Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64270
Kirjoituksia 174808
Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.

Liiga skaba.jpg

 

****

 

Muokkaus 21.9.

 

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille on lähetetty yksityisviesti. Käyhän kurkkaamassa privaboxisi Hymiö Onnellinen 

 

 

****

 

Muokkaus 17.9.

 

Skaba on päättynyt, kiitos kaikille keskusteluihin osallistuneille 🙂 Arvomme viisi voittajaa tämän viikon aikana ja lähetämme heille yksityisviestiä myös tämän viikon aikana joten seurailehan yksityisviestejäsi 🙂

****

 

Pitkä odotus päättyy kun kiekko vihdoin tippuu tänään jäähän!

 

Telia on Liigan uusi koti ja lätkä näkyy myös täällä Yhteisössä. Liiga-osiosta josta löydät kattavan tietopaketin aiheesta ja osiossa myös keskustellaan Liigasta ja sen hankkimisesta sekä annetaan vinkkejä sekä suosituksia ja niin edelleen.

 

Jääkiekko jos mikä on yhteisöllinen laji ja juhlistaaksemme alkavaa kautta käynnistämme yhteisöllisen skaban nyt viikonlopun ajaksi:

 


Tule keskustelemaan Liigasta ja lätkästä ylipäänsä, kerro miten sinä katselet Liigaa, jaa kokemuksiasi ja neuvo muita Liigaan liittyvissä kysymyksissä.

Osallistu Yhteisön Liiga-osion keskusteluihin nyt viikonlopun aikana ja arvomme kaikkien keskusteluihin osallistuneiden sekä hyväksyttyjä ratkaisuja keränneiden kesken viisi voittajaa jotka palkitsemme viidellä lipulla valitsemiensa joukkueiden kotipeleihin. Jos arpaonni suosii sinua niin voit muodostaa oman Viidennen ketjusi ja lähteä katsomaan matsia paikan päälle!

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

1) Kisa-aika: 14.9. – 16.9.

 

2) Voit osallistua skabaan näin

 

  • Osallistu keskusteluun Liiga-osion keskusteluissa, olemassa olevissa ketjuissa tai voit avata myös uusia  keskusteluita jos sopivaa valmista aihetta ei vielä löydy. Sekä
  • Neuvo muita keskustelijoita heidän Liigaan liittyvissä kysymyksissään

3) Skaban aikana - kuten muulloinkin - jokaisen jäsenen tulee huomioida Yhteisön yleiset säännöt sekä toimia niiden mukaisesti

 

4) Palkinnot

 

  • Arvomme kaikkien skabaan osallistuneiden sekä yllä mainitut kriteerit täyttävien jäsenten kesken 5 voittajaa jotka kukin voittavat 5 lippua valitsemiensa joukkueiden kotipeleihin

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin liity mukaan nyt, se vie vain hetken.

 

Onnea arvontaan ja hienoja hetkiä sekä alkavan Liiga-kauden että Yhteisön parissa 🙂

 

PS. Löydät skaban tarkemmat säännöt klikkaamalla paljastus-sanaa.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

”Arvonta: Osallistu Liiga-aiheiseen keskusteluun ja arvontaan"

 

Arvonnan järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä Telian kumppaneiden työntekijät, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 14.9. – 16.9.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

Voittajia arvotaan yhteensä viisi (5) kpl joista kukin voittaa viisi (5) kpl omavalintaista lippua valitsemansa kotijoukkueen peleihin.

 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Palkinnon arvo 100€-125€/lippupaketti.

  

Arvontaan osallistuminen


Jäsenen, joka haluaa osallistua arvontaan tulee toimia näin:

1) Osallistua keskusteluun Liiga-osion keskusteluissa, olemassa olevissa ketjuissa tai hän voi avata myös uusia keskusteluita jos sopivaa valmista aihetta ei vielä löydy. Sekä
2) Neuvoa muita keskustelijoita Liiga-osiossa heidän Liigaan liittyvissä kysymyksissään.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Palkinnot arvotaan ja voittajille ilmoitetaan voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestitse viikon 38 aikana. Jos voittajaa/voittajia ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

 

Helsingissä 14.9.2018

 

4 kommenttia 👇
Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Keskustelut ovat olleet vilkkaita, hienoa 🙂 Teimme silti pienen viilauksen skaban sääntöihin ja poistimme skabassa olleet rajoitukset:

Kaikki, jotka osallistuvat Liiga-aiheiseen keskusteluun skaban aikana ovat mukana lippujen arvonnassa.

 

Ei muuta kuin keskustelemaan lätkästä ja onnea arvontaan 🙂

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Skaba on päättynyt, kiitos kaikille keskusteluihin osallistuneille 🙂 Arvomme viisi voittajaa tämän viikon aikana ja lähetämme heille yksityisviestiä myös tämän viikon aikana joten seurailehan yksityisviestejäsi 🙂

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille on lähetetty yksityisviesti. Käyhän kurkkaamassa privaboxisi 🙂

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Neljä voittajaa viidestä on jo tavoitettu, yhtä vajaa enää 🙂

 

Odotamme sääntöjen mukaan voittajilta kuittausta kolme arkipäivää jonka jälkeen arvomme uuden voittajan.