peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53031 Jäsentä
152382 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Matkakokoista viihdettä ja premiumlaatua – Vertailussa Huawein MediaPad T3, T5 ja M5

Moderaattori
Moderaattori

Matkakokoista viihdettä ja premiumlaatua – Vertailussa Huawein MediaPad T3, T5 ja M5

New Project (2).jpgHuawei MediaPad -tuotesarjan tabletit ovat oivia viihdelaitteita

Huawein tabletit ovat tunnettuja tyylikkästä muotoilustaan, edullisesta hinnastaan sekä laadukkuudestaan. Tabletteja yhdistää myös keveys ja mahdollisuus kuljettaa tablettia näppärästi mukana missä tahansa. Pintaa syvemmälle kurkattaessa laitteista paljastuu kuitenkin paljon eroja, joten itselle sopivan laitteen löytäminen voi olla haastavaa. Vertailussamme ovat mukana Huawein MediaPad -sarjasta mallit T3, T5 ja M5, ja kerromme edempänä tarkemmin eri mallien välisistä eroista, jotta osaat valita parhaiten tarpeitasi vastaavan tabletin. 

 

Huawei MediaPad T3 10" – Laadukas perustabletti

 

Hinta: 149 €

Tutustu lisää täällä

 

Huawei MediaPad T3 on monikäyttöinen perustabletti, joka sopii hyvin esimerkiksi videoiden katseluun, nettisurffailuun sekä kevyeen työskentelyyn. Kevyt ja ohut tabletti kulkee näppärästi mukana niin repussa kuin bussimatkallakin. Alumiinirakenne on tyylikäs ja samalla vankan tuntuinen. 

 

Tabletissa on pitkäkestoinen akku, joka riittää helposti vaikka koko päiväksi, ja tabletin käyttö sujuu helposti yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta. Lastentilan avulla voit varmistaa turvallisen tablettikokemuksen myös perheen pienimmille käyttäjille.

 

T3 on ehdottomasti hintansa väärti. Se sopii esimerkiksi ensimmäiseksi tabletiksi ja luku- tai viihdelaitteeksi peruskäyttöön. Jos kuitenkin kaipaat esimerkiksi tarkkaa Full HD -kuvaa, kirkkaampaa äänentoistoa tai tehokkuutta, suosittelen tutustumaan myös seuraaviin vaihtoehtoihin.

 

Huawei MediaPad T5 10" – Tehokas viihdelaite

 

Hinta: 249 €

Tutustu lisää täällä

 

Huawei MediaPad T3 ja T5 muistuttavat ulkonäöltään valtavasti toisiaan, mutta T5 kätkee sisäänsä muutamia parannuksia, jotka ovat hintaeron arvoisia. Huawei MediaPad T5 on hieno osoitus siitä, että markkinoilla on saatavilla hyvinvarusteltu, tyylikäs ja toimiva tabletti edulliseen hintaan. 

 

Verrattuna MediaPad T3 10:een, Huawei MediaPad T5:ssä on selkeästi parempi tekniikka äänentoiston ja kuvanlaadun osalta. Huawei Histen -teknologialla toteutetut kaksoiskaiuttimet ja Full HD -näyttö tekevät tabletista monipuolisen viihdekeskuksen, ja lisäksi tehokkaampi prosessori tuo käyttöön napakkuutta. 

  

Huawei MediaPad M5 10,8" – Elegantti premium-tabletti laatutietoisille 

 

Hinta: 499 €

Tutustu lisää täällä

 

Huawei MediaPad M5 edustaa tablettien kärkiluokkaa. Metallinen runko, pyöristetyt kulmat ja laitteen ohuus luovat mukavan saumattoman tuntuman laitteeseen. Huawei MediaPad M5 vastaa laatutietoisemmankin käyttäjän toiveisiin.

 

Huawei MediaPad M5 soveltuu nimensä mukaisesti media- ja viihdekäyttöön. Huomattavaa on, että M5:n näyttö on speksien mukaan tarkempi kuin esimerkiksi vastaavankokoisessa iPad Prossa, ja WQHD näytön kontrasti ja värit ovat myös viritetty kuntoon. Tabletin neljä Harman Kardon -sertifioitua kaiutinta näytön takana ylä- ja alanurkissa komppaavat viihdekäyttöä kirkkaalla ja tarkalla äänellä. 4 gigatavun keskusmuisti ja tehokas 8-ydinprosessori mahdollistavat sovellusten toimimisen sujuvasti ilman takkuilua. Laitteessa on myös näppärä sormenjälkilukija, jonka avulla käynnistys käy sutjakkaasti.

 

M5 taipuu viihdekäytön lisäksi hyvin myös työntekoon, sillä sen saa asetettua näppärään työpöytätilaan, joka luo näytölle tietokonemaisen tuntuman. Tabletin akku puolestaan latautuu tyhjästä täyteen noin kahdessa tunnissa M5:n varustukseen kuuluvan pikalautauslaitteen avulla ja akku kestää käytössä kymmenisen tuntia. 

 

Huawei MediaPad M5 sopii erinomaisesti kaikille laatua arvostaville. Huawein lippulaivatabletti eroaa hintaluokassaan selkeästi laadukkuudellaan, ja vetää vertoja jopa kalliimmillekin laitteille. Alla olevasta taulukosta voit vielä vertailla laitteiden eroja tarkemmin.

 

Tekniset tiedot

 

  MediaPad T3 MediaPad T5 MediaPad M5
Näyttö:

9.6”

1280 x 800 pikseliä

HD

10,1"

1920 x 1200 pikseliä Full HD

10.8”

2560 x 1600  pikseliä WQHD

Mitat: 230 x 160 x 8,0 mm 243 x 164 x 7,8 mm 259 x 172 x 7,3 mm
Käyttöjärjestelmä: Android Nougat 7.0 Android Oreo 8.0 Android Oreo 8.0
Muisti:

2 Gt keskusmuisti

16 Gt tallennustilaa

2 Gt keskusmuisti

16 Gt tallennustilaa

4 Gt keskusmuisti

64 Gt tallennustilaa

Suoritin:

Quad Core A53

4-ydinprosessori

4 x 1.4 GHz

Huawei Kirin 659

8-ydinprosessori

4 x 2.36 GHz

+ 4 x 1.7 GHz

Huawei Kirin 960

8-ydinprosessori

4 x 2,1 GHz

+ 4 x 1,8 GHz

Takakamera: 5 megapikseliä 5 megapikseliä 13 megapikseliä
Etukamera: 2 megapikseliä 2 megapikseliä 8 megapikseliä
Akku: 4800 mAh 5100 mAh 7500 mAh
Paino: 460 g 460 g 498 g
Sormenjälkitunnistin: Ei Ei Kyllä