peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54709 Jäsentä
155557 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Oneplus 6T on pian täällä

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Oneplus 6T on pian täällä

Oneplus 6T Telia.jpg

 

 

Uusi Oneplus 6T on järjestyksessään toinen meille myyntiin tuleva Oneplus-puhelin. Uutukainen julkaistaan New Yorkissa 29.10. ja ennakkomyynti käynnistyy vielä samana iltana. Ennakkoon tilattujen puhelimien toimitukset käynnistyvät 6.11. alkaen.

 

Turun Skanssissa, Oulun Valkeassa ja Helsingin Kampissa on 2.11. pop-up-pisteet, joista voit ostaa oman Oneplus 6T -puhelimen ja saat sen sieltä heti heti mukaan. Jos haluat niin ilmoittaudu myös kiinnostuslistalle ja saat tietoa myös sähköpostiisi.

 

---

 

Oneplussan puhelimet tunnetaan pätevistä ominaisuuksista kuitenkin verrattain edulliseen hintaan. Joten kysymys kuuluukin, että millainen puhelin on Oneplus 6T ja mihin hintaluokkaan se tulee asettumaan? Millaisia huhuja on liikkeellä?

 

Edellinen malli, Oneplus 6 oli ja on hyvä puhelin ainakin käyttökokemuksien perusteella joten voitaneen olettaa, että 6T on entistä parempi.

4 Kommentit
Uusi keskustelija

Hei. Tykkään siitä ominaisuudesta kun on iso näyttö ja iso luuri ne ovat plussaa tälle komeudelle 😊

Yhteisömanageri

@Ismoman minkä kokoinen on iso tai sopivan kokoinen puhelin? Nykyään kun puhelimissa on rajattomat näytöt niin näyttö on iso ilman, että ulkomitat kasvaa Hymiö Onnellinen

Vakiokalustoa ☆☆

Ei teillä olisi enää Oneplus 5T:tä (128GB) myynnissä? Tarvitsisin mahdollisimman "roottausystävällisen" puhelimen ja 5T taitaa olla tällä hetkellä paras mitä löytyy siihen tarkoitukseen. Myös 6/6T voisi menetellä, mutta siinä on nettitietojen mukaan joku uusi partitiointijärjestelmä, joka kai vaikeuttaa asioita. Vai onko kukaan vielä rootannut 6T:tä?

 

5T:n saatavuus suomesta on kuitenkin todella heikkoa, eBaysta löytyy kyllä ja esim. aasiasta saisi tilattua jopa valmiiksi rootattuna (ROOT + TWRP recovery), mutta hinta näissä on melkein sama kuin 6T:llä. Itse asiassa erikoista tässä on se että vaikka 5T on vanhempi malli niin se on monessa paikkaa jopa kalliimpi kuin 6T. Lieneekö sitten helppo roottaus juurikin se syy korkeaan hintaan, ehkä ne on halutumpia.

Moderaattori

Ei ole @SINAD näitä vanhoja malleja enää myynnissä, eli nyt joutuu haalimaan sellaisen jostain muualta. Toki itse suosittelisin kyllä hankkimaan 6 tai 6T mallin, niin ei tarvitse isommin alkaa säätämään ja paketti tulee postin kautta pikaisesti perille.