään pakettiautomaatista kaupan aukioloaikoina, mutta niitä ei tosiaan ole ihan joka nurkalla. Sen vuoksi en lähtisi Soneralla liikaa karsimaan toimitusvaihtoehtoja, vaan antaisin asiakkaan valita suuresta määrästä soveltuvia vaihtoehtoja. Kuriiripalvelua en valitsisi edes iPhonen ensisaatavuuden vuoksi. Toisaalta voisin noutaa varatun laitteen myös liikkeestä, jos vastausaikaikkuna olisi ollut neljää tuntia pidempi. 
pitopeli
Vakiokalustoa ☆

Itse kyllä suosin kotiin tuotua tai sitten pakettiautomaattia, jos oikein himottaa niin sitten sen voi käydä liikkeestä. Pikapaketista en kyllä rupeaisi maksamaan sen takia, kun ei siitä paljoa loppupelissä ole iloa.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Suosin pakettiautomaattia ja voin noutaa siten nopeasti paketin ilman suuria jonoja. Se on minulla yhtä lähellä kuin Postin noutopiste. Hinta ratkaisee myös kotiinkuljetuksessa eli oli se sitten läppäri tai televisio. Toivoisin kuitenkin että tilaus käsitellään mahdollisimman nopeasti, koska posti ei kulje viikonloppuisin. Asiakkaalla täytyy olla valinnanvaraa millaista kuljetustapaa haluaa käyttää mikäli mahdollista. Palautuksena toimisi luultavammin pakettiautomaatti tai Postin toimipiste, jonne on näppärämpi viedä. Sonera Kaupan laitteiden reaaliaikaiset saldot olisi plussaa, jotta voisin varata ja noutaa aukioloaikojen puitteissa 🙂

 

olkitu
Kunniajäsen
Paketiautomaatti on se minusta myös paras hakea laite kunhan itse saa toki valita minne menee niin tietää mistä hakee. Toimii kyllä parhaiten. Sitten kun yrittää jotakin muuta toimitustapaa niin saanut välillä harmitella missä taas paketti menee. Pakettiautomaatteja on niin monta että on valita paikka mistä hakee ja on helppo. Toimitusmaksuna kyllä se 0€ tekee siitä myös aina helpon. Tätä yksi toinen yritys harrastanut useita vuosia ja sieltä hakenutkin paketteja automaatista vaikka kuinka paljon. Kotiinkuljetus ei oikein napannut kuin painavimmista tavaroista. Noudan kyllä tavaroita usein myös myymälästä että ei sekään ongelma ole kunhan aikaa on 🙂 Tulee sitten napattua matkalta yleensä jotakin muutakin mukaan. -- Eli pakettiautomaatti ja myymälä noudot käteviä molemmat.
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Kun ei asu taajamassa vaan maaseudulla, niin parhain vaihtoehto on asiamiespostista nouto. Meillä sinne matkaa n.3,5 km:ä ja pakettiautomaatille tai Sonera kauppaan yli 30 km:ä.

Toki sitä paketin mielellään kotiin asti ottaa, mutta suolainen hinta ei miellytä Hymiö Yllättynyt

tilasto
Kunniajäsen

Kyllä tuo pakettiautomaatti pienten lähetysten kanssa minulle parhaiten sopii, sattuu olemaan viereisessä kaupassa ja posti sitten vähän kauempana. Isojen pakettien kanssa sitten kotiinkuljetus ja mahdollisesti tapauskohtaisesti pikatoimitus samanpäivän aikana myös jos on kiire saada tuote.

Hyvä että on useita toimitusvaihtoehtoja joista asiakas sitten valitsee oman tarpeen tai hinnan mukaan sopivan.

marikax
Uusi jäsen

Mieluiten paketit kotiintuotuna tai sitten tuosta lähikaupasta nouto.

mitervao
Uusi keskustelija

Kotiinkuljetettuna, ja palautus sonera kauppaan

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Koska maalla asun ja postipalvelut ovat menneet koko ajan kurjemmiksi, saa toden teolla miettiä, miten verkkokauppaostokset kotiinsa hankkii.

 

Vielä kuukausi sitten oli lähisiwa, 8km päässä kotoa, joka auki 8-22 pääsääntöisesti. Sieltä sai paketit, niin postin kuin matkahuollon luotettavasti ja ripeästi.

 

Mutta nyt on asiat hullusti. Jatkoa kaupalla ei ole, joten postipalvelutkin siirtynee erääseen toiseen liikkeeseen, joka on vain 8-16 auki. Tarkoittaen, että kukaan töissäkäyvä ei sieltä koskaan ikinä mitään tule saamaan. Ainakaan ilman vaivalloisia erikoisjärjestelyitä.

 

Sen tähden olen alkanut etsimään tuotteita kaupoista, joista kotiinkuljetus on kohtuullisen hintaista tai jopa ilmaista.

 

Ulkomailta tilatessa menee usein kuriiripalvelun kautta tai sitten Postin kotiinkuljetuksella (DHL), jotka toimineet hyvin ja moitteetta.

 

Ikävää, kuinka maaseutu ajetaan hiljalleen alas...

Njemac
Rekisteröitynyt ☆

Kotiinkuljetus tai sitten omalla ajalla pakettikoneelta

arvoolavi
Uusi keskustelija

Suoraan postista

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hienoa, kiitos kommenteista 🙂

 

Varmuuden vuoksi pieni muistutus, täytättehän myös kyselyn ja jos haluatte osallistua arvontaan niin täyttäkäähän sinne loppuun myös yhteystietonne 🙂