peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mihin sinä käytät mobiilivarmennetta? Osallistu iPhone 7:n arvontaan

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Mihin sinä käytät mobiilivarmennetta? Osallistu iPhone 7:n arvontaan

 

Telia_mobiilivarmenne_kisa.jpg

 

Kisa on nyt sulkeutunut ja seuraavana arvomme huomiseen mennessä voittajan kaikkien osallistuneiden kesken Hymiö Onnellinen

 

---

 

Tällä hetkellä jo yli 20 000 verkkopalvelua toimii mobiilivarmenteella. Mihin sinä käytät mobiilivarmennetta?

 

Kirjoita tämän blogin kommentteihin lyhyt tarina josta selviää, mihin ja miten käytät mobiilivarmennetta ja olet mukana Apple iPhone 7 32GB:n arvonnassa. Voit tutustua palkintopuhelimeen etukäteen täällä.

 

Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi niin osallistu skabaan myös Telian FB-sivulla. Arvomme voittajan sekä täällä Yhteisössä että Telian Facebook-sivulla skabaan osallistuneiden joukosta.

 

Kisa käynnistyy nyt ja päättyy 1.10.2017. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin voit liittyä mukaan sivun yläreunan "Liity jäseneksi" -linkin kautta tai klikkaamalla tästä.

 

Onnea arvontaan Hymiö Onnellinen

 

P.s. Jos sinulla ei ole vielä Mobiilivarmennetta niin kipin kapin tilaamaan telia.fi:stä Hymiö Onnellinen

 

P.s.s. Klikkaa Paljastus-sanaa lukeaksesi arvonnan säännöt.

 

Paljastus

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Mobiilivarmenne-arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.9. – 1.10.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale iPhone 7 32GB, arvo 699 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-Mobiilivarmennetta-Osallistu-arvontaan/ba-p/1528... kommentoimalla Yhteisön blogiin. Arvontaan voi osallistua myös kommentoimalla Telia Finlandin Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun https://www.facebook.com/teliafinland/posts/1438516409529445.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 3.10.2017. Jos arvonnan voittaja on osallistunut arvontaan Telia Yhteisössä, hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Yhteisön kautta. Jos voittaja on osallistunut arvontaan Telia Finlandin Facebook-sivulla, voittajalle ilmoitetaan voitosta vastaamalla hänen kommenttiinsa. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.9.2017

---

 

Itse käytän mobiilivarmennetta muutaman kerran viikossa. Useimmiten avatakseni työpaikan etäyhteydet tehdäkseni töitä kotitoimistolla. Tunnistautuminen yrityksemme VPN-palveluun hoituu mobiilivarmenteella. Muutamia muita mainitakseni, tilasin hetki sitten Kiinasta tavaraa ja tullauksen hoidin verkossa. Tunnistautumisessa tullin palveluun käytin mobiilivarmennetta.

 

127 Kommentit
Uusi jäsen

Tunnistautumiseen kaikilla sivustoilla joilla se vain on mahdollista. Erittäin kätevä ja helppo!

Kulkuri

Useimmiten lähinnä pankkipalveluihin jotka sen sallivat, ja julkisen puolen palvelut. On tuplasti nopeampi kuin verkkopankkiin kirjautuminen ja selkeästi vaivattomampi. 

Uusi jäsen

Aina kun on mahdollista , tulee käytettyä , tosin aika pientä käyttö on vielä itselläni . 

Kulkuri

En ole käyttänyt vielä mobiilivarmennetta.

Kokenut kulkuri

Käytän mobiilivarmennetta esimerkiksi operaattoreiden nettipalveluihin kirjautumiseen.

Seppä

Tällä hetkellä on tullut vasta kelaan käytettyä, muita palveluja missä voisi käyttää mobiilivarmennetta ei ole tullut itselleni vielä eteen. On kuitenkin hyvä olla kun kännykän mukana helposti kulkee.

Kokenut kulkuri

Viranomaispalveluihin, kuten esim. omakanta (kanta.fi)

Talonpoika

käytän mobiilivarmennetta kelan sivuilla.

