Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

students.png

 

Syksyn alku tarkoittaa monille opiskelijoille paluuta koulunpenkille. Opiskelijoita huomioidaan monilla eduilla, ja opiskelijakortti onkin kaikkien korkeakoulussa opiskelevien nuorten lifehack. Esimerkiksi Frank- ja Slice-opiskelijakortin haltijana saat puhelinliittymän ja C Moren sisällöt etuhintaan.

 

 

Matkapuhelinliittymä edulliseen hintaan

 

Verkkokaupastamme löytyy etuhintaisia matkapuhelinliittymiä myös alle 28-vuotiaille. Tarjoukset kuitenkin voivat vaihdella aina satunnaisesti. Pääsääntöisesti edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin, ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. 

 

Liittymäedut koskevat vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja, ja nämä edut ovat lunastettavissa vain artikkelissa linkattujen sivustojen kautta verkkokaupastamme. Kyseisiä liittymätarjouksia ei siten saa esimerkiksi Telia kaupasta tai asiakaspalvelun kautta. Liittymäasiakkaan etuna saat myös katsella C Moren sisältöjä edullisemmin – voit siis kokeilla C More TV:tä 3 kk 0 € tai 5G-liittymäasiakkaana 12 kk 0 €. C Moren -etuihin pääset tutustumaan täältä.

 

 

youngg.jpg

 

Verkkokaupastamme löydät myös uusimmat puhelimet, tabletit ja tietokoneet, jotka on mahdollista hankkia myös korottomalla ja kuluttomalla Telia Rahoituksella. Jos matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.

 

 

 

Katso myös:

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Liittymaetuja-nuorille-ja-opiskelijoille/ba-p/193206
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