peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58787 Jäsentä
163259 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Pääosassa Yrittäjät - Lahden Villa Rauhala

Moderaattori
Moderaattori

Pääosassa Yrittäjät - Lahden Villa Rauhala

b2b_klaani.jpg

 

 

Kävimme kollegani Villen kanssa tutustumassa keväällä 2015 uuden omistajan käsissä kaunistautuneeseen ja uudelleen ovensa avanneeseen Villa Rauhalaan Lahdessa. Meidät otti ystävällisesti vastaan perheyrityksen edustajana Johanna Laine.  
 
Keskustelimme Johannan kanssa yritystoiminnan haasteista ja ihanuudesta, sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa. Hieman digitalisaatiotakin aiheena sivuttiin.  


Yrittäjän
arki Johannan mukaan on monipuolista ja heidän yrityksessään kaikki työntekijät hoitavat työtehtäviä laidasta laitaan. Sillä, että yrityksessä on juuri oikean asenteen omaavia työntekijöitä, on suuri rooli niin menestymisen kuin yrittäjän itsensä jaksamisenkin kannalta. Kuulet Johannan eväät työntekijöiden valitsemiseen videolta! 

Johanna kertoi, että isänsä mottona on aina ollut:  
 
Pitää olla enemmän innokas kuin älykäs!  
 
Tämähän kosketti meitä somejengiläisiä erityisesti, sillä samalla asenteella me lähdimme tutustumaan paikallisiin yrityksiin Hymiö Onnellinen
 

Villa Rauhalassa toimii tilausravintola, joka tarjoaa myös jonkin verran avoimia yleisötilaisuuksia mm. äitienpäivänä ja rapujuhlien aikaan. Moni lahtelainen on ottanut uuden yrityksen kiitollisena vastaan, sillä tila tarjoaa kauniit puitteet niin perhejuhliin kuin yrityksen tilaisuuksiinkin.  
 
Yritys on Johannan isän 90-luvulla perustama ja sen toimenkuvaan kuuluu tarjota kokous- ja juhlapalveluita kauniissa kartanokohteissa Lahden Villa Rauhalan lisäksi yrityksellä on Vuolenkosken Lossirannan kartano ja viinitupa sekä Vierumäeltä löytyvät savusaunat. 
 
Yrityksen markkinoinnista kuulet lisää videolla. Johanna mainitsee erityisesti, että tyytyväinen asiakas on paras mainos.
 
Johanna on pistänyt kiitollisena merkille Instagramissa asiakkaiden jakamia kuvia ja kehuja Villa Rauhalassa vietetyistä juhlista. Yritys on avannut sittemmin oman tilin Instagramiin ja kun aika antaa myöden uuden toimipisteen aiheuttamien kiireiden jälkeen, aikaa toivottavati jää myös tutustua paremmin sen hyödyntämiseen markkinoinnissa.  
 
Yrittäjän arjen haasteina Johanna mainitsikin sen, että esim. sosiaalisen median ja digitalisaation mukanaan tuomien ratkaisuiden etsimiseen ja  hyödyntämiseen pitäisi löytyä aikaa, asiantuntemusta ja mielenkiintoa, mikä yrityksen alkuvaiheessa on saattaa tuottaa haasteita.                                                                                    

 

Löydät yrityksen instagramista ja Facebookista aihetunnisteella #LahdenVillaRauhala #VillaRauhala