Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63860
Kirjoituksia 173925
Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.

 Yhteisö kolme vuotta arvonta.jpg

 

 

 **

 

Edit 18.12.2017

 

Arvonta ja osallistumisaika on nyt sulkeutunut, kiitos kaikille 🙂 Arvomme voittajat tämän päivän aikana ja laitamme heille tänään myös privaa joten seurailkaahan inboxejanne 🙂

 

**

 

Edit 20.12.2017

 

Nyt on kaikki voittajat tavoitettu ja on aika julkistaa voittajat. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Pääpalkinto 500eur Telian verkkokauppaan @Sasam

5kpl 100eur Telian verkkokauppaan @tdt01 @digiwelho @vouhake @LEIJONA11 @Photon

 

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava lukea, mistä jutuista pidätte Yhteisössä 🙂

 

**

 

"Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan..", Yhteisöllä on 3-vuotissynttärit 17.12.2017, mahtavaa, kun olet menossa mukana. Tässä ajassa Yhteisöön on aloitettu yli 5600 keskustelua ja kirjoitettu yli 300 blogiartikkelia, järjestetty lukuisia testipilotteja ja kyselyitä jne. ja olisi huippua kuulla, mikä näistä on sinun suosikkijuttusi. Näillä saatesanoilla käynnistetään synttäriarvonta:

 

Osallistu arvontaan kertomalla mikä juttu on sinun suosikkisi ja voita lahjakortti Telian verkkokauppaan!

 

Toimi näin

 

Kerro tämän blogin kommenteissa mikä foorumikeskustelu, blogiartikkeli, testipilotti tai kysely yms. on sinun suosikkisi ja miksi. Voit vapaasti päättää perustelut, kunhan vain kerrot ne muille. Lisää mielellään myös linkki siihen juttuun. Lisää kommenttisi 17.12.2017 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

 

Palkinnot

 

Palkintoina arvomme 6 kpl lahjakortteja Telian verkkokauppaan:

 

  • 1 kpl arvoltaan 500
  • 5 kpl arvoltaan 100

 

Arvomme voittajat 18.12.2017 jonka jälkeen ilmoitamme heille voitosta Yhteisön kautta yksityisviestinä. 20.12. mennessä matkaan lähtevät toimitukset kerkeävät perille vielä jouluksi joten tässä on mahdollisuus saada täytettä vaikka pukinkonttiin 🙂

 

Lue arvonnan tarkemmat säännöt klikkaamalla alta PALJASTUS-sanaa.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

 

MIKÄ ON SINUN SUOSIKKIJUTTUSI TAI KESKUSTELUSI YHTEISÖSSÄ

 

Arvonnan järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä Telian kumppaneiden työntekijät, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 4.12. – 17.12.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja Telian verkkokauppaan, yhteensä 6 kappaletta: 1 kpl 500€ ja 5 kpl 100€. Yksi lahjakortti/jäsen.

Asiakas voi valita haluamansa tuotteen tai tuotteita kertaostoksena Telian verkkokaupasta, korkeintaan voittamansa lahjakortin arvon verran. Asiakas ei voi maksaa osaa ostoksesta itse ja näin kasvattaa ostoskorin arvoa. Palkinto on hyödynnettävissä 31.12.2017 asti.

 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

  

Arvontaan osallistuminen

Kommentoimalla Telia Yhteisön blogiin. Yksi kommentti = 1 arpa. 1 arpa/jäsen.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Palkinnot arvotaan ja voittajille ilmoitetaan voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestitse 18.12.2017. Tässä yhteydessä sovitaan jokaisen voittajan kanssa palkinnon lunastamisesta. Jos voittajaa/voittajia ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

 

Helsingissä 4.12.2017

 

 

43 kommenttia 👇
Lady
Lady
Viestejä 3 421 kpl

No ehkä tuo Mitä tapahtuu vuonna 2020? Siihen ei ole pitkä aika ja on mielenkiintoista lukea mitä toiset ajattelevat tapahtuvan tulevaisuudessa. Tulevaisuuden teknologiat ja trendit : https://yhteiso.telia.fi/t5/Tulevaisuuden-teknologiat-ja/Mita-tapahtuu-vuonna-2020/td-p/140066

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

Kyllä se varmaan on tuo langaton Telia tv testipilotti, johon pääsinkin osallistumaan ja oli mielenkiintoista keskustelua aiheesta sekä havaintoja käyttäjien kanssa kiva jakaa. Myös Telian henkilökunta osallistui kiitettävästi keskusteluun pilotti-osiossa. https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908

 

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908    Tämä koska kaikki pilottijutut on aina operaattoreilta +++.

