Telia Yhteisö

Keskustelua digistä ja sen ilmiöistä

Millainen on sinun Teliasi?

Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Langaton Telia TV - Tule testaamaan!
Moderaattori
Moderaattori
‎12-09-2017 17:20

Capture.JPG

 

 

 

Oletko innokas sekä aktiivinen testaaja ja sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksilla? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! 


Kehitämme Telia TV:tä jatkuvasti ja nyt vuorossa on langaton digiboksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vähemmän piuhoja sisältävä olohuone on mahdollinen ilman ylimääräisiä langattomia lähettimiä tai muita kilkkeitä. Tätä pitää kuitenkin ensiksi testata, ja siihen tarvitsemme sinun apuasi! 

Edellytykset: 

 

  • Sinulla on Telia TV digiboksilla
  • Olet aktiivinen testaaja
  • Olet yhteisön jäsen, sillä tulet jakamaan kommenttisi ja huomiosi täällä Yhteisössä. Mikäli et vielä ole jäsen, rekisteröityminen hoituu näppärästi täällä.

 
Kaikki pilotoijat saavat langattoman digiboksin (Arris VIP4302W) sekä uuden reitittimen käyttöönsä täysin maksutta. Laitteiden käyttöä voit jatkaa myös pilotin jälkeen niin kauan kuin sinulla on Telia TV käytössäsi. Hymiö Onnellinen 
Lisäksi jokaiselle testaajalle annamme kaksi ilmaista leffavuokrausta Telia TV:n videovuokraamoon! 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus 20.9.2017 mennessä https://www.webropolsurveys.com/S/6E560F0DB609F896.par

Ilmoitamme sinulle yksityisviestitse 21.09.2017 mikäli tulit valituksi mukaan! 

Tätä testipilottia varten perustamme suljetun keskustelualueen jonne valituilla testaajilla on pääsy. Alueella voit keskustella kanssatestaajien sekä asiantuntijoiden kanssa. Voit raportoida huomioistasi, kehitysehdotuksista sekä ongelmatilanteista. Alueelta löydät myös ohjeet langattoman digiboksin käyttöönottoa varten. 
Testipilotti alkaa siitä kun saat laitteet, ja päättyy 12.10.2017

Tervetuloa mukaan testaamaan! 

33 Kommentit
Suutari

Käykö tähän uuteen langattomaan digiboksiin sama kovalevy joka sopii tähän uusimpaan mediaboksiin? Eli jos pääsee testaajaksi, niin voi käyttää siinä myös kovalevyä?

Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 Uskoisin kyllä että sopii tähän, kun kyseessä on käytännössä sama boksi, mutta lisänä tuo langaton ominaisuusHymiö Onnellinen Mä vielä varmistan ja palaan asiaan! Hymiö Onnellinen 

VIP
Toimiiko jo ilman sähköjohtoa ja HDMI:tä?

Ja lukeeko jo ajatuksia mitä haluat katsoa?

Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 jep, sama kovalevy sopii myös tähän versioon! Hymiö Onnellinen 

@olkitu ja @tilasto ihan ajatuksia ei lue, ja kyllähän virtaa täytyy saada ja yhdistettyä telkkariin Hymiö Silmänisku 
Mutta joo tosiaan, reitittimen ja boksin välille ei tarvitse piuhaa vetää. Hymiö Onnellinen 

Suutari

Tuo on kyllä hyvä uudistus, että ei tarvitse piuhaa reitittimestä boksille. Itsellänikin on reititin työpöydällä tietokoneen vieressä, ja matkaa digiboksille siitä aika lailla. Käytössä varmasti pisin kaapeli mitä löytyy. Hymiö Onnellinen

 

Nyt vaan jännäämään pääseekö testaamaan.

Kariina60
Uusi jäsen

Todella hyvä juttu ei tarvitsisi johtojen kanssa pelata.

Kulkuri

Tää langaton boksi on tosi hyvä juttu meil on 15m johtoo kulkee olohuonee poikki. Pienet muksut repii sitä toivottavasti päästää testaa 🙂

Onhan se jo ajanmukaista että boksissa on wlan. Tyypillisessä käytössä se toimii riittävän hyvin. Itsellänikin noita johtoja saanut vedellä ihan tarpeeksi, ei ne himassa oikein siistiltä näytä listojen vieressä.

Kaikkeen ei toki wlan sitten sovellu että lanilla mentävä.

Talonpoika

Tuo olis hyvä juttu jos onni suosis ja pääsis testaajaksi. Näkis miten Telia TV näkyis langattomasti kun nyt minulla on johdoilla yhdistetty.

