Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

EDIT 30.11: Haku on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu yksityisviestillä. Voittajat julkaistaan sen jälkeen kun heidät on tavoitettu.

 

Sonera Klaani on digitaalisen elämän yhteisö ja digitaalisuuden keskiössä on mm. erilaiset laitteet ja ekosysteemit. Olemme järjestäneet Klaanissa tähän mennessä pari testilaiteskabaa ja nyt panokset eikun kovenee!

 

Nyt haemme kolmea testaajaa kolmelle eri laitteelle koska haluamme kuulla sinulta että millaisia ne mielestäsi ovat:

 

Yksi testaaja Samsungin uutuus Gear S2 -älykellolle.

 

Yksi testaaja Sony Xperia M5 -puhelimelle (edullinen mutta huippuominaisuudet)

 

Yksi testaaja Huawei Honor 7 -puhelimelle (tupla-sim -paikka yms).

 

 

 

Jos kiinnostuit niin luehan pidemmälle!

 

Harrastatko tai teetkö työksesi jotain sellaista jossa tarvitset monipuolisia älylaitteita? Ja olet kuin kala vedessä kun kirjoitat laitteista esittelyitä ja arvioita tai kun kuvaat niistä klippejä Youtubeen?

 

Jos vastauksesi on kyllä em. kysymyksiin niin haluaisimme kuulla juuri sinulta miltä nämä laitteet näyttävät, tuntuvat ja maistuvat ja miten ne soveltuvat juuri sinulle ja siihen mitä ikinä teetkään!

 

Haemme Klaanin jäsenistä kolmea laitetestaajaa, joille annamme yllä olevat laitteet koekäyttöön kuukauden ajaksi, maksutta. Yksi laite/testaaja. Haemme sellaisia näppäimistöä ja/tai kameraa pelkäämättömiä testaajia, jotka tekevät tänne Klaaniin testijakson aikana hauskoja ja ehkä omaperäisiäkin juttuja ja tässä tapauksessa räväköitäkin juttuja, laitteiden speksien luetteleminen ei riitä Hymiö OnnellinenArvostamme erityisesti sellaisia testaajia jotka tekevät laitteista persoonallisia videoita!

 

Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle laitteen testattavaksi niin tarjoamme tekemillesi jutuille näkyvyyttä ainakin täällä Klaanissa, mutta mahdollisesti myös muissa Soneran sosiaalisen median kanavissa kuten Facebookissa ja Twitterissä, sekä Soneran verkkokaupassa ja asiakkaillemme lähetettävissä sähköisissä Newslettereissä!

 

Jos sinulla on halua ja aikaa sekä mahdollisuus puskea eetteriin kolme juttua kuukauden testijakson aikana (toki voit tykitellä useamminkin jos haluat) seuraavilla näkökulmilla:

 

  • Ensifiilikset heti sen jälkeen kun sait laitteen hyppysiisi
  • Kokemukset parin ensimmäisen viikon ajalta
  • Loppuraportti käytettyäsi laitetta kuukauden ajan

 

… niin meillä on sinulle yksi pieni ennakkotehtävä jonka suorittamalla osallistut skabaan:

 

Kirjoita tämän blogikirjoituksen jatkoksi tarina vähintään 50 sanalla jossa kerrot mitä laitetta näistä kolmesta haluaisit testata ja mitä kaikkea tekisit testilaitteella - mitä se pääsisi kanssasi kokemaan ja miksi juuri sinut pitäisi valita testaajaksi. Tarina voi olla tekstiä mutta myös video ja vink vink, arvostamme tosiaan hauskoja ja hyödyllisiä videoita 🙂

 

Joten käytä persoonaasi, hassuttele ja hulluttele, tee hauska mutta kuitenkin asiallinen kirjoitus tai video! Valitsemme 29.11.2015 klo 23:59 mennessä tässä kirjoituksessa julkaistujen juttujen perusteella kolme testaajaa. Ilmoitamme voittajille 30.11.2015 klo 12:00 mennessä Klaanin kautta yksityisviestillä. Kun olemme tavoittaneet voittajat lähetämme heille testilaitteet ja ilmoitamme voittajien nimimerkit myös tässä kirjoituksessa.

