Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 Yhteisö kolme vuotta arvonta.jpg

 

 

 **

 

Edit 18.12.2017

 

Arvonta ja osallistumisaika on nyt sulkeutunut, kiitos kaikille 🙂 Arvomme voittajat tämän päivän aikana ja laitamme heille tänään myös privaa joten seurailkaahan inboxejanne 🙂

 

**

 

Edit 20.12.2017

 

Nyt on kaikki voittajat tavoitettu ja on aika julkistaa voittajat. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Pääpalkinto 500eur Telian verkkokauppaan @Sasam

5kpl 100eur Telian verkkokauppaan @tdt01 @digiwelho @vouhake @LEIJONA11 @Photon

 

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava lukea, mistä jutuista pidätte Yhteisössä 🙂

 

**

 

"Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan..", Yhteisöllä on 3-vuotissynttärit 17.12.2017, mahtavaa, kun olet menossa mukana. Tässä ajassa Yhteisöön on aloitettu yli 5600 keskustelua ja kirjoitettu yli 300 blogiartikkelia, järjestetty lukuisia testipilotteja ja kyselyitä jne. ja olisi huippua kuulla, mikä näistä on sinun suosikkijuttusi. Näillä saatesanoilla käynnistetään synttäriarvonta:

 

Osallistu arvontaan kertomalla mikä juttu on sinun suosikkisi ja voita lahjakortti Telian verkkokauppaan!

 

Toimi näin

 

Kerro tämän blogin kommenteissa mikä foorumikeskustelu, blogiartikkeli, testipilotti tai kysely yms. on sinun suosikkisi ja miksi. Voit vapaasti päättää perustelut, kunhan vain kerrot ne muille. Lisää mielellään myös linkki siihen juttuun. Lisää kommenttisi 17.12.2017 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

 

Palkinnot

 

Palkintoina arvomme 6 kpl lahjakortteja Telian verkkokauppaan:

 

  • 1 kpl arvoltaan 500
  • 5 kpl arvoltaan 100

 

Arvomme voittajat 18.12.2017 jonka jälkeen ilmoitamme heille voitosta Yhteisön kautta yksityisviestinä. 20.12. mennessä matkaan lähtevät toimitukset kerkeävät perille vielä jouluksi joten tässä on mahdollisuus saada täytettä vaikka pukinkonttiin 🙂

 

Lue arvonnan tarkemmat säännöt klikkaamalla alta PALJASTUS-sanaa.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

 

MIKÄ ON SINUN SUOSIKKIJUTTUSI TAI KESKUSTELUSI YHTEISÖSSÄ

 

Arvonnan järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä Telian kumppaneiden työntekijät, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 4.12. – 17.12.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja Telian verkkokauppaan, yhteensä 6 kappaletta: 1 kpl 500€ ja 5 kpl 100€. Yksi lahjakortti/jäsen.

Asiakas voi valita haluamansa tuotteen tai tuotteita kertaostoksena Telian verkkokaupasta, korkeintaan voittamansa lahjakortin arvon verran. Asiakas ei voi maksaa osaa ostoksesta itse ja näin kasvattaa ostoskorin arvoa. Palkinto on hyödynnettävissä 31.12.2017 asti.

 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

  

Arvontaan osallistuminen

Kommentoimalla Telia Yhteisön blogiin. Yksi kommentti = 1 arpa. 1 arpa/jäsen.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Palkinnot arvotaan ja voittajille ilmoitetaan voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestitse 18.12.2017. Tässä yhteydessä sovitaan jokaisen voittajan kanssa palkinnon lunastamisesta. Jos voittajaa/voittajia ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

 

Helsingissä 4.12.2017

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mika-on-sinun-suosikkijuttusi-tai-keskustelusi-Yhteisossa/ba-p/160148
Linkki kopioitu
43 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.