Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Päivitys ja huoltokatkos.jpg

 

 

Tekniikka kaipaa välillä huoltamista, joten teemme päivitys- ja huoltotöitä Sonera.fi:ssä, verkkokaupassa ja Omilla Sivuilla sekä täällä Klaanissa keskiviikosta 22.3. kello 18 alkaen. Avaamme taas torstaiaamuna 23.3. kello 8. Myös Sonera Kaupat ja puhelinasiakaspalvelu on tänä aikana suljettu.

 

Klaanin osalta tämä tarkoittaa sitä, että voit lukea täällä olevia kirjoituksia normaalisti koko ajan mutta sisäänkirjautuminen ja rekisteröityminen eivät toimi ja ne toiminnot ohjaavat sinut virhesivulle. Näin ollen myöskään keskusteluihin osallistuminen ei ole mahdollista tänä aikana.

 

Jos törmäät ongelmiin tänä aikana, vikapalvelumme auttaa puk-koodin avaamisessa tai liittymän sulkemisessa numerossa 020 690 101 (mpm/pvm, myös jonotusajalta).

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
2 kommenttia 👇
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Vajaa neljä tuntia vielä ja Klaani menee vain luku -tilaan. Sen jälkeen menee jonkin aikaa ja sisäänkirjaus- tai rekisteröitymis-linkit ohjaavat 503-sivulle. Muutoin Klaani toimii normaalisti ja täällä olevia keskusteluita voi lukea koko päivitys- ja huoltokatkon ajan. Avaamme tosiaan palvelut taas torstaiaamuna klo 0800 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kello on nyt 18.00 ja tästä lähtien Klaani on vain luku -tilassa. Myöhemmin tosiaan sisäänkirjaus- ja rekisteröityminenkään ei enää onnistu ja selain ohjautuu 503-sivulle. Keskustelut ovat kuitenkin edelleen luettavissa ihan normaalisti.

 

Palataan asiaan siis huomen aamulla 🙂