Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Muistatko kun viime jouluna kohkattiin tableteista ja selfie-kepeistä? Muutamia aktiivisuusrannekkeitakin oli tarjolla innokkaimmille. Mitkä ovat vuoden 2015 hittilahjat? Millaista elektroniikkaa sinun lahjapaketeista löytyy tänä vuonna?

Älykellojen lopullinen esiinmarssi

Älykelloja on myyty jo pidemmän aikaa, mutta uskon joulun 2015 olevan älykelloille lopullinen läpimurto. Valikoimaa löytyy enemmän kuin tarpeeksi! Valmistajia on todella monta ja mitkä ovat ne eroavaisuudet kelloissa? Mistä lähteä perkaamaan itselle tai läheiselle sopiva?

Suosittelen ostaessa miettimään avainseikkaa: käyttötarkoitusta.
04_AppleMJ3T2KSA_spacegreyblack.png
Moni älykello on suunniteltu sporttiseksi, mutta tyylikkäitäkin älykellojakin löytyy valikoimista. Ulkonäkö on monelle tärkeässä osassa hankintaa tehdessä, mutta enemmän urheilevat kiinnittävät huomiota käytännöllisyyteen ja miten laite synkkaa käytettävien mobiilisovellusten kanssa. Moni aloittaa vuodenvaihteessa terveelliset elintavat ja aktiivisemman liikkumisen ja tässä älykello parhaimmillaan tukee "uutta elämää".

Tässä muutama pätevä vaihtoehto verkkokaupastamme:
Apple Watch (Löytyy tavallisen mallin rinnalle vielä spottisempikin versio)
Samsung Gear S2 Classic (Täältä ketjusta mm. @Jusbali käyttökokemukset)
Fitbit Surge -fitness-kello (Aktiivisuusrannekkeen ja älykellon sekoitus kuntoilijalle)

Kannettavien kaiuttimien luomat mahdollisuudet

Olen hankkinut oman kannettavan kaiuttimeni joskus muutama vuosi sitten. Logitechin valmistama kaiutin on palvellut oikein mallikkaasti ja mahdollistanut useammankin kesäillan musiikin parissa. Akunkesto on ollut oikein kiitollisella tolalla ja ääntä lähtee kuin pienestä pitäjästä!

Kuten älykelloissa, myös kannettavissa kaiuttimissa on valikoimaa kasvavassa määrin. Verkkokaupassamme lähes hitiksi kasvanut Harman Kardon- kaiutin on niittänyt hyvää palautetta ja onhan se nyt tyylikäs kuin sika pienenä!


01_HarmanKardonOnyxStudio2_white.png

 

Suosittelen tutkaisemaan nämä kaiuttimet:
Harman Kardon Onyx Studio 2-kaiutinjärjestelmä
Marshall Kilburn -kannettava kaiutin (Marshall Stanmoren pikkuveli 20h akkukestolla)
Marshall Acton -kaiutin

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä jokaiselle älypuhelinkäyttäjälle tarpeellinen..

Kannettavat matkalaturit apuun reissuille

Kuinka monesti sitä on tullutkaan oltua reissun päällä ja puhelin piippaa "10% akkukestoa jäljellä"? Eipä kuulkaa hätää! Apu on lähellä ja helposti otettavissa käyttöön, kun hankkii matkalaturin! Nykyään moni mobiilisovellus syö akkukestoa hurjia määriä ja sosiaalisen median videostreamauspalvelut Snapchat ja Periscope ovat energiasyöppöjä. Matkalaturit ovat joululahjoja miettiessä myös budjettiystävällinen ratkaisu, joten jos suurimmat joululahjat on ostettu, mutta jotain pientä olisi vielä kiva löytää niin suosittelen matkalaturia!
01_SamsungBatteryPack11300mAh_silver.png
Verkkokaupan uumenista löytyy muutama näppärä matkalaturi:
Samsung Battery Pack 11300 mAh -ulkoinen akku (Tällä voi ladata useammankin kerran puhelimen!)
Case Scenario 3000 mAh-vara-akku (Kevyt ja helposti mukaanotettava matkalaturi)

Siinä muutama lahjaidea, jos on tarvetta omaan käyttöön uudelle viihde-elektroniikalle tai mietit vielä läheiselle lahjaa! Keksitkö tälle listalle vielä jotakin täydennettävää?

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta koko Klaanin porukalle!

 

Blogin kirjoittaja @JariVil

NikoNo
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mitka-ovat-vuoden-2015-hittilahjat/ba-p/116745
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Telialla olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä toimin Telia Partion jäsenenä ja täällä Yhteisössä moderaattorina. Vahvasti myös Liigan parissa mukana! :)