Toivottavasti teiltä tulisi esim liittymä pilotointeja.  kaikkipuhelin testaukset. lyhyesti ja ytimekkäästi tämä on paras paikka mitä löytyy josta kysyä neuvoa ongelmiin. KIITOS yhteisön ylläpitäjien ja työntekijöiden. HYVÄÄ JOULUA TELIA YHTEISÖ JA TELIAN MYYJÄT JA TYÖNTEKIJÄT

Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

Telia TV:n pilottijakso nyt syksyllä. Se sai tänne Telia Yhteisöön liittymään ja on tullut täällä pyörittyä testipilotin jälkeenkin.

Testipilotissa keskusteluissa oli mukana myös Telian henkilökuntaa ja uusilla laitteilla sai vähennettyä johtoviidakkoa olohuoneesta vähemmäksi.

Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

Paljon hyviä vinkkejä olen saanut nettiyhteyden parantamiseen, varsinkin Cellmapper käytöstä.

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/4G-kuuluvuus-ja-sen-parantaminen/td-p/9...

Uusi jäsen
Viestejä 6 kpl

Droneja on alkanut näkymään, joten tietouden lisääminen harrastuksesta ja sen rajoituksista oli tärkeä kirjoitus.

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Droneilu-hauskaa-ja-vastuullista-puuhaa/ba-p/148061

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

Sanotaan vaikka Adsl+mobiili testipilotti. Jotain uutta vaikkei itse voinutkaan osallistua.

Tutustumassa
Viestejä 3 kpl

Minulle mielenkiintoisin keskustelu oli varmaan myös "Mitä tapahtuu vuonna 2020?". Mielenkiintoista miettiä miten maiilma kehittyy niinkin lyhyessä ajassa ja miten vielä elinaikanamme. Harmittaa jo valmiiksi että mistä kaikesta teknologiasta jää paitsi kun aika jättää :D. https://yhteiso.telia.fi/t5/Tulevaisuuden-teknologiat-ja/Mita-tapahtuu-vuonna-2020/td-p/140066

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl

Pitäjänmäessä pääsee pian pilveen -juttu. Olen töissä aivan naapurissa ja kiinnostaisi tietää tarkemmin, mitä tuo massiivinen datakeskus pitää sisällään.

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl
Tutustumassa
Viestejä 4 kpl

Mitä tapahtuu vuonna 2020.

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 065 kpl

Yksi suosikeistani on blogikirjoitus "Chat apunasi 24/7", joka on ollut apunani monessa kirjoituksessani ja lähdeviitteenä. Se on ollut kuuma peruna tänä vuonna Hymiö Onnellinen

 

 

 

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 2 kpl
Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl
https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Vaihtodiili-on-taalla-vaihda-vanhat-laitteesi-uuteen/ba-p/156603 Tämä herätti paljon ajatuksia ja oli mielenkiintoista sekä hyödyllistä luettavaa. Hyvin ja asiantuntevasti kirjoitettu.
Seuraamassa menoa
Viestejä 6 kpl

tuo mitä tapahtuu v 2020 kiinnosti:)

Uusi jäsen
Viestejä 7 kpl

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Testissa-Telia-TV-ja-Elisa-Viihde/ba-p/155151

 

Laitetestejä on kiva lukea, niitä saisi olla useamminkin.

Uusi keskustelija
Viestejä 32 kpl

Uutta katsottavaa Telia TV:ssä 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-Telia-TV-ssa/bd-p/Uutuudet 

 

Kiva kun ihmiset kertoo sarjoista ja ohjelmista, ei tarvitse testikatsoa kaikkea, eikä mene ohi joku hyvä. 

