Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Edit RaMaria: Langaton boksi on nyt saatavilla kaikille, myös sinulle. Tsekkaa speksit täältä.

 

 

Capture.JPG 

 

 

Oletko innokas sekä aktiivinen testaaja ja sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksilla? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! 


Kehitämme Telia TV:tä jatkuvasti ja nyt vuorossa on langaton digiboksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vähemmän piuhoja sisältävä olohuone on mahdollinen ilman ylimääräisiä langattomia lähettimiä tai muita kilkkeitä. Tätä pitää kuitenkin ensiksi testata, ja siihen tarvitsemme sinun apuasi! 

Edellytykset: 

 

  • Sinulla on Telia TV digiboksilla
  • Olet aktiivinen testaaja
  • Olet yhteisön jäsen, sillä tulet jakamaan kommenttisi ja huomiosi täällä Yhteisössä. Mikäli et vielä ole jäsen, rekisteröityminen hoituu näppärästi täällä.

 
Kaikki pilotoijat saavat langattoman digiboksin (Arris VIP4302W) sekä uuden reitittimen käyttöönsä täysin maksutta. Laitteiden käyttöä voit jatkaa myös pilotin jälkeen niin kauan kuin sinulla on Telia TV käytössäsi. 🙂 
Lisäksi jokaiselle testaajalle annamme kaksi ilmaista leffavuokrausta Telia TV:n videovuokraamoon! 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus 20.9.2017 mennessä

Kiitos innokkuudesta, ilmoittautumislomake on nyt suljettu. Ilmoitamme valituille 21.09.17 aikana privaviestillä!

Ilmoitamme sinulle yksityisviestitse 21.09.2017 mikäli tulit valituksi mukaan! 

Tätä testipilottia varten perustamme suljetun keskustelualueen jonne valituilla testaajilla on pääsy. Alueella voit keskustella kanssatestaajien sekä asiantuntijoiden kanssa. Voit raportoida huomioistasi, kehitysehdotuksista sekä ongelmatilanteista. Alueelta löydät myös ohjeet langattoman digiboksin käyttöönottoa varten. 
Testipilotti alkaa siitä kun saat laitteet, ja päättyy 12.10.2017

Tervetuloa mukaan testaamaan! 

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908
Linkki kopioitu
63 kommenttia 👇
jarkko35
Konkari

Käykö tähän uuteen langattomaan digiboksiin sama kovalevy joka sopii tähän uusimpaan mediaboksiin? Eli jos pääsee testaajaksi, niin voi käyttää siinä myös kovalevyä?

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@jarkko35 Uskoisin kyllä että sopii tähän, kun kyseessä on käytännössä sama boksi, mutta lisänä tuo langaton ominaisuus:) Mä vielä varmistan ja palaan asiaan! 🙂 

olkitu
Kunniajäsen
Toimiiko jo ilman sähköjohtoa ja HDMI:tä?
tilasto
Kunniajäsen

Ja lukeeko jo ajatuksia mitä haluat katsoa?

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@jarkko35 jep, sama kovalevy sopii myös tähän versioon! 🙂 

@olkitu ja @tilasto ihan ajatuksia ei lue, ja kyllähän virtaa täytyy saada ja yhdistettyä telkkariin 😉 
Mutta joo tosiaan, reitittimen ja boksin välille ei tarvitse piuhaa vetää. 🙂 

jarkko35
Konkari

Tuo on kyllä hyvä uudistus, että ei tarvitse piuhaa reitittimestä boksille. Itsellänikin on reititin työpöydällä tietokoneen vieressä, ja matkaa digiboksille siitä aika lailla. Käytössä varmasti pisin kaapeli mitä löytyy. 🙂

 

Nyt vaan jännäämään pääseekö testaamaan.

Kariina60
Seuraamassa menoa

Todella hyvä juttu ei tarvitsisi johtojen kanssa pelata.

Herravino88
Rekisteröitynyt ☆

Tää langaton boksi on tosi hyvä juttu meil on 15m johtoo kulkee olohuonee poikki. Pienet muksut repii sitä toivottavasti päästää testaa 🙂

tilasto
Kunniajäsen

Onhan se jo ajanmukaista että boksissa on wlan. Tyypillisessä käytössä se toimii riittävän hyvin. Itsellänikin noita johtoja saanut vedellä ihan tarpeeksi, ei ne himassa oikein siistiltä näytä listojen vieressä.

Kaikkeen ei toki wlan sitten sovellu että lanilla mentävä.

summer66
Kommentaattori

Tuo olis hyvä juttu jos onni suosis ja pääsis testaajaksi. Näkis miten Telia TV näkyis langattomasti kun nyt minulla on johdoilla yhdistetty.

