Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Telia_mobiilivarmenne_kisa.jpg

 

Kisa on nyt sulkeutunut ja seuraavana arvomme huomiseen mennessä voittajan kaikkien osallistuneiden kesken 🙂

 

---

 

Tällä hetkellä jo yli 20 000 verkkopalvelua toimii mobiilivarmenteella. Mihin sinä käytät mobiilivarmennetta?

 

Kirjoita tämän blogin kommentteihin lyhyt tarina josta selviää, mihin ja miten käytät mobiilivarmennetta ja olet mukana Apple iPhone 7 32GB:n arvonnassa. Voit tutustua palkintopuhelimeen etukäteen täällä.

 

Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi niin osallistu skabaan myös Telian FB-sivulla. Arvomme voittajan sekä täällä Yhteisössä että Telian Facebook-sivulla skabaan osallistuneiden joukosta.

 

Kisa käynnistyy nyt ja päättyy 1.10.2017. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin voit liittyä mukaan sivun yläreunan "Liity jäseneksi" -linkin kautta tai klikkaamalla tästä.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

P.s. Jos sinulla ei ole vielä Mobiilivarmennetta niin kipin kapin tilaamaan telia.fi:stä 🙂

 

P.s.s. Klikkaa Paljastus-sanaa lukeaksesi arvonnan säännöt.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Mobiilivarmenne-arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.9. – 1.10.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale iPhone 7 32GB, arvo 699 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-Mobiilivarmennetta-Osallistu-arvontaan/ba-p/1528... kommentoimalla Yhteisön blogiin. Arvontaan voi osallistua myös kommentoimalla Telia Finlandin Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun https://www.facebook.com/teliafinland/posts/1438516409529445.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 3.10.2017. Jos arvonnan voittaja on osallistunut arvontaan Telia Yhteisössä, hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Yhteisön kautta. Jos voittaja on osallistunut arvontaan Telia Finlandin Facebook-sivulla, voittajalle ilmoitetaan voitosta vastaamalla hänen kommenttiinsa. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.9.2017

---

 

Itse käytän mobiilivarmennetta muutaman kerran viikossa. Useimmiten avatakseni työpaikan etäyhteydet tehdäkseni töitä kotitoimistolla. Tunnistautuminen yrityksemme VPN-palveluun hoituu mobiilivarmenteella. Muutamia muita mainitakseni, tilasin hetki sitten Kiinasta tavaraa ja tullauksen hoidin verkossa. Tunnistautumisessa tullin palveluun käytin mobiilivarmennetta.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-mobiilivarmennetta-Osallistu-iPhone-7-n/ba-p/152839
Linkki kopioitu
127 kommenttia 👇
kjns
Kunniajäsen

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä tasaisen epätasaiseen tahtiin niissä palveluissa mihin se käy. Yleensä käytän jos vaihtoehto vain on tarjolla, esim. viranomaispalveluissa (Oma Kanta jne) se on aika hyvin tarjolla nykyään.

 

Itse otin varmenteen käyttöön heti kun se tuli saataville, onneksi Telialla palvelu on käyttäjälle ilmainen niin sen voi pitää käytössä.

juhuriz
Kommentaattori

Vaihdoin sim-kortin moiilivarmennetta tukevaksi ja aktivoin mobiilivarmenteen.

En ole keksinyt vielä käyttökohteita

juhuri
Kommentaattori

Mobiilivarmenne on käytössä, olisiko vinkkejä mihin voisi käyttää?

emmikoo
Rekisteröitynyt

Kaikkeen kirjautumiseen, jonne se toimii mikäli kännykkä on lähempänä kuin verkkopankkitunnukset. Helppo, kätevä ja nopea.

ninnako
Uusi jäsen

Hmmm.. ainakin pankkipalveluissa helppo hyödyntää. Ja näin opiskelijana ajatellen Kelan kanssa asioidessa todella toimivat! 

miettmi
Uusi keskustelija

Käytän mobiilivarmennetta kaikkiin niin palveluihin johon se käy.

cuucaburra
Rekisteröitynyt ☆

Viranomaispalvelut, juurikin esim. Kanta.fi. Kaikki, mihin mahdollista, on niin kätevä.

hepoinen
Seuraamassa menoa

Empä ole käyttänyt kertaakaan

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Kirjautumalla eri palveluihin. Erittäin kätevä tapa. Soisi yleistyvän vielä laajemmin eri palveluihin.