Uusi keskustelija
Viestejä 16 kpl
Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 4 kpl

https://yhteiso.telia.fi/t5/Tulevaisuuden-teknologiat-ja/Mita-tapahtuu-vuonna-2020/td-p/140066 eli Mitä tapahtuu vuonna 2020. Niin lyhyt aika enää, mutta silti tuntuu kovin kaukaiselta.

Tutustumassa
Viestejä 3 kpl

Yhteisön kuvakisa Heinäkuu 2017, sillä on kiva katsella muiden ottamia kuvia 🙂

https://yhteiso.telia.fi/t5/Yhteison-kuvakisa-heinakuu-2017/bd-p/kuvakisa 

 

EDIT Tero: muokkasin linkin kuntoon

Kommentaattori
Viestejä 52 kpl
Velho
Velho
Viestejä 2 371 kpl

Mielestäni paras juttu oli VoWIFI pilotti, josta on jo jokunen hetki aikaa. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan lisää teknisiä pilotteja. Hymiö Onnellinen

Kommentaattori
Viestejä 48 kpl

Langaton Telia-TV testaus!!Oli mukavaa Porukkaa ryhmässä..;-))https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908 Rauhallista Joulun odotusta Kaikille!!

 

Edit Tero: muokkasin linkin toimivaksi

Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

Kaikki on mielenkiintoista riippuen siitä mikä kiinnostaa. En ole enää facebookissa ja ajattelin tämän yhteisön olevan oma juttuni, olenhan Telian asiakas. Mutta en näytä olevan mitään ilman iOS -tai android-liittymää eli en omista kuin läppärin johon on Telian laajakaista. Ei luonnistu meikäläiseltä hifistely. Mutta katsotaan nyt vähän matkaa mitä täällä tapahtuu. Parin vuoden päästä on kyllä varmaan ostettava uus telkkari kun ne jotenkin muuttuu antennitalouksissa. Hyvin on jo pitkälti toistakymmentä vuotta palvellu toi paksupersauksinen muovilaatikko tuolla nurkassa. Oli sekin tekniikan huippua sillon markka-aikaan. Se on tää kulutushysteria ihan punasella kirjaimellisesti näin joulun aikaan. Minun on  jo vaikea kävellä samalla kun jauhan purkkaa. Ei minusta ole kulkemaan katse tuossa laitteessa jolle ilmeisesti on keksitty jo muu nimi kuin puhelin. Alexander Graham Bell olisi kyllä ihmeissään mutta olisiko mielissään mihin härdelliin hänen keksintönsä kehitys on jotkut ihmiset ohjannut. Se on kuin huume, josta ei voi irtautua hetkeksikään. Siellähän tosiasiassa on koko elämä, tuossa levyllä kämmenellä. Se kun ei jostain syystä toimi tai särkyy koko elämä pirstaloituu pitkin bittiavaruutta, josta se on taas kerättävä uuteen laitteeseen. Kokeilkaa vaikka juuri jouluna laitteet kiinni päiväksi teemaa. Itse olen huomannut, että en ole niin tarpeellinen tai tarvitseva kuin luulin olessani aina tavoitettavissa. Toivotan kaikille Telian asiakkaille kiireetöntä ja rauhallista Joulua.

Uusi keskustelija
Viestejä 34 kpl

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Millainen-on-tulevaisuuden-alykoti/ba-p/147111

 

Älykoti aihe kiinnosti kovasti ja asuntomessuillakin tuli käytyä noihin tutustumassa 🙂

Uusi jäsen
Viestejä 6 kpl

Kisat on kivoja ja toisten valokuvia on mukava katsella.