 

Ei muuta kuin näppikset sauhuamaan tai videokamerat hurisemaan Hymiö Onnellinen

 

Ps. Jos et ole vielä Klaanin jäsen niin täältä löydät ohjeet rekisteröitymistä varten --> linkki.

 

Löydät skaban säännöt klikkaamalla Paljastus-sanaa.

 

EDIT 2.12

 

Voittajat on tavoitettu ja testilaitteet ovat jo matkalla:

 

@Sinklaus lähtee testaamaan Sony Xperia M5:sta

@MiraHe puolestaan testaa Honor 7:aa

@Jusbali testaa Gear S2:sta

 

Kiitos kaikille osallistuneille ja hyviä hetkiä voittajille testien parissa 🙂

 

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (3 kpl) valitaan kaikkien tähän ketjuun, vähintään 50 sanan mittaisen tarinan kirjoittaneiden tai videon tehneiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.

 

Kilpailun voittajat valitaan sen perusteella, kenellä on Klaanin ylläpidon mielestä omaperäisin, hauskin, selkein ja informatiivisin tapa esitellä ja arvioida laitteita sekä niiden käyttöä. Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 29.11.2015 klo 18 mennessä, huomioidaan kilpailussa. Kilpailun voittajat saavat laitteet koekäyttöönsä yhden (1) kuukauden ajaksi jonka jälkeen he palauttavat laitteet Soneralle. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Valinta suoritetaan 30.11.2015 ja voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä 30.11.2015 klo 12:00 mennessä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä kirjoituksessa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu.

  

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan laitteista tekemänsä kirjalliset artikkelit tätä varten perustetuissa ketjuissa jotka perustetaan siihen mennessä kun voittajat on valittu. Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.

 

Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme (3) kirjallista artikkelia tai videota pituudeltaan 200 sanaa seuraavista aiheista:

 

  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja
  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja
  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta, ennen laitteen palauttamista.

 

Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet. Sonera varaa itselleen oikeuden olla julkaisematta testaajien tekemää materiaalia sosiaalisen median kanavissaan.

 

Yhden (1) kuukauden testijakson jälkeen testaajat palauttavat laitteet Soneralle. Laitteet tulee tyhjentää käyttäjän omista tiedoista ja tallenteista ennen laitteen palauttamista Soneralle. Sonera maksaa laitteiden palauttamisesta aiheutuvat kulut.

 

Jos kilpailun voittajat eivät palauta laitteita testijakson jälkeen Soneralle, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Kilpailun voittajilla on myös mahdollisuus saada laite itselleen testauksen jälkeen, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Laitetestaajia-haussa-kolmelle-alylaitteelle/ba-p/113946
Linkki kopioitu
27 kommenttia 👇
maktero
Tutustumassa

Itse en ole ikinä kieltämättä tehnyt minkään laista juttua puhelimen testauksesta tai mistään muustakaan laitteesta. Tässä olisi kertakaikkiaan hyvä haaste itselle.

 

Itsellä puhelimia ollut applelta ja samsungilta mutta aina jokin vetää takasin android pohjaiseen puhelimeen.

Ihan mielenkiinnosta olen samsung puhelimiin enemmän kiinnostunut koska niitä pystyy paremmin muokkaamaan kun applen laitteita. Tästäkin voi olla jokainen erimieltä mutta itse tykkään enemmän adroid pohjaisesta. Itsellä ollut 2 note 3 puhelinta nyt lähiaikoina ja ne olen rootannu molemmat koska sillon saa enemmän muokkaamis vaihtoehtoja ja saa vaikka uuden romin asennettua esim note 5 rom. Mutta mielelläni ottaisin haasteen vastaan 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hienoa @maktero 🙂 Eli puhelimen testi kiinnostaa, kumpaa luuria haluaisit testata?

maktero
Tutustumassa

Kyllä kiinostaa. Taitaa kääntyä honor 7 ääni 🙂

kjns
Kunniajäsen

No nyt taas löytyy testattavaksi uusi lelu josta meikäläinen innostuu. Ja sehän on ilman muuta tuo Samsungin älykello!

