Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66532
Kirjoituksia 179834

rose-3415370_1920.jpg

 

Se tunne kun suvivirsi vihdoin kajahtaa, opinnot ovat paketissa, ruusu kädessä ja todistus toisessa. Kesä ja vapaus odottaa. Se on juhlan paikka!  

 

Kevät on valmistumisjuhlien aikaa. Ehkä olet itsekin saanut jo kutsun tai vietät juhlia oman perheen kesken. Mikä olisi sopiva tapa muistaa vastavalmistunutta, omaa elämäänsä aloittavaa nuorta tai kenties kesän rippilasta? Kirjekuorelle on olemassa vaihtoehtoja.

 

Perinteiset Luurinmetsästyspäivät ovat käynnissä 24.-28.5. välisenä aikana. Tämä on hyvä tilaisuus hankkia se kauan haaveiltu kaiutin, puhelin, tabletti tai kuulokkeet edullisemmin. Urheileva nuori arvostaa varmasti älyranneketta tai kelloa. Jos sankari on musiikin suuri ystävä, suosittelen langattomia kuulokkeita tai design kaiutinta. Ne ovat varmoja valintoja. Luurinmetsästyspäivien hankinnat voit maksaa joko kerralla tai osissa. Pidemmästäkään maksuajasta ei aiheudu korkoja eikä kuluja ja hintakin on täsmälleen sama kuin kertamaksulla ostettaessa. Jos luurinmetsästyspäiviltä ei löydy sopivia lahjoja tai jos kampanja-aika livahti ohi, ei hätää. Verkkokauppamme on täynnä laadukkaita ja tyylikkäitä laitteita joista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Lisäksi toimitus on nopeaa, tilaushetkestä riippuen toimitus voi ehtiä perille jo seuraavaksi päiväksi.

 

laitteet.PNG

 

Omassa perhepiirissä vietetään myös pienimuotoisia "valmistujaisia" ja tiedän että musiikista ja urheilusta elävä sankari olisi ikionnellinen uudesta matkakaiuttimesta tai ihan vain varavirtalähteestä. Lahjan ei tarvitse olla aina kallis. Riittää että se on saajan "näköinen" ja että siitä on iloa niin antajalle kuin saajallekin.

 

Juhlitaanko teillä tänä keväänä tai kesän aikana? Onko sinulla lahjavinkkejä joita haluaisit jakaa tai mikä on ikimuistoisin lahja jonka olet itse saanut?