Uusi jäsen

Käyttäisin mobiilivarmennetta aina mielummin kun pankkitunnuksia mikäli se on käytettävissä. Näin kuluu mukavasti vähemmän pankin avainlukuja ja ei tarvitse olla jatkuvasti odottelemassa uusia. Se on mielestäni muutenkin kaikkien etu kun avainlukulistoja ei tarvitse olla uusimassa niin usein.

Uusi jäsen

Käytän mobiilivarmennetta aina kun on vaan mahdollista, koska pankkitunnuksien kanssa pläräily on hankalaa. Koodi puhelimeen ja niin aukee maistraattin, verottajan ja jopa eläketiedotkin. Vaikka olenkin ”vasta” 35 on tärkeetä tietää että eläke on ihan kulman takana.... ja mobiilivarmenne tekee asian tutkailun helpoksi

 

Kulkuri

Minulla on pieni yritys. Tarvitsen mobiilivarmennetta satunnaiseen palkanmaksuun, omakanta-palvelussa yms. yms.

On hyödyllinen eityisesti tienpäällä, koska on nopea.

Toivoisin, että olisi mobiliivarmennetta voisi köyttääuseammassa palvelussa.

Talonpoika

Viranomaispalvelut joihin tarvitsee kirjautua, vakuutusyhtiöt, ja kaikki nettipalvelut telian lisäksi mihin on mahdollista kirjautua.

 

Viimeksi taisin tehdä uuden passin, tulee käytettyä kun linkki näkyy palvelussa ja on toiminut siitä asti kun hankittu MOBIILIVARMENNE sim puhelimeen joka kerta.

 

Hyvä ja nopea tapa kirjautua paveluihin ilman että tarvitsee kaivella pankkitunnuksia erikseen ja tietenkin turvallisempi tapa toimia!

Kulkuri

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä melkein joka paikassa missä sen käyttö on ollut mahdollista. Kelan ja vakuutusasioiden hoito nyt viimeisimpänä tulee mieleen. 

Suutari

Ei o tullu viäl hommattua,harkinnassa ollut jo n.1vuoden;-))

Kulkuri

 Tulee käytettyä kaikissa viranomaispalveluissa missä se vain on mahdollista. Tykkään!

Kokenut kulkuri

Tunnistautumiseen eri verkkopalveluissa.

Talonpoika

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä viranomaispalveluihin kirjautumiseen. Ei kulu pankkitunnuksia turhaan.

Talonpoika

Tunnistautumiseen. On todella kätevä.

Uusi jäsen

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä kaikkialla, jossa se vaan on käytössä

Suutari

Kaikkialla missä voi käyttää ja sitten myös OP:n kautta joskus.

Samooja

Tulee käytettyä aina vaan kun mahdollista. Nopeampi kuin verkkopankkitunnukset.

Uusi jäsen

Itse käytän Mobiilivarmennetta, aina kun sitä on mahdollista käyttää. Todella hyvä palvelu, helpottaa ja nopeuttaa monia kirjautumisia eri asiointipalveluihin, kun ei tarvitse kaivaa pankkitunnuksia lompakosta.

Kokenut kulkuri

Enpä ole vielä käyttänyt.

Tunnuslukusovellus on riittänyt toistaiseksi.

Maanviljelijä

On kyllä kätevämpi kuin pankkitunnuksilla kirjautuminen, etenkin kodin ulkopuolella käytettäessä. Käytän virastojen ja yritysten sivuille kirjautumiseen, jos vain sitä tukevat.

Kulkuri

Otin mobiilivarmenteen käyttöön melkein heti kun se tuli markkinoille. Tosi helppo käyttää, näppärä ja nopea, käytän sitä kaikkeen kirjautumiseen missä mahdollista, esim. kela ja kanta. 

Yhteisömanageri

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Arpaonni suosi kommenttia, joka löytyi Telian Facebookin puolella kisaan osallistuneiden joukosta. Kunhan voittaja on tavoitettu niin julkaisemme hänen nimensä myös täällä Yhteisön puolella Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri

Voittaja on tavoitettu ja palkinto on lähdössä postiin Anssi Ketomäelle Helsinkiin. Onnea vielä kerran Hymiö Onnellinen