 

Mähän olen tunnetusti jo vanha kettu näiden älykellojen kanssa, olenhan keväästä saakka käytellyt Pebble Steeliä rannelaitteena. Pebblehän on aika perustason älykello, jonka tärkein funktio on eri notifikaatioiden tuominen puhelimesta ranteeseen. Vaikka Pebble hoitaa perushommansa mallikkaasti, on alkanut tulla sellainen kutina, että josko sitä monipuolisemmalla kellolla voisi tehdä enemmänkin kuin vain katsoa kuka soittaa ja tekstaa.

 

Gear S2 antaisi mahdollisuuden kokeilla ja hyödyntää älykellon ominaisuuksia paljon tehokkaammin ja enemmän kuin mihin Pebble taipuu. Etenkin kun tällä hetkellä on käytössä Galaxy S6 edge+, olisi tuo älykello oiva kumppani sille. Gear S2 mahdollistaa esimerkiksi äänikomentojen käytön ja karttojen katsomisen suoraan kellosta ottamatta puhelinta esille. Voisin kuvitella ensimmäisen olevan hyödyllinen ominaisuus esim. autoa ajaessa ja jälkimmäisen vaikkapa outoa osoitetta kaupungissa etsiessä. Yksi jokapäiväistä elämää helpottava ominaisuus mitä tuosta yrittäisin etsiä, on muistion saaminen suoraan kellon näyttöön, miettikääpä sitä kauppalistana 😄

 

En ole koskaan omistanut, tai edes kokeillut mitään "aktiivisuusmittaria" tai vastaavaa laitetaa, ja Gear S2 toimisi myös sellaisena. Olisi mielenkiintoista nähdä saako tällainen harvakseltaan liikuntaa harrastava toimistotyöntekijä lisäiloa tai motivaatiota sellaisesta.

 

En mä nyt mitenkään lupaa meneväni kuuhun ja takaisin tuo kello kädessä, tai tekeväni maailmanrauhaa sen ansiosta. Mutta meikäläisen testissä se olisi mukana 7 päivää viikossa, koko päivän aamusta iltaan ja sen ominaisuudet tulisi varmasti kollattua läpi. Oli kyseessä sitten saapuva puhelu, kartan tarkistaminen tai lenkin träkkääminen.

maiuli
Uusi jäsen

Minä minä minä! Olen vankkumaton Samsung ihminen, mutta jostain syystä viime aikoina tuo Honor 7 on alkanut kiinnostaa todella suurissa määrin, sitä siis haluaisin ehdottomasti testata. 
Käytän puhelinta 24/7, eli siis todella paljon liikaa, kysytään keneltä vaan. Ensimmäinen asia aamulla on näytön sininen kajastus ja illalla nukahdan luuri kourassa, tai vähintäänkin tyynyn alla.

Selfieitä, koirakuvia, maisemakuvia, ruokakuvia, ja kuvia siitä sun tästä tulee otettua TODELLA paljon, joten kamera on kovassa käytössä. Avokki valittaakin että kuvaan ihan kaiken, mutta ei siinäkään olis mitään, jos ne kuvat olisi edes hyviä, mut kun tällä hetkellä ei ole! 
Luuri on päivisin kovassa käytössä, ja nykyisessä s4minissä akkua saa ladata kaksi kertaa päivässä - ei riitä akku enää iltapäivällä sportifyn kuunteluun koiran kanssa lenkkeillessä, ellei lataa kesken työpäivän. 
Valitkaa siis mut testaajaksi, me oltais Honorin kanssa erinomainen pari, nään meidät jo sieluni silmin kävelemässä auringonlaskuun. Oon varma, että mulla ja Honorilla olis hyvä yhteinen tulevaisuus!

maakoj
Uusi jäsen
Minua kiinostas testata gear s2 en ole mitään aikaisemmin restannut minulla on käytössä gear 2 neon kello ja olen tykänny käytää sitä olisi milen kiintoista nähdä minkä lainen tuo uutus on
Sinklaus
Uusi jäsen