Hilippa
Rekisteröitynyt ☆

En ole vielä käyttänyt kertaakaan. Pitänee terästäytyä asian suhteen =:o)

Vilho90
Uusi jäsen

Käytän mobiilivarmennetta erilaisiin verkossa tapahtuviin henkilöllisyyden tunnistautumistilanteisiin. Se on helpottanut verkkoasioimista huomattavasti, kun enää ei tarvitse pelata pankin avainlukulistan kanssa, vaan tunnistautuminen hoituu helposti ja nopeasti puhelinnumeron avulla.

Jannemlahteenmaki
Tutustumassa

Kaikkialle mihin se käy: vakuutusyhtiö, oma kanta, trafi, puhelinoperaattorit. Mielestäni tosi näppärä palvelu.

tilasto
Kunniajäsen

Kaikkialle, kun valitsee tunnistaudu Osuuspankilla niin voi tuoda käyttää vaikka se ei suoraan olisikaan valittavissa. Ei tarvitse olla osuuspankin asiakas.

huippu
Uusi jäsen

Juu, vielä en ole käyttänyt mihinkään. Katotaan....

pitopeli
Vakiokalustoa ☆

Kaikkeen mahdolliseen missä se toimii, varmenne on ollut siitä asti käytössä, kun se tuli saataville ja nopeuttaa tosi paljon palvuun kirjatuimisia. Omakanta, kela ym.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Käytän mobiilivarmennetta kaikkialle, joko sisäänkirjautumiseen tai ensirekisteröitymisen yhteydessä. Mobiilivarmennetta voi käyttää moniin suomalaisiin sivustoihin esim. teleoperaattoreiden (mm. Telia, DNA ja Elisa), terveydenhoito- (mm. Oma Kanta), vakutuus- (mm. If) ja lainapalveluihin (mm. Bank Norwegia ja Nordea). Paljon nopeampi tapa kuin verkkopankkitunnuksilla kirjautuminen. Jos Mobiilivarmenne-tunnistautumistapaa ei ole, niin kannattaa hyödyntää Osuuspankkia eli tunnistautumisen vaiheessa valitaan Osuuspankki ja valitaan linkki "Tunnistaudu Mobiilivarmenteella >" kuten @tilasto mainitsi aiemmin Hymiö Onnellinen

mtkr1
Rekisteröitynyt ☆

Hyvä vinkki tämä Osuuspankin kautta kirjautuminen! Läheskään kaikkialle en ollut vielä mobiilivarmenteella päässyt, mutta tämä varmasti kasvattaa käyttöä.

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Olen käyttänyt mobiilivarmennetta silloin tällöin kirjautuessani Telia.fi sivustolle, Minun Telia appiin, Omakanta.fi kirjautuminen (terveydenhuollon kirjaukset, reseptit, verikoe ym vastaukset), Kansalaisaloite - Adressit.com lakialoitteen allekirjoittamiseen ja muistaakseni ainakin kerran postissa lähetystä vastaanottaessa kuittasin sen mobiilivarmenteella.

