Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

nhl_viasat.jpg

 

Ensi yönä se taas starttaa, nimittäin kiekkoliigoista kovin eli NHL!


Luvassa on suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen kausi, sillä Winnipeg Jetsiä edustavalla Patrik Laineella on erinomaisesti sujuneiden harjoituspelien perusteella realistinen mahdollisuus viedä runkosarjan maalikuninkuus tällä kaudella. Sen verran kaunista katseltavaa on Laineen laukaus jälleen kerran ollut, ettei se ainakaan ihme olisi. Runkosarjan maalikuningas palkitaan aina kauden päätteeksi Maurice "Rocket" Richard Trophylla ja kyseessä olisi muuten ensimmäinen sekä ainoa kerta sitten Teemu Selänteen, kun suomalainen olisi moiseen yltänyt.

 

Mielenkiintoista on nähdä myös, että nouseeko Mikael Granlund entistäkin suurempaan rooliin Minnesotassa? Granlund pelasi viime vuonna uransa vahvimman kauden NHL:ssä ja täytyy toivoa, että miehen nousukiito jatkuu myös tällä kaudella. Olisi hienoa nähdä Wildin menevän tällä kaudella todella pitkälle, viime vuonnahan joukkueen taival katkesi harmillisesti jo ensimmäisellä play-off -kierroksella.


Joukkueista suurimpana ennakkosuosikkina kauteen lähtee kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut ja kanadalaisen Sidney Crosbyn johtama Pittsburgh Penguins. Yhtenä Penguinsin suurimmista haastajista pidetään puolestaan timanttisen hyvän Connor McDavidin edustamaa Edmonton Oilersia, jonka organisaatioon kuuluva superlupaus Jesse Puljujärvi ei valitettavasti tule ainakaan starttaamaan kauttansa NHL:ssä. Puljujärvi ei pystynyt harjoituspeleissä esittämillään otteilla lunastamaan paikkaansa kokoonpanossa ja mies joutuu näin ollen aloittamaan kautensa farmissa.


Itse tulen tälläkin kaudella pitämään peukut pystyssä Chicago Blackhawksille, joka on ollut ehdoton suosikkijoukkueeni jo pienestä pojasta saakka. Taitoa Blackhawksin joukkueesta löytyy ainakin yllin kyllin, vai mitä sanotte Patrick Kanesta, Jonathan Toewsista ja Marian Hossasta?


Pakko vielä lopuksi nostaa esille legendaarisen Jaromir Jagrin paluu liigaan. 45-vuotias tshekkikonkari on nimittäin solminut yksivuotisen sopimuksen Calgary Flamesin kanssa. Aika huikeaa, sanoisinko!


Mikäli et ole vielä Viasatia tilannut, nyt on aika tehdä se, sillä kiekko putoaa Pohjois-Amerikassa jäihin ensi yönä.

VilleVent
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/NHL-alkaa-taas/ba-p/156195
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
Linna89
Uusi keskustelija

Itse seuraan mielenkiinnolla Laineen Patrikin otteita, kuinka Tapparan kasvatti pärjää isoos ympyröös, viime kaudella aika hyvin, kuten nähtiin. Parempia otteita on lupa odottaa, koska Patrikin mukaan hän on harjoitellut kesän hyvin ja ahkerasti. 

 

Olisi kyllä mukava nähdä Edmonton Oilers finaali kahinoissa mukana loppukaudesta 😄

Saa nähdä kuinka J. Jokinen istuu Oilersin kokoonpanoon. 

VilleVent
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Olen itse kyllä aivan varma, että entistäkin parempaa on tulossa. Onhan Laineen potentiaali kuitenkin aivan älytön ja niin hyvä kuin viime kausikin tosiaan oli, on Laineessa edellytyksiä entistäkin suvereenimmaksi pelaajaksi.

 

Jokinen ei ole vielä saanut pistetiliään auki tällä kaudella, mutta luulen että mies istuu aika hyvin kyllä Oilersin kokoonpanoon. Hymiö Onnellinen