Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Omilla Sivuilla pystyt näppärästi maksutta muokkaamaan liittymän estoja ja rajoituksia. Esim. lasten käytössä oleviin liittymiin on helppo kytkeä puhelu -ja viestiestoja, joilla voit turvata sen ettei laskulle tule ikäviä yllätyksiä. Ulkomaanmatkoille on joskus tarpeen sulkea liittymän datakäyttö, joten sekin onnistuu. Ja homma toimii siis näin 🙂

 

 

Aloitetaan kirjautumalla Omille Sivuille:

 


B kirjaudu.PNGB Kirjaudu II.PNG

 

 

Voit käyttää Sonera-tunnusta tai kirjautua mobiilivarmenteella. Mikäli sinulla ei vielä ole Sonera-tunnusta, sen saat luotua verkkopankkitunnuksilla kohdasta "Luo Sonera-tunnus". Jos tunnus tai salasana on unohduksissa, uuden saat luotua klikkamalla "Unohtuiko salasana?".

 

 

Kirjautumisen jälkeen valitaan liittymä, jota halutaan muokata:


B Yhteenveto tiedoista.PNG

 

 

Liittymän tiedoista valitaan "Lisäpalvelut" -välilehti ja "Saatavilla" mikäli liittymällä ei ole ennestään mitään rajoituksia kytkettynä. Muussa tapauksessa valitaan "Käytössäsi nyt" -> Estot ja rajoitukset ->  Muokkaa

 

 

B lisäpalvelut Saatavilla Käytössäsi nyt.PNG

 

 

Saat näkyville kaikki estot ja rajoitukset, jotka on liittymälle kytkettävissä tai jotka voit tarvittaessa poistaa. Nämä on jaoteltu puheluihin, viesteihin sekä datan käytölle ja muutamaan muuhun palveluun.

 


B Estot ja rajoitukset.PNG

Kysymysmerkkiä klikkaamalla näet estosta tarkemman tiedon:B Lisätieto kysymysmerkistä.PNG

 

 

Esto aktivoidaan tai poistetaan klikkaamalla haluttua riviä -> Lähetä tilaus tai Poista palvelu.
Saat vielä kuittauksen onnistuneesta muutoksesta ja se astuu voimaan muutaman minuutin kuluessa. Laitteen voit vielä käyttää virrattomana dataestojen muokkauksen jälkeen.

 


B Kiitos tilauksesta.PNG

 

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Matkapuhelinliittyman-estojen-ja-rajoituksien-hallinnointi/ba-p/134006
Linkki kopioitu