Kätevä se on, niin ei tarvitse aina pankkitunnuksia kuljettaa mukana 🙂

Max1811
Rekisteröitynyt ☆

Käytössä on ja hyvää väline tunnistautumisen

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

feher
Uusi keskustelija

Kelan sivuille ja vaihdoin juuri vakuutusyhtiötä, niin tänne uuden vakuutusyhtiön sivuille Robotti Erittäin onnellinen 

pikkukirves
Uusi jäsen

itselläni on mobiilivarme on tosi toimiva ei  tarvitse  aina  pankki tunnuksia  voi kirjautua esim   kelan tai pankkin  tai eri  viranomaisille  uusia passi  olen suositellut  ystäville ja sukulaisille kyseistä palvelua  minun mielestäni on tosi paras   käytän jokapäivä suositellen kaikille

olkitu
Kunniajäsen

Ottaisinpas mobiilivarmenteen omalle verkkopalveluihin jos sen kustannus ei olisi niin korkea mitä se nykyisin on. Vähän kallis se on webmasterille se avausmaksu + käyttömaksu ilman tunnistautumisia. SMS:llä tapahtuu halvemmalla 🙂 Mutta kiinnostaa käyttöönotto esimerkiksi uudessa webbipalvelussani mutta sen kustannus turhan korkea.

 

Henkilökohtaisesti käytän kyllä mobiilivarmennetta jos vain mahdollista. Mutta toivoisin että sitä alettaisiin käyttämään kansainvälisesti. EU missä se yleinen tunnistautumisväline?

sannawee
Rekisteröitynyt ☆

Käytän mobiilivarmennetta kaikkeen, missä se tunnistusvaihtoehtona tarjotaan - loistava keksintö! Enimmäkseen verkkopankkitunnistautumiseen ostosten yhteydessä. 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

@olkitu, olisi hyvä idea jos saisi edullisemman tuon paketin ja etenkin pienyrityksille. EU-mobiilivarmenne varmaan alentaisi reippaasti kustannuksia ja hintoja? Hymiö Onnellinen

olkitu
Kunniajäsen

@Sekunti Juu vähän kallis palvelulle jolla ei tee rahaa... Se että pitäisi jokaisesta tietenkin tunnistautumisesta veloittaa asiakkaalta rahaa... Itse juuri tuomassa uutta palvelua joka tosiaan käyttäjälle ilmainen mutta on se tunnistautuminen kallista...

 

 

PasiS
Konkari ☆

Yritin kipin kapin tilata ylempänä olevasta linkistä mobiilivarmenteen käyttöön, mutta Nordean asiakkaille se ei edelleenkään onnistu. Joten en käytä sitten mobiilivarmennetta mihinkään. Hymiö Välinpitämätön

olkitu
Kunniajäsen

@PasiS Voit aina ottaa sen sillä henkilöllisyystodistuksella käyttöön... (Ei ajokortti) ... Mutta juu onhan toi vähän haaste. Itse onneksi kahden pankin asiakas ja toisella jo voikin.

 

Muuten tässä hinnoittelussa... Vanha uutinen: https://yle.fi/uutiset/3-9183014

 

Julkinen sektorilla pakollinen mutta ei tuu yleisempään käyttöön koska järjestelmä liian kallis. Yksityiselle turha melkeinpä kun se on niin kallis ottaa käyttöön että mennään vanhalla systeemillä. 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

@olkitu, itselläni on OP ja S-pankki. S-pankista ei tarvitse mitään maksaa kuin pantti eli osuusmaksu (100 euroa). OP on tietenkin pääpankkini, koska parempaa tekniikkaa mm. Pivo-sovellus, OP Mobiili -sovellus ja tietenkin ystävällinen asiakaspalvelu. Lisäksi OP:n pankkipalvelut ovat maksuttomia alle 26-vuotiaille 🙂

 

S-pankista on hyötyä itselleni satunnaisbonuksien hamstraamiseen, tarjouksien lunastamiseen ja tarvittaessa varatunnistautumiseen verkkosivustoilla. S-pankki on myös kehittänyt hyvin omaa sovellusta, mutta jää toiseksi.

