Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Apua, ehdota nimeä!.jpg

 

 

Apua, meillä on ongelma!

 

Pilotoimme parhaillaan uutta palvelua asiakkaidemme kanssa ja aloitamme lähiaikoina vielä toisenkin vastaavanlaisen pilotin. Ongelma on nyt siinä, että emme meinaa keksiä näille meidän mielestä huikean hyville uusille palveluille yhtä huikean hyviä nimiä. Auta meitä?

 

Lue näiden pilottipalveluiden kuvaukset alta ja ehdota niille molemmille mielestäsi passelia nimeä. Anna mielikuvituksesi lentää, kuuntelemme mielellämme villejäkin ehdotuksia.

 

Jätä nimiehdotuksesi tämän kirjoituksen kommenttiosioon 22.11.2015 klo 23:59 mennessä. Käymme ne kaikki sen jälkeen läpi ja poimimme niistä helmet. Pidätämme varmuuden vuoksi myös oikeuden olla valitsematta yhtäkään ehdotusta 🙂

 

Seuraa  ehdotuksesi jälkeen tätä ketjua: kerromme nimien seuraavista käänteistä. Nyt on loistava tilaisuus vaikuttaa. Me luotamme teihin!

 

 

Pilottipalvelu 1:

 

Uusi älyliikennesovellus joka muodostaa ja yhdistää älykkäästi matkaketjuja, jotka koostuvat kyseiselle reitille parhaiten soveltuvista liikennemuodoista. Palvelu koostaa matkan liikkujan omien tarpeiden mukaisesti yhdistelemällä esimerkiksi bussi-, juna- ja taksiliikennettä. 

 

Palvelun avulla eri liikennevälineiden matkat voi varata ja maksaa yhdellä kertaa samalla sovelluksella. Lisäksi sovellus tarjoaa reaaliaikaisesti tiedon esimerkiksi liikennevälineiden myöhästymisistä ja mukauttaa tilauksen poikkeusaikataulujen mukaisesti.

 

Aluksi sovelluksella on mahdollista muodostaa matkoja hyödyntäen taksi- ja junamatkoja. Palvelun laajentamisesta eri kulkuneuvoihin ja paikkakunnille neuvotellaan parhaillaan. Tulevaisuudessa esimerkiksi autovuokraamot, kaupunkipyörät tai jopa robottiautot voivat kuulua sovelluksen tukemiin liikennevälineisiin.

 

Pilotoimme palvelua ensimmäiseksi Hämeenlinnan seudulla, josta moni matka suuntautuu sekä Helsingin että Tampereen suuntaan. Pilottikokeilu käynnistyy tämän hetkisen suunnitelman mukaan vuoden vaihteessa.

 

Mitä nimeä ehdottaisit tälle palvelulle?

 

 

Pilottipalvelu 2:

 

Tästä palvelusta käytämme tällä hetkellä "työnimeä" Sonera Matkalainen ja tämän pilotti on meillä parhaillaan käynnissä --> linkki. Tämän mobiilisovelluksen avulla voit suunnitella matkasi siten, että vältät huonon ajokelin, onnettomuuspaikat sekä ruuhkat. Matkasi aikana voit myös löytää parhaat kahvipaikat muiden käyttäjien antamien vinkkien avulla. Lisäksi Matkalainen ohjaa sinua taloudellisempaan ajotapaan analysoimalla ajotapaasi ja tarjoamalla erilaisia tilastoja matkoistasi.

 

Palvelun avulla näet reittisi varrelle osuvien kelikameroiden kuvat sekä tietyö- ja onnettomuustilanteet ja käyttäjien lisäämät merkinnät esim. taukopaikoista. Saat ilmoituksia matkan varrella tapahtuneista matkaasi vaikuttavista tilanteista, tilastoja ajamistasi matkoista, ajokäyttäytymisestäsi, auton vioista ja niin edelleen.

 

Tällä hetkellä keräämme Matkalaisen pilotoijilta palautetta palvelusta ja päätämme jatkosta ja mahdollisesta jatkokehityksestä palautteen pohjalta. Samalla haluaisimme vielä miettiä uudelleen onko pilotissa käytetty työnimi ”Matkalainen” paras nimivaihtoehto. Mitä nimeä sinä ehdottaisit tälle palvelulle?

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Nyt-on-mahdollisuus-vaikuttaa-ehdota-nimia-uusille/ba-p/113567
Linkki kopioitu
13 kommenttia 👇
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Pilottipalvelu 1: Matka-apu

Pilottipalvelu 2: Matkalainen

Lyhyestä virsi kaunis Hymiö Silmänisku

Hopper
Rekisteröitynyt

On the road Pilotti 1

Sopii Soneran "elä vapaasti" brändiin...

kjns
Kunniajäsen

Melkein antaisin nimet

 

1. Sonera Reitti

- Lyhyt, helposti muistettava, kuvaava

 

2. Sonera Matkalainen

- Tää pilottinimi on mun mielestä aika hyvä ja kuvaava, ja sillä on jo tunnettuutta avoimen pilotin takia

PasiS
Konkari ☆

Mielestäni Matkalainen ei ole hyvä nimi kuvaamaan ohjelmaa, joka on ainoastaan oman auton käyttöön tarkoitettu. Onhan rinkka selässä liftaava kulkijakin matkalainen tai julkisilla kulkeva.

kjns:n ehdotus hyvä, mutta toisinpäin parempi eli Matkalainen olisi sopinut tuon 1:n nimeksi paremmin kuin 2:n ja vastaavasti Reitti sopisi kyllä tuon 2:n nimeksi. Voi tosin sekoittaa vähän, kun 2:sta on jo kutsuttu Matkalaiseksi.

finlemon
Vakiokalustoa

Miten se palkitsemispuoli? Johtoryhmä pokaa pokaalin ja ehdotukset ohitetaan olkaa kohauttamalla, tai sekin on jo liikaa vaadittu.

 

Pilottipalvelu 1: Reissaaja

Pilottipalvelu 2: Kartturi

samihyv
Uusi jäsen

1 Sonera Reitit

2 Sonera Vatanen

Cicek
Rekisteröitynyt
1. Sonera Väylä 2. Sonera Matkaaja
Jussii69
Uusi jäsen

Sonera liikenne, kattaa molemmat 🙂

Jussii69
Uusi jäsen

Sonera on the road

Lypite
Uusi keskustelija

1. SOMA

Lypite
Uusi keskustelija

2. SOTI

Tetuu
Tutustumassa ☆

Myöhässä, mutta:

 

1. Sonera Reissu

2. Sonera Reittivinkki

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kiitos kaikille ehdotuksista.

 

Aikaa vierähti aika paljon mutta nyt tuo ehdotus palvelusta #1 on nähnyt päivänvalon, Sonera Reissu ja sen pilotti julkaistiin ihan muutama päivä sitten 🙂

 

Sonera Matkalainen on jatkossakin Sonera Matkalainen, sen työnimi päätyi siis myös lopulliseen käyttöön ainakin toistaiseksi.

 

Harmi juttu, Tetuu:n ehdotus tuli pari päivää liian myöhässä eikä se kerennyt täältä Klaanista mukaan ehdotuslistalle. Mutta toisaalta ihan mahtavaa että se tuli kuitenkin täältä ehdotuksena koska näin tämä vahvistaa sitä näkemystä että talon sisällä ehdotettu ja päätetty nimi oli oikeasti ihan hyvä tai hyvä nimi kun sitä täällä kuitenkin myös ehdotettiin.

 

Kiitos kaikille vielä kerran ja seuraavaan kertaan 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.