Kulkuri
Pitääkö ostaa uusi kovalevy, jos pääsee testaamaan kun minulla on vielä tuo vanha boksi ja siinä kovalevy?
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Hannens, jos sinulla on siis se edeltävä boxi, ei tämä pyöreä boxi, sen kovalevy ei käy pilotissa käytettävään boxiin. Toisaalta pilotin takia sinun ei toki tarvitse ostaa uutta kovalevyä, voit testailla uutta langatonta digiboxia ilman kovalevyäkin Hymiö Onnellinen

Kulkuri

Aattelin, että vanha boksi, kovalevy ja reititin pitää palauttaa Teliaan ... Ilman kovalevyä ei pärjää kun kaikkia ohjelmia ei saa tallentaa verkkoon. 

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Hannens, en päässyt nyt varmistamaan tätä asiaa. Varmistetaan tämä maanantaiksi, että miten toimitaan.

Kulkuri

Kiva ois tietää mitä vanhoille laitteille tapahtuu jos pääsee käsiksi uusiin.

Eikös tuolla sanota että kyseessä on pilotti ja laitteiden käyttöä voi halutessaan jatkaa sen jälkeen. Eli vanhat laitteet tulee varmaan palauttaa Telialle, tai sitten testilaite jos sen käyttöä ei halua jatkaa.

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@tilasto käytännössä varmasti näin mutta varmistetaan asia @Quod82. Joko kuitenkin ilmoittauduit mukaan?

Kulkuri
Mukana ollaan
Suutari

Haluaisin kovasti päästä mukaan testaamaan ja antamaan palautetta. Toivottavasti onni suosii.

Kulkuri

Tätä on odotettu. Nyt kun adsl:n rinnalle olen ottanut langattoman Huawein testiin ja nopeudet on nousseet jo 16mb - >100 mb. Tämä langaton digiboxi tulisi täydentämään siirtymistäni pois langallisesta aikakaudesta. Soneraviihdettä on tullut katsottua jo vuosia puhtaasti ilman antenniverkkoa ja olen ollut tyytyväinen.

Kuitua ei ole tänne syrjäkylälle kukaan kaivamassa joten hyvä että langattomuus mahdollistaa tuon nopeudennoston kun yhteyttä on jakamassa kuitenkin perhe monine laitteineen Hymiö Erittäin onnellinen

Talonpoika

ihan huippu olis tää itse kiroon päivittäin ku kaapelit menee sikinsokin ja muksut repii niitä ja sitten palaa hermo ja tosiiaan kyse itsellä boxsejen välinen nettikaapelista (20m).=DD

Kulkuri

Olisi kyllä tosi hyvä jos tuollaisen saisin. Minulla myös matkaa reitittimeltä digiboksille/TV:lle, joten pitkä on johto tuossa välissä. Toivotaan!

Kulkuri

Saattaa olla hölmö kysymys, mutta voiko tällaisella langattomalla laitteella saada Telia tv:n myös perheen kakkos telkkariin ilman chromecastia? Onko mahdollista että on kaksi boksia käytössä?

Ei onnistu kuva kahteen telkkariin yhdestä boksista eikä voi olla kahta boksia käytössä. Tai noh voihan signaalin jakaa mutta silloin molemmissa näkyy sama kuva... 

 

Kulkuri

toivottavasti pääsen testaamaan uutta laitetta

Kokenut kulkuri

Voiko vanhaa kovalevyboksia käyttää rinnalla kokeilun aikana? Saako uuden kovalevyn mukaan testilaitteeseen?

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Hannens, tarjoamme sinulle uuden kovalevyn maksutta uuteen pilotissa käyttämääsi boxiin Hymiö Onnellinen

 

Yleisesti, jos asiakkaalla on tällä hetkellä Telia TV digiboxilla sekä kovalevyllä, pilotin myötä tarjoamme tilalle vastaavan combon mutta tosiaan langattomana.

 

@Quod82, kuten aikaisemmin arvuuteltiin niin vanhat Telia TV-laitteet palautetaan takaisin meille. Suosittelemme odottamaan siihen asti, että olet asentanut uudet käyttöösi.

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Kartsa17, kts. edellinen yllä oleva kommenttini.

Kulkuri
Kiitos tiedosta. Jään odottelemaan jos pääsisi mukaan.
Kulkuri
Tuo, että testaajat saavat koko paketin testattavaksi, on todella hyvä uutinen. Ja ymmärrettävää, koska kovalevy kuluu mielestäni tuohon kokonaisuuteen olennaisena osana. Esim. Viasatin leffat ovat kyllä kirjastossa, mutta epäilen että ovat teräväpiirtona siellä ... Hymiö Onnellinen
Suutari

Saako kovalevyllisen combon myös, mikäli aikaisemmin ei ole ollut kovalevyllistä versiota käytössä 4302 boksin kanssa, mutta edellisessä boksimallissa kylläkin?

arttu1v
Uusi jäsen

Oishan tuo kiva päästä testaamaan tuota langatonta boksia.

tm4888
Uusi jäsen

Langaton telia tv olis kiva. :]