 

@PasiS, sinulla ei taida olla S-pankkia joka kävisi tuolla Telia Mobiilivarmenne-sivustolla ensitunnistautumiseen? Toisaalta ei tuo vie paljoa aikaa Telia pisteellä pyörähtäminen vaikkapa ruokaostoksien yhteydessä 🙂

vahtmestar
Kommentaattori

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä kaikkialla, jossa se vaan on käytössä. Erittäin kätevä, kännykkä on aina lähettyvillä ja tunnistautuminen on vaivatonta.

Matias_liimatai
Uusi jäsen

Tulee käytettyä eri palveluissa esim omakannassa, Elisalla koska laajakaista ja myös trafin ja muissa arjen palveluissa mihin ikinä tarviikaan.

Esim kun en tiennyt milloin on hammaslääkäri aika menin vain omakannan sivuille ja käytin mobiilivarmennetta että pääsin kataomaan milloin on seuraava hammaslääkäri.

Näinkin helppoa se on nykyään ei tarvitse käyttää verkkopankki tunnuksia tunnistautumiseen.

Tähän tämä teknologia kehittyy

hahhuli
Rekisteröitynyt ☆

Käytän mobiilivarmennetta aina, kun se on mahdollista. Eniten mobiilivarmennetta tulee varmaan käytettyä Kelan sivuilla kun opiskelija olen. On aina iloinen "yllätys" kun näkee, että varmentuminen on mahdollista mobiilivarmenteen kautta sen helppokäyttöisyyden vuoksi 😃

 

En kyllä keksi yhtään syytä, että miksi ihmiset eivät käyttäisi mobiilivarmennetta 😄 

jahku1
Uusi jäsen

Vielä en ole käyttänyt mobiilivarmennetta. Se on kyllä ollut tarkoitus ottaa käyttöön esim. Netvisor-ohjelmassa, jota tarvitsen työssäni.

riina220
Tutustumassa

Omakanta ja telian  omat sivut, kun ainaa unohtu salasana

AxelBroman
Rekisteröitynyt ☆

Minulla ei ole mobiilivarmennetta vielä koska en ollut kuulut siitä ennen tätä blogi tekstiä. Minulla ei ole Telian liitymääkään niin en voi kirjautua telian mobiilivarmenteelle. Ehkä jos saisin uuden puhelimen voisin miettiä hakevani uuden liittymän. Voin kyllä nähdä itseni käyttämässä mobiilivarmennetta tosielämässäni kirjautumalla nettipankiin, kelaan ja ostamassa tavaroita netistä. 

kvkauppinen
Uusi keskustelija

Mobiilivarmenne on kyllä kätevä, kun tunnistautumisessa tarvitsee henkilöllisyyttä. Esim. Kelan asioinneissa olen käyttänyt mobiilivarmennetta, joka on paljon verkkopankkitunnistautumista nopeampi tapa. Silloin tällöin myös muissa asiointipalveluissa olen siirtynyt aina entistä enemmän mobiilivarmenteeseen aina kun mahdollista. Se tekee tunnistautumisesta helpompaa. Kunhan pitää puhelimensa itsellään.. 

Pirate_fin
Uusi keskustelija

Otin mobiilivarmenteen käyttöön, kun joku sitä minulle suositteli ja ensin en keksinyt käyttöä vaan unohdin tuon kokonaan, mutta nykyään käytän sitä kaikissa paikoissa joihin se käy, koska on todella nopeaa ja kätevää 🙂

Leonita
Vakiokalustoa

Tällä hetkellä käytössäni ei ole enää mobiilivarmennetta, koska nykyinen operaattori perisi siitä erillisen veloituksen kolmen kuukauden testijakson jälkeen. Jos mobiilivarmenteen käyttölaajuus olisi verkkopankkitunnusten tasolla niin, voisin siirtyä kokonaan sen käyttäjäksi.

