peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52998 Jäsentä
152263 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Ladattu vuonna 2001, akkua jäljellä kaksi palkkia

Moderaattori
Moderaattori

Ladattu vuonna 2001, akkua jäljellä kaksi palkkia

Nokiakuva.jpg

 

 

Nokia 3310 lienee yksi maailman tunnetuimmista puhelimista. Vaihdettavat värikuoret, matopeli, taskulaskin ja ennakoiva tekstinsyöttö olivat siisteintä ikinä. Operaattorilogoa sai itse muokata ja tekstiviestillä tilattiin uusia taustakuvia fiiliksen mukaan.

Akun kesto on se, josta vanhat Nokialaiset erityisesti tunnetaan. Vanha vitsi onkin että mies puki päällensä puvuntakin, jota käytti viimeksi häissä pari vuotta sitten. Hän löysi taskusta Nokia 3310 ja siinä oli edelleen akkua jäljellä parin pykälän verran Hymiö Erittäin onnellinen

Iskun kestävyys oli myös omaa luokkaansa. Jos puhelin tippui lattialle, napsautettiin vain kuoret takaisin ja tadaa, se toimi taas. Vitsailtiinkin että oli todennäköisempää rikkoa lattia kännykällä kuin itse puhelin lattialle tiputtamalla. Toiset avasivat puhelimella pullon korkkeja, toiset pesivät jopa pesukoneessa eikä sille käynyt kuinkaan. Kertoipa joku ajaneen jopa rekalla puhelimen yli ja kännykkä litistyi vain vähäsen. Netistä löytyy useita meemikuvia joissa Nokia 3310 on Thorin vasarana, luotiliivien sisällä pysäyttämässä luodit tai maassa on iso halkeama/reikä koska Nokia 3310 tippui siihen. Rakkaasta lapsesta on moneksi Sydän  Jos mieli halajaa tätä klassikkopuhelinta, voit tilata legendan moderneissa kuorissa täältä

Mikä on sinun paras muistosi vanhasta puhelimestasi? Oliko jokin malli ylitse muiden tai mitä ominaisuutta kaipaat itse eniten?

5 Kommentit

Minulla on monta hyvää muistoa Nokialaisista ja ihan ensimmäisenä uutena puhelimena ostin juurikin punakuorisen Nokia 3310, aiemmat puhelimet olivat käytettyjä.

Pitkää akun kestoa kaipaan ennenkaikkea noista puhelimista, minulla on vielä tallessa 2008 ostettu Nokia 6233 alkuperäisellä akulla ja akku kestää edelleen käytettäessä noin viikon päivät. Ajatelkaa kuinka olisi mahtavaa kun nykyisetkin älypuhelimet olisivat noin pitkäkestoisia akultaan ☺

Yhteisömanageri

Olen varmaan outolintu mutta mulla ei ollut koskaan Nokia 3310:ia Hymiö Onnellinen 3110, 3210, 5110, 6110 jne. mutta ei koskaan 3310, en kyllä muista enää että miksi.

 

Parhain muisto nokialaisiin liittyen on varmaan niiden navi-näppäin joka oli ihan huippu innovaatio siihen aikaan. Sen avulla puhelinta oli helppo käyttää Hymiö Onnellinen Ja jos mennään ajassa vielä enemmän taaksepäin niin muistan aina kuinka vaihdoin elämäni ensimmäiseen puhelimeen uuden näppäimistön, ihan itse siis. Kyseessä oli Nokia 101, NMT900-puhelin Hymiö Onnellinen

Moderaattori

Itsellä oli käytössä 3210, 3310, 3510, 5110 ja varmaan 6210. Sitten tuli simpukat ja liukumallit. Ai että, aina jotain uutta ja ihmeellistä Hymiö Onnellinen Muistatteko muuten mitä tapahtui kun painoi menu -näppäintä ja tähteä?

SIM-guru

Muistoja löytyy niin itse laitteista, kuin laitteisiin liittyvistä tilanteistakin Hymiö Onnellinen Zippoa ei koskaan ollut varaa hankkia sen markkinoilla ollessa, mutta muita Nokialaisia kyllä oli käytössä. Osa lyhyemmän aikaa, osa pidempään ja osa on vieläkin tallessa tarvikkeineen Hymiö Erittäin onnellinen 3110, 3210, 3310, 7110, 6110, 6150, 7650, 6310i, 3510i, 8210, 3410, 3330, eivät ole aikajärjestyksessä vaan siinä järjestyksessä missä tulivat mieleen tätä kirjoittaessa. Varmasti jokin malli jäi puuttumaan listasta...

 

Parhaimpana ehkä pidin tuota 7110, vaikka toiset ei siitä tykänneet alkuunkaan. Olihan siinä tyyppivikoja, mm. rullassa ja liukukannen mekanismissa. Itselläkin noiden vuoksi takuuhuollossa kävi laite. 3330 päivitys 3310:sta taas oli mielestäni suht turha, ei mitään muuta kuin wap ja animoidut kuvat käytännössä..

Uusi keskustelija

1100 oli niin hyvä, että ostin toisen käytettynä. Ovat vieläkin täydessä iskussa ja aina välillä käytössä.

Enemmänkin käyttäisin, jos olisi tarjolla muutakin, kuin näitä yllihintaisia liittymiä, joissa data on väkisin mukana.

Mukavin olisi rinnakkaiskortti kokonaan ilman nettiä. Mielellään ottaisin heti vaikka kolme tai neljä hintaan 1€/kk/kpl.

Näitä tarvitaan paitsi hätäpuhelimena autossa, myös erilaisiin hälytys- ja valvontalaitteisiin.

Pelkkä puhe ja SMS riittää.