peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50989 Jäsentä
148086 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Oneplus 6T on pian täällä

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Oneplus 6T on pian täällä

Oneplus 6T Telia.jpg

 

 

Uusi Oneplus 6T on järjestyksessään toinen Oneplus-puhelin, joka tulee meille myyntiin. Uutukainen julkaistaan New Yorkissa 30.10. Ota tämä blogi seurantaan niin tiedät milloin myynti alkaa, mihin hintaan uutukaista tullaan myymään ja mistä sitä voi ostaa. Jos haluat niin ilmoittaudu myös kiinnostuslistalle ja saat tietoa myös sähköpostiisi.

 

Oneplussan puhelimet tunnetaan pätevistä ominaisuuksista kuitenkin verrattain edulliseen hintaan. Joten kysymys kuuluukin, että millainen puhelin on Oneplus 6T ja mihin hintaluokkaan se tulee asettumaan? Millaisia huhuja on liikkeellä?

 

Edellinen malli, Oneplus 6 oli ja on hyvä puhelin ainakin käyttökokemuksien perusteella joten voitaneen olettaa, että 6T on entistä parempi.

2 Kommentit
Uusi keskustelija

Hei. Tykkään siitä ominaisuudesta kun on iso näyttö ja iso luuri ne ovat plussaa tälle komeudelle 😊

Yhteisömanageri

@Ismoman minkä kokoinen on iso tai sopivan kokoinen puhelin? Nykyään kun puhelimissa on rajattomat näytöt niin näyttö on iso ilman, että ulkomitat kasvaa Hymiö Onnellinen