Nyt tuli pari sellaista laitetta kohdalle, että mielenkiinto heräsi testausta kohtaan. Olen miettinyt pidemmän aikaa uuden puhelimen hankintaa ja oikeastaan päätynyt jo Honor 7 hankintaan (pihinä miehenä kuitenkin jäänyt vielä odottamaan). Tämä oli vaihteeksi hyvä päätös eikä vain kukkaron nöyrien kiristelyä. Sonyn M5 vaikuttaa ensisilmäyksellä paremmalta vaihtoehdolta minulle. Nykyinen puhelimeni on Experia V (eli päivityksen tarpeessa olisi), jolloin Sony laitteena olisi tuttu ja turvallinen. Eniten kaipaisin puhelimeltani juuri loistavaa kameraa, jolla saa tarkkaa videota.

 

Experia M5 saisi kokea mukanani liikkumisen juhlaa. Olen itse liikunnanopettaja ja aktiivinen liikkuja. Liikuntatunneillani erityisesti voisin hyödyntää puhelinta oppilaiden suoritusten kuvaamiseen ja tarkempaan tekniikoiden analysointiin. Vapaa-aikanani se kulkisi mukanani hiihtolenkeistä kuntosalin raudan taivutteluun. Erilaista viihdekäyttöäkin tulee myös puhelimella harrastettua (pelit, videot yms). Näistä ympyröistä löytyisi uskoakseni sopivasti haasteita testaukseen.

 

Olisi hauska päästä mukaan tekemään jotain uutta mitä ei ole koskaan aikaisemmin tullut tehtyä!

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Nostetaan skabaa ylös 🙂

Jusbali
Uusi keskustelija
Tänään on hankittu uudeksi luuriksi Edge+ niin sen kaveriksi sopisi mainiosti tuo Gear S2-kello. Työn puolesta pitää olla puhelin koko ajan taskussa mutta kaikki puhelut/viestit eivät ole tärkeitä niin Gear S2:sta voisi helposti tarkistaa, että pitääkö vastata vai ei. Vapaa-ajalla kello pääsisi myös mm. bodycombat ja bodyattack-tunneille, kun niitä tulee harrastettua säännöllisesti. Kuvaus, niin still- kuin videokuvauskin luonnistuu erinomaisesti, eli ainakaan niitä ei arvostelusta puuttuisi. Kello siis käteen ja menoksi!
Tetuu
Tutustumassa ☆

Hei!

 

Keski-ikäisen näkökulma Sony Xperia M5:een olis tarjolla täällä; kokemusta on Sony E4:sta, joo. Muutaman softan olen ladannut ja samoin poistanut. Hyvin oppii vanhakin (?!) androidia... Mutta paremmalla kameralla tulisi postailtua enemmän ehdottomasti. M5 pääsis lenkeille ja kaupungille mukaan, tallentamaan ja palvelemaan, ilahduttamaan. Akkutesti olis ehdoton: pälä pälä pälä tuntikaupalla 😉 putkeen.

olkitu
Kunniajäsen
Kyllä nuorelle IT-osaajalle kelpaa Sony Xperia M5 esimerkiksi mutta on älykellokin mielenkiintoinen. Tähän menneessä olen touhut puhelinten ja tietokoneiden kanssa aika paljon ja uudelle laitteelle on aina kysyntää. S6 kaveriksi tuo kello olisi jo aika hieno ja kiva olisi nähdä miten kanssa toimisi. Sony Xperia M5 houkuttaa Sonyn laadukkaan kameran ja hyvän akun keston takia.
Niki2014
Kommentaattori
Honor 7 olisi noista ainoa testausta kaipaava. Talouteen tipahti juuri tuollainen kultainen Sonyn M5 ja omaan ranteeseen Gear 2. Tuo kello siis työpuhelimen (galaxy S6) pariksi, joka näyttää ainakin askeleita kerryttävän itseensä ihan hyvää vauhtia. Eli "testissä" on jo Sony ja älykello, siis mikä puuttuu.
MiraHe
Uusi keskustelija

Katse osui facebookissa laitetestaajan haku-tekstiin, silmät näki kuvat puhelimista ja alkoivat loistaa. Naamalle nousee onnellinen hömelö hymy, tuon minä haluan! Hymiö Erittäin onnellinen Nimittäin Honor 7:n testikäyttöön. Tuota puhe-elintä olen kuolannut siitä asti kun se markkinoille tuli, mutta rahaa ei opiskelijalla ole. Nykyinen puhelin on Samusing SIII, vanha jo ja pikku prenkkaakin alkaa olemaan, vai eihän sitä jokaista puhelun sanaa tarviikkaan kuulla(?). 

