peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 6

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 6

OnePlus 6 skaba.jpg

 

 

**Edit 17.5. Voittaja on arvottu ja myös tavoitettukin ja hän on @Active2016. Onneksi olkoon voitosta Hymiö Onnellinen**

 

**Edit 16.5. Ilmoittautuminen arvontaan on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille. Arvomme voittajan huomenna 17.5. joten olehan huomenna kuulolla Hymiö Onnellinen **

 

OnePlussan puhelimet tulevat meille myyntiin (alkaen mallista OnePlus 6 ja sitä seuraavat uudet mallit) ja sen kunniaksi käynnistämme arvonnan, josta sinä voit voittaa 16.5. lanseerattavan lippulaivan, OnePlus 6:n. 

 

Osallistu arvontaan vastaamalla simppeliin kysymykseen:

Mikä on sinun nykyinen puhelimesi ja mitä hyvää siinä on? 

Lisää kommenttisi tähän blogiin ja olet mukana skabassa. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin liity mukaan nyt ja voit osallistua tähän ja jatkossa myös muihin skaboihin sekä kaikkeen muuhun kivaan. Kaikkien kommentoijien kesken arvomme yhden OnePlus 6 -puhelimen. Voittaja saa puhelimensa ensimmäisten joukossa sitten, kun sitä tulee saataville 😊

 

Löydät arvonnan säännöt klikkaamalla PALJASTUS-sanaa.

 

Onnea arvontaan!

 

Ps. Ota tämä Yhteisön blogi seurantaan niin tiedät, miten OnePlus 6 -puhelimen julkaisu sekä myynninaloitus etenee.

 

Paljastus

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Arvonta: "Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 6”

 

Arvonnan järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä Telian kumppaneiden työntekijät, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 3.5. – 16.5. klo 19.00 -välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1kpl OnePlus 6 -puhelimia (arvo xxx €).

 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

  

Arvontaan osallistuminen

Kommentoimalla tähän Telia Yhteisön blogiin. Yksi kommentti = 1 arpa. 1 arpa/jäsen.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Palkinto arvotaan ja voittajalle ilmoitetaan voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestitse 17.5.2018. Jos voittajaa/voittajia ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

 

Helsingissä 3.5.2018  

 

855 Kommentit
Tutustumassa

Sony Xperia Xzs. Näppärän kokoinen ja suht hyvä kamera.

Tutustumassa ☆

Nykyinen puhelimeni on Honor 7 Lite ja siinä on hyvää sopiva koko, iso akku ja kohtuuhyvä kamera.

Rekisteröitynyt

Nykyinen luurini on iPhone 7. Parasta on IOS ja kamera on kohtuu hyvä. Applen hinnoittelu ja nykyinen laatu hintaan nähden ei ole ihan uskottavaa. Olenkin harkinnut hyvää Androidia.

Rekisteröitynyt ☆

Nykyinen puhelimeni on iPhone 6.

Vakiokalustoa

Käyttöluurina iPhone SE, joka on yllätyksetön, mutta toimii vakaasti ja päivittyy. Pokkarina toimii 808 PureView, jossa parasta on kuvanlaatu päivänvalossa.

Rekisteröitynyt ☆

Puhelimeni on Samsung Galaxy A5. Hyvää siinä on hinta/laatu -suhde.

Rekisteröitynyt ☆

Nykyisenä luurina toimii OnePlus 3t, joten kuutonen olisi jo ajankohtaista vaihdella 😎 3t:ssä ehdottomasti parhaimpia ominaisuuksia nopea lataus ja muutenkin ok akunkesto 👍 iso muisti ja ripeästi muutenkin toimiva käyttis on pelkkää plussaa! Oneplus kutosen kameralta odotan paljon ja sitä ois hieno päästä testaileen muutenkin melko paljon kuvausta harrastavana 😎

Rekisteröitynyt ☆

HUAWEI P SMART, kevyt kätevä ja akku on kestänyt pitkään. Lisäksi sopivan ohut!

