peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143389 Kirjoitusta
49092 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Langaton Telia TV - Tule testaamaan!

Moderaattori
Moderaattori

Langaton Telia TV - Tule testaamaan!

Edit RaMaria: Langaton boksi on nyt saatavilla kaikille, myös sinulle. Tsekkaa speksit täältä.

 

 

Capture.JPG 

 

 

Oletko innokas sekä aktiivinen testaaja ja sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksilla? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! 


Kehitämme Telia TV:tä jatkuvasti ja nyt vuorossa on langaton digiboksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vähemmän piuhoja sisältävä olohuone on mahdollinen ilman ylimääräisiä langattomia lähettimiä tai muita kilkkeitä. Tätä pitää kuitenkin ensiksi testata, ja siihen tarvitsemme sinun apuasi! 

Edellytykset: 

 

  • Sinulla on Telia TV digiboksilla
  • Olet aktiivinen testaaja
  • Olet yhteisön jäsen, sillä tulet jakamaan kommenttisi ja huomiosi täällä Yhteisössä. Mikäli et vielä ole jäsen, rekisteröityminen hoituu näppärästi täällä.

 
Kaikki pilotoijat saavat langattoman digiboksin (Arris VIP4302W) sekä uuden reitittimen käyttöönsä täysin maksutta. Laitteiden käyttöä voit jatkaa myös pilotin jälkeen niin kauan kuin sinulla on Telia TV käytössäsi. Hymiö Onnellinen 
Lisäksi jokaiselle testaajalle annamme kaksi ilmaista leffavuokrausta Telia TV:n videovuokraamoon! 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus 20.9.2017 mennessä

Kiitos innokkuudesta, ilmoittautumislomake on nyt suljettu. Ilmoitamme valituille 21.09.17 aikana privaviestillä!

Ilmoitamme sinulle yksityisviestitse 21.09.2017 mikäli tulit valituksi mukaan! 

Tätä testipilottia varten perustamme suljetun keskustelualueen jonne valituilla testaajilla on pääsy. Alueella voit keskustella kanssatestaajien sekä asiantuntijoiden kanssa. Voit raportoida huomioistasi, kehitysehdotuksista sekä ongelmatilanteista. Alueelta löydät myös ohjeet langattoman digiboksin käyttöönottoa varten. 
Testipilotti alkaa siitä kun saat laitteet, ja päättyy 12.10.2017

Tervetuloa mukaan testaamaan! 

63 Kommentit
Aseenkantaja

Käykö tähän uuteen langattomaan digiboksiin sama kovalevy joka sopii tähän uusimpaan mediaboksiin? Eli jos pääsee testaajaksi, niin voi käyttää siinä myös kovalevyä?

Moderaattori

@jarkko35 Uskoisin kyllä että sopii tähän, kun kyseessä on käytännössä sama boksi, mutta lisänä tuo langaton ominaisuusHymiö Onnellinen Mä vielä varmistan ja palaan asiaan! Hymiö Onnellinen 

VIP
Toimiiko jo ilman sähköjohtoa ja HDMI:tä?

Ja lukeeko jo ajatuksia mitä haluat katsoa?

Moderaattori

@jarkko35 jep, sama kovalevy sopii myös tähän versioon! Hymiö Onnellinen 

@olkitu ja @tilasto ihan ajatuksia ei lue, ja kyllähän virtaa täytyy saada ja yhdistettyä telkkariin Hymiö Silmänisku 
Mutta joo tosiaan, reitittimen ja boksin välille ei tarvitse piuhaa vetää. Hymiö Onnellinen 

Aseenkantaja

Tuo on kyllä hyvä uudistus, että ei tarvitse piuhaa reitittimestä boksille. Itsellänikin on reititin työpöydällä tietokoneen vieressä, ja matkaa digiboksille siitä aika lailla. Käytössä varmasti pisin kaapeli mitä löytyy. Hymiö Onnellinen

 

Nyt vaan jännäämään pääseekö testaamaan.

Kokenut samooja

Todella hyvä juttu ei tarvitsisi johtojen kanssa pelata.

Kulkuri

Tää langaton boksi on tosi hyvä juttu meil on 15m johtoo kulkee olohuonee poikki. Pienet muksut repii sitä toivottavasti päästää testaa 🙂

Onhan se jo ajanmukaista että boksissa on wlan. Tyypillisessä käytössä se toimii riittävän hyvin. Itsellänikin noita johtoja saanut vedellä ihan tarpeeksi, ei ne himassa oikein siistiltä näytä listojen vieressä.

Kaikkeen ei toki wlan sitten sovellu että lanilla mentävä.