 

Mikäli tuon saisin testiin, voisin kuvitella jopa tekeväni ihka ensimmäisen _videon_ youtubeen, jännittävää! Testi sisältäisi runsasta käyttöä, puhelin kun tuntuu välillä kasvavan käteen tai korvaan kiinni. Luuria käytän paljon ajantappamiseen pelaamalla, joten akku saisi näyttää kyntensä. Puhelut on monesti myös minimaratoneja ja siinäkään ei saisi puhelin hyytyä kesken kaiken. Otan puhelimella myös paljon kuvia, joten siltäkin saralta voisin osata jotakin kommentoida. Kissa, onnellinen

PasiS
Konkari ☆

Testilaitteista Samsung Gear S2-älykello edustaa laitetta, jonka testaaminen menisi todisteluksi siitä, ettei sillä ole mitään virkaa ja jos yllättäen olisikin, niin sitten se vaatisi parikseen Samsungin puhelimen, jollaista ei tällä hetkellä omistuksessa ole.

 

Honor 7 taas edustaa puhelinta, joka ei jostain syystä itseä mitenkään puhuttele. Kahdelle sim-korttipaikalle on joillekin varmaan käyttöä, itselle ei. Jäljelle jää siis Sony.

 

Sony Xperia M5:n testaaminen kiinnostaa, koska se on siis kolmikosta ainoa, jonka voisin itsekin ostaa. Sen pitäisi olla vesitiivis, keskikokoinen, hyvällä kameralla, viimeistelyllä ja akunkestolla varustettu kohtuuhintainen puhelin. Onko se tosiaan kaikkea tätä ja olisiko siitä itselle seuraavaksi puhelimeksi, sen voisi kuukaudessa selvittää ja näyttää ja kertoa myös muille samaa asiaa miettivää.

Poistettu käyttäjä
 

Haluisin honorin testaajaksi. Uteliaana kokeilla kaikkea mahdollista ja haastaa omat rajani. Ja laitteen ... kulkisi mukanani joka paikkaan se bloggaisin sillä ja "elvistelisin" kaikille tutuille uutta laitetta ja sen mahdollisuuksia...

pyryeemeli
Uusi keskustelija

Kelloa olisi mukava päästä testaamaan, koska sellainen on mahdollisesti muutenkin tulossa hankinta listalle lähiaikoina. Olen aina pitänyt kelloa ranteessa, ja olisi mielenkiintoista testata älykelloa että mitä uutta se toisi arkeen. Voisinko luopua jatkuvasta puhelimen vilkuilusta kun saisin ilmoitukset ranteeseeni ja mitä muita ominaisuuksia voisi hyödyntää joka päiväisessä käytössä. Normaali kellosta en hevillä tule luopumaan mutta oisko tässä nyt vihdoin haastaja. 

Testi videoitakin olisi luvassa..

 

 

