Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65069
Kirjoituksia 176808

Matkavakuutuskysely.jpg

 

 

Olet reissussa ulkomailla. Vapaa-ajan matkalla. Oletko ottanut myös matkavakuutuksen? Jos kyllä niin mitä hyvää mielestäsi nykyisissä matkavakuutuksissa on? Mitä huonoa niissä kenties on? Tai vaihtoehtoisesti, jos sinulla ei ole matkavakuutusta niin miksi ei? Millainen vakuutuksen pitäisi olla, että ottaisit sellaisen reissuasi turvaamaan?

 

Tutkimme tällä hetkellä parempaa tapaa toteuttaa matkavakuutus. Pöydällämme on matkavakuutus, jossa veloitus olisi vain toteutuneiden matkapäivien osalta. Haluaisimmekin tietää, miltä tällainen sinusta kuulostaisi. Kerro mielipiteesi osallistumalla kyselyyn:

 

<< linkki poistettu >>

 

Kysely on avoinna 6.1.2019 asti. Ja kuten aina niin voit halutessasi kertoa lisää näkemyksiäsi myös tämän blogin kommenttiosiossa. Kiitos valtavasti jo etukäteen näkemyksistäsi.

 

Telian vakuutuspalvelut -työryhmän puolesta

 

Tero / yhteisömanageri

 

Ps. Mitä tekemistä meillä on vakuutuspalveluiden kanssa? Meiltä on saatavilla tällä hetkellä kaksi vakuutustuotetta:

 

Ja nämä linkittyvät luontevasti toimialaamme sekä tarjoamiimme palveluihin. Haluamme tarjota sinulle jatkossa entistä enemmän turvaa erityisesti tilanteissa, joissa voimme hyödyntää teknologiaosaamistamme. Tämä tarkoittaa sinulle helppoutta, hankkia ja käyttää palveluita.

3 kommenttia 👇
Yhteisömanageri
Viestejä 4 053 kpl

Joko osallistuit kyselyyn? Mitä ajatuksia sinulla tästä heräsi?

Lady
Lady
Viestejä 3 450 kpl

Osallistuin kun tuli vielä raatikyselykin samasta asiasta 😁 Ihan hyvä vaihtoehto mielestäni matkavakuutuksille, ainoastaan arvelutti se entäs jos puhelin varastetaan niin miten palvelun/vakuutuksen silloin käy 🤔

Yhteisömanageri
Viestejä 4 053 kpl

Vakuutus on tästä huolimatta voimassa, puhelimen mahdollinen varkaustilanne ei tähän vaikuta. Ja jos kävisi vaikka niin, että puhelin jäisi kotiin vakuutus olisi silti voimassa.

 

Sijaintitieto vaikuttaa ainoastaan laskutukseen 🙂