Suutari

Tuo olis hyvä juttu jos onni suosis ja pääsis testaajaksi. Näkis miten Telia TV näkyis langattomasti kun nyt minulla on johdoilla yhdistetty.

Samooja
Pitääkö ostaa uusi kovalevy, jos pääsee testaamaan kun minulla on vielä tuo vanha boksi ja siinä kovalevy?
Yhteisömanageri

@Hannens, jos sinulla on siis se edeltävä boxi, ei tämä pyöreä boxi, sen kovalevy ei käy pilotissa käytettävään boxiin. Toisaalta pilotin takia sinun ei toki tarvitse ostaa uutta kovalevyä, voit testailla uutta langatonta digiboxia ilman kovalevyäkin Hymiö Onnellinen

Samooja

Aattelin, että vanha boksi, kovalevy ja reititin pitää palauttaa Teliaan ... Ilman kovalevyä ei pärjää kun kaikkia ohjelmia ei saa tallentaa verkkoon. 

Yhteisömanageri

@Hannens, en päässyt nyt varmistamaan tätä asiaa. Varmistetaan tämä maanantaiksi, että miten toimitaan.

Maanviljelijä

Kiva ois tietää mitä vanhoille laitteille tapahtuu jos pääsee käsiksi uusiin.

Eikös tuolla sanota että kyseessä on pilotti ja laitteiden käyttöä voi halutessaan jatkaa sen jälkeen. Eli vanhat laitteet tulee varmaan palauttaa Telialle, tai sitten testilaite jos sen käyttöä ei halua jatkaa.

Yhteisömanageri

@tilasto käytännössä varmasti näin mutta varmistetaan asia @Quod82. Joko kuitenkin ilmoittauduit mukaan?

Maanviljelijä
Mukana ollaan
Aseenkantaja

Haluaisin kovasti päästä mukaan testaamaan ja antamaan palautetta. Toivottavasti onni suosii.

Maanviljelijä

Tätä on odotettu. Nyt kun adsl:n rinnalle olen ottanut langattoman Huawein testiin ja nopeudet on nousseet jo 16mb - >100 mb. Tämä langaton digiboxi tulisi täydentämään siirtymistäni pois langallisesta aikakaudesta. Soneraviihdettä on tullut katsottua jo vuosia puhtaasti ilman antenniverkkoa ja olen ollut tyytyväinen.

Kuitua ei ole tänne syrjäkylälle kukaan kaivamassa joten hyvä että langattomuus mahdollistaa tuon nopeudennoston kun yhteyttä on jakamassa kuitenkin perhe monine laitteineen Hymiö Erittäin onnellinen

Talonpoika

ihan huippu olis tää itse kiroon päivittäin ku kaapelit menee sikinsokin ja muksut repii niitä ja sitten palaa hermo ja tosiiaan kyse itsellä boxsejen välinen nettikaapelista (20m).=DD

Talonpoika

Olisi kyllä tosi hyvä jos tuollaisen saisin. Minulla myös matkaa reitittimeltä digiboksille/TV:lle, joten pitkä on johto tuossa välissä. Toivotaan!

Samooja

Saattaa olla hölmö kysymys, mutta voiko tällaisella langattomalla laitteella saada Telia tv:n myös perheen kakkos telkkariin ilman chromecastia? Onko mahdollista että on kaksi boksia käytössä?

Ei onnistu kuva kahteen telkkariin yhdestä boksista eikä voi olla kahta boksia käytössä. Tai noh voihan signaalin jakaa mutta silloin molemmissa näkyy sama kuva... 

 

Kokenut samooja

toivottavasti pääsen testaamaan uutta laitetta

Samooja

Voiko vanhaa kovalevyboksia käyttää rinnalla kokeilun aikana? Saako uuden kovalevyn mukaan testilaitteeseen?

Yhteisömanageri

@Hannens, tarjoamme sinulle uuden kovalevyn maksutta uuteen pilotissa käyttämääsi boxiin Hymiö Onnellinen

 

Yleisesti, jos asiakkaalla on tällä hetkellä Telia TV digiboxilla sekä kovalevyllä, pilotin myötä tarjoamme tilalle vastaavan combon mutta tosiaan langattomana.

 

@Quod82, kuten aikaisemmin arvuuteltiin niin vanhat Telia TV-laitteet palautetaan takaisin meille. Suosittelemme odottamaan siihen asti, että olet asentanut uudet käyttöösi.

Yhteisömanageri

@Kartsa17, kts. edellinen yllä oleva kommenttini.