Rekisteröitynyt
Vanha iphone käytössä! Se on vaan paras luuri ikinä!
Tutustumassa ☆

Nykyinen puhelimeni on Huawei P10 lite Turhautunut-hymiö ja tästä puhelimesta on vaikea hyvää löytää LOL-hymiö mutta asiat joista olen ollut tyytyväinen ovat hyvä akun kesto ja puhelimen kestävyys.

Rekisteröitynyt ☆

Puhelimeni on OnePlus 5T. On paras puhelin mitä minulla on ollut tähän asti. 

Kamera, on hyvä ja muutenkin kelpo laite. Päivitykset tulevat ripeästi. 

 

Tutustumassa

Moi,nykyinen puhelin honor 9,hyvä kännykä myöskin hyva kamera,mutta olis ajankohtasta päivitä 5tuumaine näytö vähen isompa.Toi oneplus 6 vaikuta siistiltä alkun...

Rekisteröitynyt

Vuoden 2015 Samsung J5 ja puhelimesta ei löydy mitään muuta hyvää kun se, että voi viestitellä. Puhelin alkaa olla tien päässä joten uusi puhelin tulisi tarpeeseen ja vielä uusinta OnePlussaa miettinyt seuraavaksi.

Uusi jäsen
LG G5 ja parasta puhelimessa on koputustoiminto sekä laajakuvakamera
Rekisteröitynyt ☆

OnePlus 5. Parasta on pikalataus ja riittävästi jerkkua jerkkua luurissa. 

Rekisteröitynyt ☆

Honor 8, hyvä kamera.

Rekisteröitynyt ☆

Vanha jatkuvasti jumitteleva Sony XZ  kaipaisi seuraajaa..

Kommentaattori

 iPhone ja niitä on 3 ihan hyvä ja mielenkiintoinen käyttöliittymä! Tosin Android pitäs kanssa tutustua, ikinä ei ole ollut. Hymiö Onnellinen

Rekisteröitynyt ☆

Huawei P10 jossa on laadukas kamera

Seuraamassa menoa

Honor 8 - miellyttänyt kaikilta osiltaan!

Rekisteröitynyt

OnePlus 3 on käytössä. Sormenjälkilukija toimii todella hyvin ja muutenkin puhelin toimii nopeasti. Virtalatauksen nopeus on kuitenkin se vaikuttavin juttu.

Uusi keskustelija
Moto G5, hinta oli halpa. Hymiö Onnellinen Vaihdettava akku aika spesiaalia nykyään. Akun/puhelimen kestosta tietysti kiinni, onko siitä jotain hyötyä.
Rekisteröitynyt ☆

Honor6x ja näyttö on melekosen nätti esim....

Rekisteröitynyt ☆

Sony xperia z5. Hyvää tässä on yksinkertaisen tyylikäs ulkonäkö, hyvä akku ja se, että kunnon puolesta olisi aika hankkia uusi! OnePlus 6:sta odotan kuin kuuta nousevaa. 

Rekisteröitynyt ☆

OP3. Hyvin toimiva käyttis.

Tutustumassa

Oneplus 3 tällä hetkellä ja kaipaisi päivtyksen tuohon 6:seen vaikka on toiminut moitteetta koko ajan eikä ole mitään negatiivistä sanottavaa ollut missään vaiheessa. 

Rekisteröitynyt

Iphone 5s. toimintavarmuus, sovellukset, applen käyttöjärjestelmä

Rekisteröitynyt ☆

Samsung A5 (2017). Parasta puhelimessani on hyvä kamera ja nopea käyttöjärjestelmä.

Rekisteröitynyt ☆

Omistan Oneplus-3 puhelimen

nopea avata sormikosketuksella

tehokas 6gigaramin takia, akku on hyvä, Android 8.0 ja tilaa on 64GB joten puhelimella on tilaa tarpeeksi, ettei hidastu senkään takia, ettei olisi tilaa. Oneplus 3 on hyvä, mutta Oneplus 6 kiinnostaa. 

