Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62377
Kirjoituksia 170442

Pääosassa Yrittäjät - Mentalisti Pete Poskiparta

Telialainen

Pääosassa Yrittäjät - Mentalisti Pete Poskiparta

 

 

 

Taikuutta, viittoja ja säihkettä - sitä lähdimme metsästämään #somejengiläisen Ville Vennon kanssa Turkuun. Tiemme kulki jututtamaan yrittäjyydestä mentalisti Pete Poskipartaa, ja vastassa oli mukava ja leppoisa mies, jolla ei ollutkaan kädessä taikasauvaa. Moni tuntee Poskiparran radiosta, jossa hän tekee temppuja ja jujuttaa juontajia sekä vieraita. Poskiparran työhön kuuluu muutakin kuin taikuus ja mielen jujuttaminen keikoilla ja radiossa - mm. keikkojen sopiminen, itsensä markkinointi ja sosiaalisen median ylläpito. Lisäksi Pete pitää koulutuksia yrittäjille.

 

Miten Petestä on tullut mentalisti? Intohimo taikuutta kohtaan on alkanut pienenä, ja innoituksen lähteenä on ollut erityisesti taikuri Solmu Mäkelä. Pete mietti alkujaan, miten pääsisi yhdistämään radion ja taikuruuden. Verotoimistosta saatu vinkki ja hullunrohkeus veivät miehen yrittäjyyden tielle. Sillä tiellä Pete on ollut 90-luvulta asti, joten kokemusta löytyy.

 

Digitaalisuus on Peten yritykselle tärkeää. Lippujen tilaus, yhteydenotot ja tietysti some-kanavat ovat helpottaneet yhteydenpitoa ja järjestelyitä. Pete on ollut edelläkävijä Facebookin suhteen, ja onkin saanut kuulla siitä väheksyntää ja naureskelua. Tässä vaiheessa voidaan kuitenkin todeta, että somettaminen on ollut nappivalinta yrittäjälle. Pete kokee, että somessa on voimaa ja siellä ehdottomasti kannattaa olla. Kontaktin ottaminen tuntuu olevan monelle helpompaa Facebookissa kuin sähköpostilla. Videollamme Pete antaa hyviä vinkkejä uusille yrittäjille ja yrittäjyyttä miettiville.

 

 

 

0 tykkäystä