Maanviljelijä
Kiitos tiedosta. Jään odottelemaan jos pääsisi mukaan.
Samooja
Tuo, että testaajat saavat koko paketin testattavaksi, on todella hyvä uutinen. Ja ymmärrettävää, koska kovalevy kuluu mielestäni tuohon kokonaisuuteen olennaisena osana. Esim. Viasatin leffat ovat kyllä kirjastossa, mutta epäilen että ovat teräväpiirtona siellä ... Hymiö Onnellinen

Saako kovalevyllisen combon myös, mikäli aikaisemmin ei ole ollut kovalevyllistä versiota käytössä 4302 boksin kanssa, mutta edellisessä boksimallissa kylläkin?

Talonpoika

Oishan tuo kiva päästä testaamaan tuota langatonta boksia.

Kulkuri

Langaton telia tv olis kiva. :]

Samooja

Kertokaapa mitä hyötyä on langattomasta digiboksista verrattuna langalliseen? 

Sillähän ei voi katsoa Telia viihdettä toisella telkkarilla, jos toisessa on langallinen.

Maanviljelijä

@BakelseMinun kohdalla odotan sitä että pääsen eroon langallisesta, hitaasta ADSL -yhteydestä. Langattomassa yhteydessä ei tällähetkellä saa muuten katsottua kuin striimattuna. Perhe kaipailee kaukosäädintä eli mentäisiin "old school" meinigillä jatkossakin ja uudessa boksissa sellainen tulee mukana.

 

Samooja

Meillä on nopea 100/100 valokuituyhteys. Digiboksi on telkun alla, vieressä laajakaistareititin, joka jakaa langatonta nettiä taloon. Joten kysymys vielä kerran: mitä hyötyä minulle on langattomasta digiboksista?

Wlanista ei tietenkään ole hyötyä jos sellaista ei tarvitse vaan ethernet kaapelilla saa järkevästi kiinni. Kaikilla näin ei kuitenkaan ole, vaan vaaditaan epäsiistejä pintavetoja pitkin asuntoa.

Yhteisömanageri

@markusklaani, jos sinulla olisi nyt tällä hetkellä käytössä digiboxi kovalevyllä niin sitten kyllä.

Okay, no problem. Toivottavasti paljon toivottu HD-talennus verkkoon on lähiaikojen toteutussuunnitelmassa niin hyvä. Hymiö Onnellinen

Suutari

Ei ole tullut paljoa kirjoiteltua täällä, tässä olisi hyvä sauma aktivoitua. On tuo olkkariin tuleva verkkokaapeli digiboksille melko rikkinäinen, saisi tämän samalla korvattua langattomasti. Lisäksi käytämme boksia aktiviisesesti. Toivottavasti pääsisin mukaan. Laitoin tuon hakemuksen toki vetämään.

Moderaattori

Kiitos ilmoittautujille, lomake on nyt suljettu. Ilmoitamme valituille tämän päivän aikana yksityisviestitse täällä Yhteisössä. Hymiö Onnellinen

Maanviljelijä
Tänään tuli ilmoitus että pääsen mukaan testiohjelmaan. Nyt jään odottamaan laitteiden toimitusta, joiden pitäisi tulla ensi viikolla.
Suutari

Hovilat:Mulla tällähetkellä 2dikiboksia samassa TVeessä käytössä,kaukosäätimestä vaan vaihtaa kumpaa dboxia käyttää!!Saa nähä miten uuen laitteiston kanssa toimii TV,läppäri y.m.s:-))Uutta ootellessa:-))

Kokenut samooja

koskahan laitteet saapuu on tässä odoteltu

Suutari

valaisu, hyvää kannattaa odotella. Postinkulku on aika hidasta nykyään. Kyllä luulisin että laitteet tulevat Torstaihin mennessä että kerkiää laittaa laitteet kuntoon ja käydä sitten kysymyksiin vastaamaan että miten meni laitteiden asennus.

Suutari
Eipä tullu laitteet Alkuviikost niinku piti:-((No ehkä torstaina tai perjantaina..
Kokenut samooja

toivotaan parasta pelätään pahinta

Suutari

Eipä tullu, ei. Mutta ehkäpä Torstaina sitten niinkuin tuolla aikaisemmin sanoin tai sitten ei. Odotellut kuumeisesti laitteita että pääsis testailemaan.Ja onhan se Perjantai vielä että posti kulkee sitten onkin jo viikonloppu.

Suutari

Kovasti täälläkin on tuota odoteltu. Rupee tulee vaan kiirus, että tälleviikolle tulisi. Nooh... Odotellaan. 

Talonpoika

Ehkä se on kuitenkin postin vika ettei vielä laitteita ole tullut. Postihan ei ihan joka päivä enää taida kulkea. Odotellaan, odotellaan Vaivaantunut-hymiö