Wall_U
Tutustumassa
Morjensta! Eksyin Soneran verkkokaupasta klaanin sivuille ja ajattelin, että tämä paikka/porukka vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta, joten päätyin liittyä mukaan. Olen 24-vuotias viihde-elektroniikasta ja mobiililaitteista kiinnostunut perheenisä. Työkseni on tullut myytyä aiemmin mainittuja härpäkkeitä, ja sen siivittämänä innostuin entistä enemmän mobiili ja viihdelektroniikan tuotteista. Haluaisin päästä testailemaan Sonyn M5:sta ihan jo siitä syystä, että minulla on aito kiinnostus ko. puhelimeen, sillä olen harkinnut kyseisen luurin ostamista nykyisen väliaikaisen puhelimen tilalle. On tullut käytettyä lukuisia android kapistuksia, iPhoneja ja viimeisimpänä Lumioita, joten itsellä on hyvin perspektiiviä eri laitteista/käyttiksistä. Sony kulkisi mukana villissä lapsiperhe arjessa à Paljon kuvia ja videoita, luontokuvaa, pimeässä kuvaamista, rautapuolen testausta, ulkoilma+vesitestausta, akkutestausta aktiivisella käytöllä. Tulisin kuvaamaan HD-videoita tuotteesta ja uploadaamaan esim. YouTubeen. Myös Sonyn Playstation ominaisuuksia on pakko testata! Uskon että olisin hyvä laitetestaaja myös tulevaisuudessa uusille laitteille työkokemuksen sekä harrastuneisuuden ansioista. Jos hommansa hoitaa kunnolla, voiko laitetta saada omaksi?   Innolla vastausta odottaen Valtteri
Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Moikka!

 

Kiinnostusta olisi testata Sony Xperia M5 -puhelinta. Kyseisessä laitteessa kiinnostaisi erityisesti kameraominaisuudet. Muutenkin Sony on minulle vieraampi merkki, muita merkkejä on tullut kokeiltua. Kamerominaisuuksia tulisi testattua varmaankin S6 ja Lumia 1020 rinnakkain, olisi mielenkiintoista havainnoida, onko "tavallisempi" kamera päässyt Pureviewin rinnalle ja ohi.

Kiinostavaa olisi myös testata, miltä tuntuu paremman keskiluokan/keskiluokan laite nyt parin high-end laitteen jälkeen.

 

Kiinnostusta on myös Gear S2 -älykelloon. Käytössäni on ollut Suunnon sykemittareita/rannetietokoneita, joten olisi kiva nähdä miten elektroniikkavalmistaja kykenee vastaamaan puhtaasti urheiluun pyhittyneisiin laitteisiin.

olliman1
Uusi keskustelija

Älykellon testaus vaikuttaa miun jutulta ja mitä enemmän kellosta selvittelin sen enemmän alkoi ajatus houkuttaa.

Kovaan treeniin pääsee kello mukaan ja vuoden aikakin on mitä sopivin pimeyttä, kylmyyttä ja märkää.

Sykemittaria en ole käyttänyt vuosiin mutta voishan oman maksimisykkeen vaikkapa ihan uteliasisuudesta selvittää, vaikka siinä hiki tuleekin.

Testi ajankohtaan sattuukin sopivasti vuoden tärkein tapahtuma mihin kelloa tarvitsee, sen näättekin sitten videolta.. 

Houkuttavalta tuntuu myös ajatus kuinka kello selviäisi seuraavasta kisakaudesta erityisesti swimrun, triathlon ja seikkailukisat (onko kartta kellossa huijausta..).

Nään jo mielessäni millaisia videoita kuvailen kellon kanssa treenatessa, tässähän alkaakin jo innostumaan.

Samsungin X-cover 3 kanssa ei liene ole yhteensopivuusongelmia.

 

 

Timpse
Tutustumassa

Moro,

voiko palstaa seuranneena "liputtaa" jonkun osallistujan puolesta? Olisin kiinnostunut kuulemaan Valtterin kokemukset puhelimesta. Alunperin minun piti itse osallistua kisaan, mutta aikapulan vuoksi päädyin tarjoamaan ääntäni tänne 🙂 Minulla on nyt Nokia Lumia 735 käytössä nyt, mutta pakko kai se on jossain vaiheessa vaihtaa ja Sonyt kiinnostavat. Kokemuksia on mm. Xperia Ray:sta, mikä oli vuosia paras puhelin ikinä ja Z1 compact on ollut myös käytössä, kunnes Lollipop päivitys vei hermot Androideihin. Mielenkiinnolla odotan voitajan esittelyjä puhelimesta. Toivottavati ne ovat monipuolisia, oli voittaja sitten kuka tahansa 🙂

