peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58787 Jäsentä
163260 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Pääosassa Yrittäjät - Bemotion

Moderaattori
Moderaattori

Pääosassa Yrittäjät - Bemotion

b2b_klaani.jpg

 

 

Olemme käyneet haastattelemassa Pääosassa Yrittäjät -sarjaan useita yrittäjiä eri aloita ja monien haasteena tuntuu olevan yrittäjän yksinäisyys, ajan riittämättömyys ja se, että hommia olisi tosiaan enemmän kuin ehtii yksi ihminen tehdä tai mihin taidot riittävät.

 

Miten selvitä hyvässä henkisessä ja fyysisessä vireessä näiden haasteiden keskellä?

Halusimme kuulla hyvinvointialan yrittäjän mietteitä aiheesta. Niinpä kollegani Villen kanssa piipahdimme lahtelaisen Riitta Koukkarin olohuoneessa. Juttelimme paitsi hänen yrityksestään Bemotionista ja sen keinoista erottautua hyvinvointialan kilpailluilla markkinoilla, myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitysestä sekä unelmista, intohimoista ja rohkeudesta, jotka vievät häntä eteenpäin.

Mutta ensin yrittäjään itseensä; miten hän päätyi yrittäjäksi? Riitta kertoo, että lapsena hän halusi tanssijaksi. Tanssijaa hänestä ei tullut, mutta unelma toteutui osittain huikean fitness-uran myötä, jossa hän pääsi esittelemään myös tanssillisia taitojaan. Samalla hän oppi valtavasti harjoittelusta, tavoitetyöskentelystä ja ravitsemuksesta, jota hän pystyi hyödyntämään ryhdyttyään personal traineriksi.

Oikeastaan Riitan yrittäjän ura alkoi burnoutista. Kiireinen jumppaohjaaja kaipasi elämäänsä muutosta. Alkuun Riitan tavoite oli toimia personal trainerina ja ohjata liikuntatunteja entiseen malliin, mutta vähemmän kuin aikaisemmin. Sen lisäksi unelmana oli kehittää siihen oheen jotain muuta. Käytyään USA:ssa Bob Proctorin Life Success Consultant –koulutuksen, hän kiinnostui entistä enemmän mielen voimasta.

Riitan yrityksen missio liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kehoon voidaan vaikuttaa paitsi fyysisen harjoittelun, myös ravinnon ja mielen avulla. Hänen mukaansa meidän on uudistettava ajatteluamme ja tapaamme tehdä asioita, jos haluamme saada aikaan uudenlaisia tuloksia.

 

 

 bemotion.JPG.png

 

 

 

Riitta on opiskellut viime vuosina paitsi NLP:tä, hypnoosia ja joogaohjaajaksi, myös johtamista ja markkinointiviestintää. Sen lisäksi hän on tehnyt koko ajan personal trainer -ohjauksia ja henkistä valmennusta, hyvinvointiluentoja, opettanut joogaa, pilatesta, bodypumppia ja mindfulnessia kuntosaleilla. Huh! Kuulostaa työntäyteiseltä! Mikä on Riitan salainen ase, joka auttaa jaksamaan?

Siitä hän haluaisi puhua laajemminkin. Se salainen ase on nimittäin riittävä lepo ja palautuminen. Liikuntatuntien ohjaajan fyysinen kunto on työn myötä hyvällä mallilla, mutta pelkästään se ei riitä. Tarvitaan palautumista.

Yrittäjän päivät ovat pitkiä, ja hänen kohdallaan päiväunet tai meditaatiohetki katkaisevat työpäivän aamupäivän projektien ja asiakastapaamisten jälkeen ennen illan jumppatunteja. Hän vinkkaakin pitkää päivää tekeville ja ajatustyöläisille päivittäistä meditaatiota apuvälineeksi ajatusten kirkastamiseen ja olon virkistämiseen.

 

Puhuimme myös SoMen hyödyntämisestä markkinoinnissa ja verkostoitumisen merkityksestä. Markkinointiviestinnän opinnoissa hänen projektinaan oli käynnistää yrityksen digitaalinen markkinointi. Riitta vinkkaa, että SoMe:a hydyntämällä pääsee esille pienillä kustannuksilla laajoille markkinoille. Tänä päivänähän markkinakenttänä toimii koko maailma ja sitä Riitta onkin nyt ottamassa kunnianhimoisesti haltuunsa. Videolla hieman lisää hänen ajatuksistaan markkinoinnista ja erottautumisesta omalla alallaan.

 

Tulevaisuuden visioissa Riitalla ovat mukana vahvasti hyvinvointiluennot, rauhoittuminen, rentoutuminen ja palautuminen. Hän on mukana Palko –hankkeessa ja pyrkii uuden konseptinsa kanssa kansainvälisille markkinoille.

Riittaa innostaa se, että hän saa puhua näistä asioista yleisön edessä ja hänen unelmansa onkin voida elättää itsensä puhujana ympäri maailmaa. Tsekkaa video, niin kuulet, mistä Riitan rohkeus kumpuaa!