Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

puhelimen puhdistaminen.jpg

 

Kosketat puhelintasi jopa tuhansia kertoja päivässä, joten puhelimen huolellinen puhdistaminen ulkoisesti on yhtä tärkeää, kuin omien käsiesi peseminen säännöllisesti. Puhelin kerää itseensä jokaisella käyttökerralla uusia pöpöjä, joten putsaamaton puhelin voi olla pidemmällä aikavälillä likaisempi kuin vessan ovenkahva.

 

”Kosketusnäytölliset laitteet, kuten älypuhelin, tulisi pyyhkiä mielellään päivittäin puhdistusliinalla ja puhdistusaineella. Tämä toimenpide poistaa laitteen pinnalle kertynyttä likaa, rasvaa ja muita epäpuhtauksia”, vinkkaa Telian valikoimapäällikkö Max Toivonen.

 

Telia on tuonut myyntiin PanzerGlass -puhdistusaineen, joka on vesipohjainen, hajusteeton, myrkytön ja alkoholiton, eikä kuluta älypuhelimen näytön omaa suojakerrosta. Puhdistusaine soveltuu myös muille näytöille, kuten tabletti, tietokone tai silmälasit.

 

”Puhelimen putsaamiseen kannattaa käyttää vain siihen tarkoitettuja aineita, eikä muita siivoukseen tai ikkunoiden pesuun tarkoitettuja pesuaineita. Väärillä aineilla voit pahimmillaan vaurioittaa puhelimen näyttöä”, kertoo Toivonen.

 

PanzerGlass puhdistusaineen 30ml pullo kestää käytössä arviolta noin 60 päivää. 8ml pullo riittää säännöllisessä käytössä noin 20 päivää.


Tärkeimmät vinkit
1. Puhdista puhelin mikrokuituliinalla ja soveltuvalla näytönpuhdistusaineella päivittäin
2. Pese mahdollisesti käytössä oleva suojakuori säännöllisesti
3. Putsaa kameran linssi pehmeällä mikrokuituliinalla
4. Latausliittimen putsaaminen tarvittaessa pienellä pehmeällä harjalla
5. Älä käytä puhelinta wc-tiloissa
6. Jos lainaat kaverin puhelinta, niin pese kädet heti käytön jälkeen

 

 

 

 

Lue myös:

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Puhelimesi-keraa-paljon-bakteereja-nain-puhdistat-laitteen/ba-p/208732
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Telialla olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä toimin Telia Partion jäsenenä ja täällä Yhteisössä moderaattorina. Vahvasti myös Liigan parissa mukana! :)