Hannens
Seuraamassa menoa
Pitääkö ostaa uusi kovalevy, jos pääsee testaamaan kun minulla on vielä tuo vanha boksi ja siinä kovalevy?
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Hannens, jos sinulla on siis se edeltävä boxi, ei tämä pyöreä boxi, sen kovalevy ei käy pilotissa käytettävään boxiin. Toisaalta pilotin takia sinun ei toki tarvitse ostaa uutta kovalevyä, voit testailla uutta langatonta digiboxia ilman kovalevyäkin 🙂

Hannens
Seuraamassa menoa

Aattelin, että vanha boksi, kovalevy ja reititin pitää palauttaa Teliaan ... Ilman kovalevyä ei pärjää kun kaikkia ohjelmia ei saa tallentaa verkkoon. 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Hannens, en päässyt nyt varmistamaan tätä asiaa. Varmistetaan tämä maanantaiksi, että miten toimitaan.

Quod82
Uusi keskustelija

Kiva ois tietää mitä vanhoille laitteille tapahtuu jos pääsee käsiksi uusiin.

tilasto
Kunniajäsen

Eikös tuolla sanota että kyseessä on pilotti ja laitteiden käyttöä voi halutessaan jatkaa sen jälkeen. Eli vanhat laitteet tulee varmaan palauttaa Telialle, tai sitten testilaite jos sen käyttöä ei halua jatkaa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@tilasto käytännössä varmasti näin mutta varmistetaan asia @Quod82. Joko kuitenkin ilmoittauduit mukaan?

Quod82
Uusi keskustelija
Mukana ollaan
jarkko35
Konkari

Haluaisin kovasti päästä mukaan testaamaan ja antamaan palautetta. Toivottavasti onni suosii.

Ezeee
Uusi keskustelija

Tätä on odotettu. Nyt kun adsl:n rinnalle olen ottanut langattoman Huawein testiin ja nopeudet on nousseet jo 16mb - >100 mb. Tämä langaton digiboxi tulisi täydentämään siirtymistäni pois langallisesta aikakaudesta. Soneraviihdettä on tullut katsottua jo vuosia puhtaasti ilman antenniverkkoa ja olen ollut tyytyväinen.

Kuitua ei ole tänne syrjäkylälle kukaan kaivamassa joten hyvä että langattomuus mahdollistaa tuon nopeudennoston kun yhteyttä on jakamassa kuitenkin perhe monine laitteineen Hymiö Erittäin onnellinen

Katila1991
Uusi jäsen

ihan huippu olis tää itse kiroon päivittäin ku kaapelit menee sikinsokin ja muksut repii niitä ja sitten palaa hermo ja tosiiaan kyse itsellä boxsejen välinen nettikaapelista (20m).=DD

mtm59
Uusi jäsen

Olisi kyllä tosi hyvä jos tuollaisen saisin. Minulla myös matkaa reitittimeltä digiboksille/TV:lle, joten pitkä on johto tuossa välissä. Toivotaan!

Hovilat
Tutustumassa ☆

Saattaa olla hölmö kysymys, mutta voiko tällaisella langattomalla laitteella saada Telia tv:n myös perheen kakkos telkkariin ilman chromecastia? Onko mahdollista että on kaksi boksia käytössä?

tilasto
Kunniajäsen

Ei onnistu kuva kahteen telkkariin yhdestä boksista eikä voi olla kahta boksia käytössä. Tai noh voihan signaalin jakaa mutta silloin molemmissa näkyy sama kuva... 

 

valaisu
Seuraamassa menoa

toivottavasti pääsen testaamaan uutta laitetta

Kartsa17
Seuraamassa menoa

Voiko vanhaa kovalevyboksia käyttää rinnalla kokeilun aikana? Saako uuden kovalevyn mukaan testilaitteeseen?

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Hannens, tarjoamme sinulle uuden kovalevyn maksutta uuteen pilotissa käyttämääsi boxiin 🙂

 

Yleisesti, jos asiakkaalla on tällä hetkellä Telia TV digiboxilla sekä kovalevyllä, pilotin myötä tarjoamme tilalle vastaavan combon mutta tosiaan langattomana.

 

@Quod82, kuten aikaisemmin arvuuteltiin niin vanhat Telia TV-laitteet palautetaan takaisin meille. Suosittelemme odottamaan siihen asti, että olet asentanut uudet käyttöösi.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Kartsa17, kts. edellinen yllä oleva kommenttini.