  Timpse

Wall_U
Tutustumassa
Kiitos luottamuksesta Timpse. 🙂 Olisi kyllä hienoa voittaa. Joskus oli käytössä Xperia V. Muuten olisi varmaan edelleen käytössä, jos kosketusnäyttö ei olisi murtunut. Tämän jälkeen käytössä Lumia 830 jonka myin eteenpäin puolen vuoden käytön jälkeen. Lumian käyttis ja sovellusten puuttuminen ja olemassa olevien ohjelmien kaatuilu alkoi pännimään ja päätin, että android sen olla pitää...pakko oli hakea väliaikaiseksi laitteeksi R-kioskilta Alcatelin onneton rutku.. Sony Xperia M5 houkuttelisi hinnan ja speksien suhteen todella paljon ja mikä olisikaan parempi chäännssi tutustua ko. laitteeseen kuin kunnon testaus ja arvostelu. 🙂 Hyvää viikonloppua klaanilaisille! 🙂
Juikkinen
Tutustumassa

Tässä teille sopiva Sony Xperia M5 käyttötestaaja. Olen jo jonkin aikaa kypsytellyt mielessäni, että pitäisi vaihtaa puhelinta. Minulla on ollut noin 4 vuotta iphone 4 puhelin 8gt muistilla. Mielenkiintoista olisi kokeilla vihdoinkin kunnolla Androidia. Ja plussaa on myös laajennettava lisätila. Kyllästyttää ainainen kuvien ja sovelluksien poistaminen. Tykkäisin ottaa kuvia ja videota enemmänkin, eikä tarvitsisi kantaa minivideokameraa mukana.  Olen aktiivinen ulkoilma ihminen. Joten Sony joutuisi kovalle koitokselle. Asun Lapissa ja käyn lumikenkä kävelemässä ja hiihtämässä. Omistan myös koiran, minkä kanssa touhuilen. Sony pääsisi testiin akun käytön osalta, miten pakkasessa pelittäisi. Tällä hetkellä iphonea ei voi käyttää pakkasessa juuri lainkaan, kun akku simahtaapi. Pystyy ottamaan hienoista Lapin maisemista yhden tai kaksi kuvaa, saati sitten jos tulee hätätapaus soittamaan apua tai suunnistamaan karttasovelluksella tunturista pois lumipyryn yllättäessä. Taskussa ollessa hikoillessa voi normaali älypuhelin tykätä huonoa. 

Juikkinen
Tutustumassa

Tulipahan hieman epäselvä jutska kirjoitettua, kun töissä hätäpäissäni nopeasti sutaisin. Eli lainaten vielä edellistä tekstiä. Eli kaikki mainostetut hyvät ominaisuudet tulevat varmasti testattua ja vähän enemmänkin. En tiedä voiko tuota puhelinta verrata edes Iphone neloseen. Nyt pääsisi ottamaan kunnon selfien poron tai joulupukin kanssakin 😄 Täällähän se oikea joulupukki Napapiirillä asustaa. 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Vielä on noin 1,5h aikaa ilmoittautua mukaan 🙂 Vinkkaa kaverillekin jos tiedät että hän olisi hyvä testaaja jollekin näistä aparaateista 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Täytyy sanoa että tällä kertaa voittajien valitseminen oli todella vaikeaa. Jaoimme osallistujat sen mukaan kolmeen ryhmään, että mitä laitetta he haluavat testailla. Pitkän mietinnän jälkeen saimme voittajat kuitenkin valikoitua ja voittajille on ilmoitettu sääntöjen mukaisesti privalla ennen klo 12.

 

Kunhan olemme heidät tavoittaneet niin julkaisemme voittajien nimimerkit tässä blogissa 🙂

kjns
Kunniajäsen

No voi räkä, mä en siis päässyt testaamaan uutta älykelloa.. LOL-hymiö

Ei muuta kuin odottelemaan kokemuksia valituilta, onnea kaikille heille!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Voittajat on tavoitettu ja testilaitteet ovat jo matkalla:

 

@Sinklaus lähtee testaamaan Sony Xperia M5:sta

@MiraHe puolestaan testaa Honor 7:aa

@Jusbali testaa Gear S2:sta

 

Kiitos kaikille osallistuneille ja hyviä hetkiä voittajille testien parissa. Suurella mielenkiinnolla odotamme testien etenemistä Hymiö Onnellinen

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.