peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52570 Jäsentä
151315 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mitä mieltä olet matkavakuutuksista? Osallistu kyselyyn

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Mitä mieltä olet matkavakuutuksista? Osallistu kyselyyn

Matkavakuutuskysely.jpg

 

 

Olet reissussa ulkomailla. Vapaa-ajan matkalla. Oletko ottanut myös matkavakuutuksen? Jos kyllä niin mitä hyvää mielestäsi nykyisissä matkavakuutuksissa on? Mitä huonoa niissä kenties on? Tai vaihtoehtoisesti, jos sinulla ei ole matkavakuutusta niin miksi ei? Millainen vakuutuksen pitäisi olla, että ottaisit sellaisen reissuasi turvaamaan?

 

Tutkimme tällä hetkellä parempaa tapaa toteuttaa matkavakuutus. Pöydällämme on matkavakuutus, jossa veloitus olisi vain toteutuneiden matkapäivien osalta. Haluaisimmekin tietää, miltä tällainen sinusta kuulostaisi. Kerro mielipiteesi osallistumalla kyselyyn:

 

<< linkki poistettu >>

 

Kysely on avoinna 6.1.2019 asti. Ja kuten aina niin voit halutessasi kertoa lisää näkemyksiäsi myös tämän blogin kommenttiosiossa. Kiitos valtavasti jo etukäteen näkemyksistäsi.

 

Telian vakuutuspalvelut -työryhmän puolesta

 

Tero / yhteisömanageri

 

Ps. Mitä tekemistä meillä on vakuutuspalveluiden kanssa? Meiltä on saatavilla tällä hetkellä kaksi vakuutustuotetta:

 

Ja nämä linkittyvät luontevasti toimialaamme sekä tarjoamiimme palveluihin. Haluamme tarjota sinulle jatkossa entistä enemmän turvaa erityisesti tilanteissa, joissa voimme hyödyntää teknologiaosaamistamme. Tämä tarkoittaa sinulle helppoutta, hankkia ja käyttää palveluita.

3 Kommentit
Yhteisömanageri

Joko osallistuit kyselyyn? Mitä ajatuksia sinulla tästä heräsi?

Osallistuin kun tuli vielä raatikyselykin samasta asiasta 😁 Ihan hyvä vaihtoehto mielestäni matkavakuutuksille, ainoastaan arvelutti se entäs jos puhelin varastetaan niin miten palvelun/vakuutuksen silloin käy 🤔

Yhteisömanageri

Vakuutus on tästä huolimatta voimassa, puhelimen mahdollinen varkaustilanne ei tähän vaikuta. Ja jos kävisi vaikka niin, että puhelin jäisi kotiin vakuutus olisi silti voimassa.

 

Sijaintitieto vaikuttaa ainoastaan laskutukseen Hymiö Onnellinen