Yhteisön kuvakisa 7/2017:

https://yhteiso.telia.fi/t5/Yhteison-kuvakisa-heinakuu-2017/bd-p/kuvakisa

 

 

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

Ehkä tämä mitä tapahtuu vuonna 2020. On sellainen juttu että tuskin menee täysin oikein veikkaukset. Muistaako kukaan kuinka aikoinaan GSM:n alkuaikoina veikattiin asiantuntijoiden taholta että tekstiviestejä käyttävät pääasiassa liikemiehet, vaan kuinkas kävikään, niiden suosio yllätti kaikki. Esim. Uudenvuoden aatot olivat operaattoreiden verkoille kova koetus viestejä kun lähetettiin uskomattoman paljon. No nythän näitä korvaavat Whatsapp, wiber jne viestisovellukset jotka tosin kasvattavat kokoajan mobiilidatan määrää

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Droneilu - hauskaa ja vastuullista puuhaa Lyhyt tietopaketti kiinnostavasta ja suositusta harrastuksesta.
Vakiokalustoa
Viestejä 189 kpl

Tykkäsin tuosta  Millainen on tulevaisuuden älykoti. https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Millainen-on-tulevaisuuden-alykoti/ba-p/147111

Itseäni kiinnostaa aina uusi tekniikka ja miten sitä voisi käyttää, jotta elämästä tulisi helpompaa. Tuossa olevat ratkaisut ovat varmasti tulevaisuudessa itselläkin käytössä kunhan on rahatilanne parempi ja koti mihin nuo sopii. Jossain muodossa jotain voisi jo nyt ottaa käyttöön ja alkaa laajentaa myöhemmin.

Kommentaattori
Viestejä 56 kpl
Vuoden 2017 mielenkiintoisimpia juttuja oli keskustelua herättänyt postaus mobiilivarmenteesta, ja siitä, kuinka sitä muut käyttäjät oikein käyttävät omiin palveluihinsa. Mukava huomata, että moni on ottanut sen käyttöön ja että monen elämää se on helpottanut. Telian palvelun maksuttomuus on varmasti lisännyt myös käytön yleistymistä. Linkki juttuun: https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-mobiilivarmennetta-Osallistu-iPhone-7-n/ba-p/152...
Uusi jäsen
Viestejä 15 kpl
Uusi jäsen
Viestejä 13 kpl

https://yhteiso.telia.fi/t5/Esittelyt-ja-kayttokokemukset/Huawei-Honor-8-kayttokokemukset/m-p/131763...

 

Oli itselle hyvä aihe, kun puhelin kiinnosti kovasti ja sen hankinkin.

Tutustumassa
Viestejä 3 kpl

https://yhteiso.telia.fi/t5/Yhteison-olohuone/Yhteison-Apple-valvojaiset-12-9-2017-klo-20-00-alkaen/...

 

Appleen liittyviä keskusteluja on aina mukava lukea, koska seuraan heidän toimiaan itsekin mielenkiinnolla! 

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Katu on auki – missä viipyy operaattorin valokuitu?

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Katu-on-auki-missa-viipyy-operaattorin-valokuitu/ba-p/159572

 

Asiallinen ja opastava artikkeli!

Seuraamassa menoa
Viestejä 11 kpl

 Minua kiinnosti juttu mobiilivarmenteesta  ja sen käytöstä.

Uusi keskustelija
Viestejä 24 kpl

Tukiasema-juttu oli mielenkiintoinen, koska vastaava pömpeli löytyy meidän taloyhtiön katolta.

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Tukiaseman-rakentaminen-vaatii-monta-osaajaa/ba-p/160425

Seuraamassa menoa
Viestejä 8 kpl
Uusi keskustelija
Viestejä 21 kpl
Tutustumassa ☆
Viestejä 8 kpl
Yhteisömanageri
Viestejä 4 008 kpl

Arvonta ja osallistumisaika on nyt sulkeutunut, kiitos kaikille 🙂 Arvomme voittajat tämän päivän aikana ja laitamme heille tänään myös privaa joten seurailkaahan inboxejanne 🙂

Yhteisömanageri
Viestejä 4 008 kpl

Nyt on kaikki voittajat tavoitettu ja on aika julkistaa voittajat. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Pääpalkinto 500eur Telian verkkokauppaan @Sasam

5kpl 100eur Telian verkkokauppaan @tdt01 @digiwelho @vouhake @LEIJONA11 @Photon

 

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava lukea, mistä jutuista pidätte Yhteisössä 🙂