peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mitä lahjaksi isälle? Nappaa tästä 5 lahjaideaa

Moderaattori
Moderaattori

Mitä lahjaksi isälle? Nappaa tästä 5 lahjaideaa

Muistathan, että isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 11.11.

Vielä on siis hyvin aikaa suunnitella päivästä isän näköinen. Anna isän nukkua pitkään, valmista kotitekoinen aamiainen, katsokaa yhdessä isän lempimatsi tai lähtekää vaikka yhdessä ulkoilemaan – tärkeintä isänpäivässä on muistaminen ja läsnäolo.

 

Jos kaipaat kortin, runon tai Whatsapp-viestin kylkeen lisätäytettä, nappaa tästä kovimmat lahjavinkit isälle tai muulle läheiselle:

 

1. Vastamelukuulokkeet

 Isänpäivälahja vastamelukuulokkeet.jpgKuva: Frank Septillion / Unsplash

Vastamelukuulokkeet ovat nappivalinta nautiskelijalle, matkustajalle tai keskittymistä tarvitsevalle!  Kuulokkeiden avulla voit lahjoittaa isälle hetken rauhaa ympäröivästä hälinästä ja luoda hänelle tilan rauhoittumiselle. 

 

Tutustu ja tilaa:

Panosta: Sony WH1000XM3 

Pihistä: Xqisit OE400 

Kaikki kuulokkeet näet täältä

 

2. Viihdettä ruudulle

 

isänpäivälahja kanavapaketti.jpgKuva: UnsplashOnko isäsi urheilu-, tiede- tai viihdeihmisiä? Tarjoa isälle elämyksiä ja yhteistä aikaa kotisohvalla kanavapaketin muodossa!  

 

Tutustu ja tilaa:
Urheilijan superpaketti penkkiurheilijalle

Discovery oman elämänsä tutkimusmatkalijalle

HBO Cmore tai Viasat viihteen rakastajalle

Kaikki kanavapaketit näet täältä

 

3. Älykello 

 isänpäivälahja älykello.jpgKuva: Luke Chesser / Unsplash

Älykellot auttavat käyttäjää pysymään aktiivisena ja niiden avulla voi muun muassa tarkkailla urheilusuoritusta. Arjessa älykello tarjoaa käyttäjälleen apukäsiä, sillä puhelimeen tulevia ilmoituksia ei ole pakko tarkistaa puhelimen ruudulta. Tämä auttaa keskittymään paremmin nykyhetkeen ja aikaa jää enemmän tärkeämmille asioille. 

 

Tutustu ja tilaa: 

Apple Watch Series 4 Space Grey

Samsung Galaxy Watch

Kaikki älykellot näet täältä

 

 

4. Älyä kotiin

 isänpäivälahja älykoti.jpgKuva: Unsplash

Pitääkö isäsi hifistelystä? Arkea helpottavat ja pientä lisäluksusta elämään tuovat värpäkkeet ja lisälaitteet ovat silloin yhtä varma valinta, kuin aamutossut. Muista isää esimerkiksi etäohjattavilla himmennysvaloilla, chromecastilla tai langattomalla laturilla. Hyvästi iänikuiset johdot!

 

Tutustu ja tilaa:

Philips himmennyspakkaus

Langaton laturi

Chromecast

Kaikki älykodin tuotteet täältä

 

5. Uusi peli

 

Isänpäivälahja peli.jpgKuva: Fabian Albert / Unsplash

Jos pelaaminen on isän tai koko perheen yhteinen juttu, ilahtuminen on taattu, kun paketista kuoriutuu koukuttava peli tai jopa pelikonsoli. Pelien lisäksi isää voi muistaa myös erilaisilla pelitarvikkeilla, kuten uudella pelituolilla tai käteenistuvalla hiirellä.

 

Tutustu ja tilaa: 

Red Dead Redeption 2, julkaistu 26.10.

PS4 + Call of Duty -paketti
Encore-pelituoli

Kaikki pelituotteet täältä

 

 

Rakkaudentäytteistä isänpäivää!

Jaa kommenttiboksiin omat lahjavinkkisi