Quod82
Uusi keskustelija
Kiitos tiedosta. Jään odottelemaan jos pääsisi mukaan.
Hannens
Seuraamassa menoa
Tuo, että testaajat saavat koko paketin testattavaksi, on todella hyvä uutinen. Ja ymmärrettävää, koska kovalevy kuluu mielestäni tuohon kokonaisuuteen olennaisena osana. Esim. Viasatin leffat ovat kyllä kirjastossa, mutta epäilen että ovat teräväpiirtona siellä ... 🙂
markusklaani
Vakiokalustoa

Saako kovalevyllisen combon myös, mikäli aikaisemmin ei ole ollut kovalevyllistä versiota käytössä 4302 boksin kanssa, mutta edellisessä boksimallissa kylläkin?

arttu1v
Uusi jäsen

Oishan tuo kiva päästä testaamaan tuota langatonta boksia.

tm4888
Tutustumassa

Langaton telia tv olis kiva. :]

Bakelse
Tutustumassa ☆

Kertokaapa mitä hyötyä on langattomasta digiboksista verrattuna langalliseen? 

Sillähän ei voi katsoa Telia viihdettä toisella telkkarilla, jos toisessa on langallinen.

Ezeee
Uusi keskustelija

@BakelseMinun kohdalla odotan sitä että pääsen eroon langallisesta, hitaasta ADSL -yhteydestä. Langattomassa yhteydessä ei tällähetkellä saa muuten katsottua kuin striimattuna. Perhe kaipailee kaukosäädintä eli mentäisiin "old school" meinigillä jatkossakin ja uudessa boksissa sellainen tulee mukana.

 

Bakelse
Tutustumassa ☆

Meillä on nopea 100/100 valokuituyhteys. Digiboksi on telkun alla, vieressä laajakaistareititin, joka jakaa langatonta nettiä taloon. Joten kysymys vielä kerran: mitä hyötyä minulle on langattomasta digiboksista?

tilasto
Kunniajäsen

Wlanista ei tietenkään ole hyötyä jos sellaista ei tarvitse vaan ethernet kaapelilla saa järkevästi kiinni. Kaikilla näin ei kuitenkaan ole, vaan vaaditaan epäsiistejä pintavetoja pitkin asuntoa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@markusklaani, jos sinulla olisi nyt tällä hetkellä käytössä digiboxi kovalevyllä niin sitten kyllä.

markusklaani
Vakiokalustoa

Okay, no problem. Toivottavasti paljon toivottu HD-talennus verkkoon on lähiaikojen toteutussuunnitelmassa niin hyvä. Hymiö Onnellinen

vahtmestar
Kommentaattori

Ei ole tullut paljoa kirjoiteltua täällä, tässä olisi hyvä sauma aktivoitua. On tuo olkkariin tuleva verkkokaapeli digiboksille melko rikkinäinen, saisi tämän samalla korvattua langattomasti. Lisäksi käytämme boksia aktiviisesesti. Toivottavasti pääsisin mukaan. Laitoin tuon hakemuksen toki vetämään.

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Kiitos ilmoittautujille, lomake on nyt suljettu. Ilmoitamme valituille tämän päivän aikana yksityisviestitse täällä Yhteisössä. 🙂

Arsi1946
Uusi keskustelija
Tänään tuli ilmoitus että pääsen mukaan testiohjelmaan. Nyt jään odottamaan laitteiden toimitusta, joiden pitäisi tulla ensi viikolla.
LEIJONA11
Kommentaattori

Hovilat:Mulla tällähetkellä 2dikiboksia samassa TVeessä käytössä,kaukosäätimestä vaan vaihtaa kumpaa dboxia käyttää!!Saa nähä miten uuen laitteiston kanssa toimii TV,läppäri y.m.s:-))Uutta ootellessa:-))

valaisu
Seuraamassa menoa

koskahan laitteet saapuu on tässä odoteltu

summer66
Kommentaattori

valaisu, hyvää kannattaa odotella. Postinkulku on aika hidasta nykyään. Kyllä luulisin että laitteet tulevat Torstaihin mennessä että kerkiää laittaa laitteet kuntoon ja käydä sitten kysymyksiin vastaamaan että miten meni laitteiden asennus.

LEIJONA11
Kommentaattori
Eipä tullu laitteet Alkuviikost niinku piti:-((No ehkä torstaina tai perjantaina..
valaisu
Seuraamassa menoa

toivotaan parasta pelätään pahinta

summer66
Kommentaattori

Eipä tullu, ei. Mutta ehkäpä Torstaina sitten niinkuin tuolla aikaisemmin sanoin tai sitten ei. Odotellut kuumeisesti laitteita että pääsis testailemaan.Ja onhan se Perjantai vielä että posti kulkee sitten onkin jo viikonloppu.

Kaisuliini
Kommentaattori

Kovasti täälläkin on tuota odoteltu. Rupee tulee vaan kiirus, että tälleviikolle tulisi. Nooh... Odotellaan. 

mtm59
Uusi jäsen

Ehkä se on kuitenkin postin vika ettei vielä laitteita ole tullut. Postihan ei ihan joka päivä enää taida kulkea. Odotellaan, odotellaan Vaivaantunut-hymiö