Rekisteröitynyt ☆

Nykyinen puhelin on Elisalta ostettu oneplus 3, joka on pari vuotta palvellut kyllä erinomaisesti! Nyt kuitenkin alkaa akku pikkuhiljaa antamaan periksi ja päivää ei yhdellä latauksella selviä, onneksi kuitenkin löytyy dash lataus että sekään ei ongelma ole ollut. Kameralla saa hyviä kuvia mutta eihän se nyky lippulaivoille enään vedä vertoja joten päivitys Oneplus 6:seen on edessä ja mikäpä sen parempaa opiskelijalle olisi, kun että sen saisi arvonnasta ilmaiseksi Hymiö Onnellinen

Rekisteröitynyt

Sony Z5, hyvä kamera, vesitiivis

Rekisteröitynyt ☆

OnePlus 5 on nykyinen puhelimeni.

 

Hyviä puolia puhelimessani on nopeus, käyttöliittymä, kamera, akun kesto ja latauksen nopeus DASH Change ominaisuuden ansiosta.

Rekisteröitynyt ☆

S7 edge, hyvä kamera.

Rekisteröitynyt ☆

Samsung S8. Erinomainen näyttö, nopea.

Rekisteröitynyt ☆

Ikivanha nokia.  Vähän on hyvää: on kamera ja pieni koko.

Uusi keskustelija

OnePlus 3T. Hyvää siinä on etenkin nopea toiminta ja kohtuullisen puhdas Android.

Rekisteröitynyt

OnePlus 5t, edullisin SD 835 puhelin.

Rekisteröitynyt ☆

Nykyinen luuri uusi Sony xz2 compact, hyvin käteen sopiva toimivuudessa vielä pieniä ongelmia...

Rekisteröitynyt ☆
Oneplus 5 maailman paras puhelin. On tallennustilaa ja käyttömuistia!
Rekisteröitynyt ☆

Nykyinen luuri on OnePlus 5t. Omiin käyttötarkoituksiini liki täydellinen puhelin uskomattomalla hinta-laatusuhteella.

 

Pakettiin on mahdutettu kaikki mitä puhelimessa arvostan. Uskomaton suorituskyky, hyvä akkukesto pikalatauksella, erinomainen kamera sekä amoled-näyttö, joka saa värit ponnahtamaan ruudulta. 

 

Eniten kuitenkin olen ollut mielissäni laitteen käyttöliittymästä, joka on hyvin kevyillä muokkauksilla varustettu android. Laitteessa on selkeästi haluttu pitäytyä perusasioissa, mutta pidetty huoli että ne tehdään huolella. Turhat krumeluurit on riisuttu, ja keskitytty olennaiseen eli käyttäjäkokemukseen. Tämä on ehkä tärkein syy, miksi kyseinen laite on jo neljäs OnePlussa mitä omistan.

Rekisteröitynyt

Nykyinen luuri on LG G4 ja parasta siinä on aitoa nahkaa oleva takakansi sekä vaihdettava akku.

Rekisteröitynyt ☆

Luuri on sony z3+

Vesitiiveyttä arvostan laitteessani eniten.

Rekisteröitynyt ☆

Nykyinen puhelimeni on One Plus 3 T, loistava luuri, nopea akun lataaminen parasta.

Rekisteröitynyt

Nykyinen luuri Oneplus3t. Parasta nopeus. 

Tutustumassa ☆

Oma puhelin on Huawei P8 lite. Ihan kiva ja edullinen peruspuhelin jota ei siksi niin suuresti tarvitse varoa. Akkukin riittää kivasti ja toimii muutenkin mulle hyvin...

Rekisteröitynyt

Honor 8  . Hyvä kamera ja muutenkin pelittää

Rekisteröitynyt

Nyt on käytössä OnePlus 3. Olen tykännyt mahdollisuudesta personoida puhelinta sekä sen pitkäikäisyydestä. Alkaa kuitenkin olemaan aika päivittää puhelinta.

Rekisteröitynyt

P10, tässä parasta on ulkonäkö.

Uusi keskustelija

2nd gen Moto-X. Aikanaan se oli ainoa Android luuri, jota ei oltu pilattu valmistajan omilla softilla ja käyttöliittymillä. Lähes puhdas Android.

Rekisteröitynyt

Oneplus 2. Kaikki toimii, niin kuin pitääkin, mutta onhan se jo vanha.