Tripolityx
Tutustumassa ☆

Otin mobiilivarmenteen käyttööni heti kun se kuluttajille oli mahdollista. Palvelua tulee käytettyä päivittäin. Käytän aina kun tämä on mahdollista. Toivotaan tämän yleistyvän, jotta voisi hyödyntää useammassakin paikassa. Helpottaa sen verran kuitenkin elämää. Nykyinen operaattorini ei peri käyttömaksuja tämän käytöstä, mutta jos se päivä koittaisi niin operaattori vaihtuisi tämän perusteella toiseen. Jos jokainen operaattori ottaisi palvelumaksun loppuisi itseltäni henkilökohtaisesti mobiilivarmenteen käyttö. Toivottavasti näin ei käy. Hyödyllinenhän tämä on (Y)

Alec73
Uusi jäsen

Hankin uuden SIM-kortin tänä vuonna aikomuksena ryhtyä mobiilivarmenteen käyttäjäksi. En ole kuitenkaan asiakkaana sellaisessa pankissa, jonka tunnuksilla pystyisi varmenteen aktivoimaan (olen POP-pankin asiakas). Alkukesästä kävin Telia-kaupassa aikomuksena aktivoida varmenne, mutta aktivointitoiminto oli silloin pois käytöstä, eli henkilökunta ei pystynyt sitä tekemään. Myöhemmin kesällä kun yritin uudestaan, oli Telian politiikka tunnistautumisen suhteen kiristynyt niin, ettei ajokortti kelvannut. Passikin on kerennyt mennä vanhaksi, niin toistaiseksi on jäänyt varmenne aktivoimatta 🙂 Ei ole vielä löytynyt viitseliäisyyttä hankkia esimerkiksi uusi passi tai toisen pankin pankkitunnukset.

 

Onkohan Telialla aikeissa ryhtyä tukemaan esimerkiksi POP-pankkia ja Nordeaa mobiilivarmenteen aktivoinnissa?

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Alec73 Tiedustelin alkuviikosta Nordean tilannetta ja sain kuulla, että neuvottelut ovat käynnissä. Ollaan siis tilanteessa, jossa Nordea tulee mahdolliseksi lähiaikoina, mahdollisesti jo ensi kuussa 🙂 

kervoboy
Uusi keskustelija

Käytän sitä kaikissa tilanteissa missä se vaan on mahdollista, esim. tänään olen kirjautunut sillä Kanta.fi uudistaessani reseptejä ja poliisin passijärjestelmään tilatessani uuden passin. Toiminut aivan loistavasti.

summer66
Kommentaattori

Käytin/otin mobiilivarmenteen käyttöön Telian omille sivuille kirjautumisen yhteydessä kun en muistanut salasanaani. Se on kyllä hyvä ominaisuus, pitäis käyttää kyllä useamminkin mutta kun on salasanat niin niitä käytän pääsääntöisesti. Tuo mobiilivarmenne olis kyllä turvallisempi kuin salasana.

NikolaiJOKELA
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta asioidessani viranomaisten online palveluissa.

simosa
Uusi keskustelija

Tähän mennessä olen käyttänyt:

 

Telian omille sivuille

Elisan omille sivuille

Kelalle

Poliisi.fi

Vuoris
Uusi jäsen

Aina kun on mahdollista käyttää niin käytän

KalleTheDude
Rekisteröitynyt ☆

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä aina, kun se on mahdollista. Yleisimmin Kelan ja työttömyyskassan kanssa asioidessa, mutta muutenkin aina, kun vain mahdollista. 

 

Onhan se nyt vain ylivoimaisesi helpompaa!

tgctgc
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta niihin palveluihin jotka sitä jo suostuvat tukemaan. Mm. Telian OmatSivut sekä joidenkin virastojen palvelut ovat toimineet nopeasti ja moitteetta.

ROPSU89
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta jokaisessa kirjautumisessa, joissa tarvitaan henkilöllisyys todistaa. Eniten yrityksen kirjanpitojärjestelmiin kirjautuessa

Tvspak
Rekisteröitynyt ☆

Nettisivustot.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.